Ne Kadar Zamanda Hamile Kaldınız?

benim adetim düzenli muayenede de sorun çıkmadı ama doktora tekrarg gidip çocuck sahibi olmak istiyorum diy,ince bana da verir mi hap

doktorunla görüşmende fayda var tabi canım, belki yumurtan gelişiyordur ama çatlamıyordur bilemiyorum. benim regl düzensizliği olduğu için verdi yumurta geliştikten sonra da çatlatma iğnesi veriyor. bir de her şey normal olsa da stres çok önemliymiş :/ dikkat etmek lazım.

ben buna benzer bir başlık açmıştım.adetime ortalama 10 gün var test alsam mı bilemedim.

benim de öyle ama o kadar erken belli olmaz heralde geçen ay hayal kırıklığı yaşadım bu ay da günüm geçince direk kan tahlili yaptırmak istiyorum

arkadaşlar, hepinize Allah hayırlı evlatlar versin inşallah.. ben iki kez hamile kaldım, ilk gebeliğimde düşük yaptım, şu an ikincisine hamileyim.. sizlere kendi hamileliğimle ilgili bir bilgi vermek istiyorum;
ben iki hamileliğim öncesinde de idrar yolu enfeksiyonu için doktora gitmiştim, hemen adet bitiminde. bana vajinal ovül vermişti. onu kullandığım iki ayda da hamile kalmıştım.. belki hamile kalacaktım da denk geldi bilemiyorum. ama vajina florası ve sağlıklı olması, spermin uzun ömürlü olmasına yardımcı biliyorsunuz. doktora kontrole gittiğinizde kaşıntı, akıntı vb. şikayetleriniz varsa bilgi verin bence, sadece paylaşmak istedim,

bende 5 aydır evliyim ilk günden beri bebek istiyoruz nedensiz adet düzensizliğim var. bu ay soğan kürüne başlıycam inşallah. Allahım hepimize kısa zamanda hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah

amin canım cümlemize komşımun bir kızı bir oğlu var kızını çok seviyorum beni de abla abla diye çok seviyor boynuma sarılıyor hayırlısıyla kısa zamanda hamile olsam bazen içim içime sığmıyor sımsıkı o kıza sarılmamak için kendimi xor tutuyorum ağlayacağım ya çok olmadı ama her ay beklemek zor

hamile kalmak isteyenler buraya ben birkaç güne kadar adet olur muyum yoksa günüm geçer mi bilmiyorum test yapsam erken mi

bugün de adet olmadım bakalım ayın yirmisi geçince test yapacam

geçen ay 20sinde oldum 2 gün önceye atıyor bazen 3-4 gün öncesi de oluyor canım her an tetikteyim bakalım 20 sini geçirdim mi kan testi yaptırırım diyorum gebelik testlerine güvenmiyorum artık geçen ay yanılttı beni

hadi hayırlısı canım, güzel haberlerini alalım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…