benim çok üzen olayın üzerinden bir sene geçmiş ama şunlara hayırlısıyla hamileyim diyemedim ::::bugün komşuma sarma sarmasına yardım ettim ablası da gelmişti konu bebekten açıldı ikisi de ben çocuk istesem ilk korunmadığımda hemen hamile kalırım dediler bana kendimi çok kötü hissettim RABBİM hayırlısıyla hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı akıllı anne babasına saygılı sevgili bir evlat müjdele ban zaman varsa kısalt ALLAHIM amin
AMİN HAYIRLISIYLA İNŞ CANIM DUA EDERSEN SEVİNİRİMRabbim hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin inşallah.
Meryem süresini duymadım ama âyet el kürsüye 41 gün boyunca günde 7 kere okudum mucize olaylar oldu yani duaları kabul oldu.3 kere kaçtım. 2 si kabul oldu 3. De yeni bitti bakalım haber bekliyorum :)
Gebelik takvimi var hamile gorunuyorsunuz?2.5 sene oldu
yok canım totem yaptım uğur getirsin diye hamilelik takvimi yaptım zaten takvimdede görülüyor 3. hafta diye en son 3 kasımda adet oldumGebelik takvimi var hamile gorunuyorsunuz?
Insallah canim saglikli guzel bi bebisin oluryok canım totem yaptım uğur getirsin diye hamilelik takvimi yaptım zaten takvimdede görülüyor 3. hafta diye en son 3 kasımda adet oldum
ALLAH hayırlısıyla nasiop eder inşallah canım siz ne kadar zamandır istiyorsunuz?Insallah canim saglikli guzel bi bebisin olur
Bizde istiyoruz ama henuz yok hafta sonu doktora gidicem hayirlisi
Yaklasik 9 ay oldu sanirim tam zamanini da unuttum acikcasi ama hic doktora gitmedim ilk defa gidicem insallah kotu bir sey cikmaz ve her sey yolundadirALLAH hayırlısıyla nasiop eder inşallah canım siz ne kadar zamandır istiyorsunuz?
git canım inşallah bir şey çıkmaz gönlünü ferah tutYaklasik 9 ay oldu sanirim tam zamanini da unuttum acikcasi ama hic doktora gitmedim ilk defa gidicem insallah kotu bir sey cikmaz ve her sey yolundadir
Muayene olmaktan korkuyorum birazgit canım inşallah bir şey çıkmaz gönlünü ferah tut