- 25 Şubat 2015
- 342
- 123
- 32
Ben de Meryem Suresine başlayacağım ya kadın daha cesaretli oluyor eşim gitmem demedi zaten de ben ona git derken beraber gidelim derken bile çekiniyorum ne bileyim birkaç ay daha bekleyeceğim eşimin de sınavı var o da ona adapte olsun nisan mayıs gibi tekrar beraber gideriz..Benim doktorum klomenle yardımcı bir tedavi uyguladı yumurtalama takibi yaptı ama bundan önce eşimden de test istedi ki bir sorun var mı yok mu görelim dedi. Ben senin yerinde olsam 1 sene dolmasını beklemezdim gider tüm tahlil ve testleri yaptırırdım. Ben 2 ay denedikten sonra tüm testleri yaptırdım çünkü bir sorun varsa da çok geç kalmadan bir an önce tedaviye başlarım diye düşündüm. Çok şükür bir problem çıkmadı kafam rahat o yönden ama bendede tabii ki stres var onunda etkisi çok büyük. Meryem suresine başladım 41 gün boyunca okumaya devam edeceğim. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın dualarım tüm evlat isteyenlere.
Rabbim bu ay sevindirir inşaallah duamız hep O'NA...Canlar Merhaba
Bende Kliment ve yumurta çatlama iğnesi vururum bu 2.
Bu ay ümidim var ayin 16m5inde netleşecek inşallah.umitlenmekten korkmayın. Isteyin ama allahtan...
Düşünmeden istemezseniz nasıl olacak bu
Korkmayın sadece vakti zamanı var.yakı bandını deneyin mutlaka iyi gelecektir.belinize büyük boyunu alın.
Ve inanarak dua edin allaha.baskalarina anlamayın allaha ağlayarak ondan isteyin.bize ondan başkası yardım edemez.
6 aydır bende istiyorum ama nafile bakalım bu ay cici haberler alırım inşallah
Birde ikiz istiyorum
:) daha bitane sini alamadık :)
Meryem süresini duymadım ama âyet el kürsüye 41 gün boyunca günde 7 kere okudum mucize olaylar oldu yani duaları kabul oldu.3 kere kaçtım. 2 si kabul oldu 3. De yeni bitti bakalım haber bekliyorum :)Ben de Meryem Suresine başlayacağım ya kadın daha cesaretli oluyor eşim gitmem demedi zaten de ben ona git derken beraber gidelim derken bile çekiniyorum ne bileyim birkaç ay daha bekleyeceğim eşimin de sınavı var o da ona adapte olsun nisan mayıs gibi tekrar beraber gideriz..
senin kendi kararın ama birisinden birine yoğunlaşman daha iyi olmaz mı ? sınav stresi çocuk stresi hepten giderders de çalışıyorum kpss atamaya uğraşıyorum onu düşününce bir yandan da bebek olsun artık dedik hepsi karıştı yani
rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah bu duyguyuBenim doktorum klomenle yardımcı bir tedavi uyguladı yumurtalama takibi yaptı ama bundan önce eşimden de test istedi ki bir sorun var mı yok mu görelim dedi. Ben senin yerinde olsam 1 sene dolmasını beklemezdim gider tüm tahlil ve testleri yaptırırdım. Ben 2 ay denedikten sonra tüm testleri yaptırdım çünkü bir sorun varsa da çok geç kalmadan bir an önce tedaviye başlarım diye düşündüm. Çok şükür bir problem çıkmadı kafam rahat o yönden ama bendede tabii ki stres var onunda etkisi çok büyük. Meryem suresine başladım 41 gün boyunca okumaya devam edeceğim. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın dualarım tüm evlat isteyenlere.
Herkesin kendi tercihi canım benim çocuk öncelik oldu ona yöneldik rabbim de nasip ettiKatılıyorum ama ikiside gelecek söz konusu.ne kadar zor bi tercih allah yardımcınız ve yardımcımız olsun
Doğru tabi ama stresli yapıya sahipse engel olabilir hayırlısı olsun insHerkesin kendi tercihi canım benim çocuk öncelik oldu ona yöneldik rabbim de nasip etti
senin kendi kararın ama birisinden birine yoğunlaşman daha iyi olmaz mı ? sınav stresi çocuk stresi hepten gider[/QUO
haklısın ama elimde değil
elimde değil atanmam da lazım hayırlısı bakalım derslere odaklanacağımHerkesin kendi tercihi canım benim çocuk öncelik oldu ona yöneldik rabbim de nasip etti
evet yapım stresli bedenim panik atakDoğru tabi ama stresli yapıya sahipse engel olabilir hayırlısı olsun ins
Zor biraz ama at şu sorunu dikkatini başka yönlere ver.resimde bile kendini parçaların :) simgeler çok hoş yaevet yapım stresli bedenim panik atak
işte cumartesi günü kaynanamgil gidiyor 2 aydır yanımdalar ders de çalışamadım iyide sıkıldım ders çalışırsam bebeği biraz aklımdan atarım o zaman stresim az da olsa geçerZor biraz ama at şu sorunu dikkatini başka yönlere ver.resimde bile kendini parçaların :) simgeler çok hoş ya
Hmm bak bu iyi olur evet.temizlik yap güzel pastalar yap Koçani mutlu et zaman geçer dersine ihmal etme tabi inşallah hedefleri mi ze ulaşır iz.işte cumartesi günü kaynanamgil gidiyor 2 aydır yanımdalar ders de çalışamadım iyide sıkıldım ders çalışırsam bebeği biraz aklımdan atarım o zaman stresim az da olsa geçer
Ben de Meryem Suresine başlayacağım ya kadın daha cesaretli oluyor eşim gitmem demedi zaten de ben ona git derken beraber gidelim derken bile çekiniyorum ne bileyim birkaç ay daha bekleyeceğim eşimin de sınavı var o da ona adapte olsun nisan mayıs gibi tekrar beraber gideriz..
Amin canım hayırlısıyla olur inşaallah vakti gelmedi demek kiCanım bu konuda çekinilecek hiç bir şey yok muhakkak iki tarafında kontrol olması gereken bir durum. Dediğin gibi bir kaç ay bekle ama baktın olmuyor birlikte bir doktora gidip testlerinizi yaptırın. Ben bu arada sağlıklı beslenmeye çalışıyorum faydalı olan kürler yapıyorum. Soğan, incir ve çörek otu tarçın bal kürlerini yaptım (tabii ki hepsi farklı aylarda). Arı sütü bal polen karışımı aldım sabahları aç karnına 1 kaşık yemeye çalışıyorum yumurta kalitesini arttıyormuş. Eşime de keçi boynuzu kürü veriyorum ve ayrıca e vitamini ve folik asitte içiyor. Bir sorun olmamasına rağmen ben destek amaçlı bunları yapıyorum. İnşallah rabbim çabalarımızı boşa çıkarmaz tedbir kuldan taktir Allahtan.
Kiloya bağlı sorun olduğunu duydum ama aşırıysa balık etliyse sorun dwilkilo etkili mi acaba hamile kalamamakta