İnşallah Rabbim isteyen bekleyen herkese versinbilmiyorum canım aklımda bu kadar olmaması lazım dua et bize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah Rabbim isteyen bekleyen herkese versinbilmiyorum canım aklımda bu kadar olmaması lazım dua et bize
evet kiloluyum biraz rahat bir hamilelik olur kilo verirsem diyorum hem aklımdan da hamilelik isteğim biraz gider belkiCanım kilo vermek istiyormuşsun
bunu kafaya takmanı öneririm
başka bişeyler düşünmelisin ben de başladım inşallah
hayırlısı inş bu ay bizim 8. ayımız bebek isteğimizinkasımdan beri korunmuyorum bölük börçük çalışmalarımız var.nisanda 6 ay olcak o zaman kadar kalmazsam.tekrar doktora gidicem.şuan hem adetliyim hem kaşıntım var.bu yüzden süreci kısaltıp daha erken gidebilirim
haklısın canım hayırlı zamanda olsun da ne bileyim çok isteyince olmuyor manasında demek istedi arkadaş hep insanın akklındayken stresde çok oluyor sen de dua edenlerden ol bize karşı bizim de hayırlısyla olur inşİstemeyince olmuyo demk çokta mantıklı değil oturup dua edinde bebegi rabbinden istedikçe rabbim ne zamn hayrlysa o zaman veriyor öyle demeyin ...
adet oldum ama hayırlısı belki marta
öyle canım hayırlısı artık marta kaldı umutlaryaaaa hayırlısı olsun canım. bir dahaki aya inş.
ben de muayene oldum sorun çıkmadı ama eşim gitmedi tam bir sene olsun eşinizi öyle muayene edelim dendi işte stres yapmayın diyor benim de yaşım 30 ben de hayırlısıyla bir an önce olursa büyütürüm diyorum ama ALLAH hayırlısıyla verir inşaallah amin dua et çokca canımMerhaba arkadaşlar bende 9 aydır bebek istiyorum, birazda yaş faktöründen dolayı acele ediyorum. 4 defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım olmadı. Adet düzensizliğimde var. Geçen ay rahim filmim çekildi. Eşim ve bana tüm tahliller yapıldı herhangi bir sorun yok ama olmadı. Bu ay klomenden dolayı ufak bir kist oluştu onun için doğum kontrol hapı kullanıyorum adet olduğum zaman eğer kist gitmişse aşılama deneyeceğiz. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bir çok insana 8-9 ay çok kısa bir süre gibi gelse de bunu yaşayanlar bilir, ilk aklına düştüğü günden itibaren evlat hasreti çekmeye başlıyorsun
ben de muayene oldum sorun çıkmadı ama eşim gitmedi tam bir sene olsun eşinizi öyle muayene edelim dendi işte stres yapmayın diyor benim de yaşım 30 ben de hayırlısıyla bir an önce olursa büyütürüm diyorum ama ALLAH hayırlısıyla verir inşaallah amin dua et çokca canım
klomen kullandım ikinci ayımda hamile kaldım yaklaşık iki sene sürdüBu ay 8. ay benim bebek isteme bakalım ne olacak geçen ay 21 gün geciktim ama olmadı hayırlısı bakalım...sizler ne kadar zamanda hamile kaldınız ilaç kullandınız mı tedavi oldunuz mu özel bir şey kür falan uyguladınız mı? vs
benim adet düzensizliğim yok bana doktor klomen verir mi bilmiyorum daha sonra gitmedim doktora iki ay öne 21 gün geciktim sadece yaşım 30klomen kullandım ikinci ayımda hamile kaldım yaklaşık iki sene sürdü
bana doktor adet düzensizliğim için vermedi ki onu yumurtlama için verdi bana öyle dedi yani yaşla alakası yok onun hem siz çok stres yapmışsınız bu etkiler herşeyibenim adet düzensizliğim yok bana doktor klomen verir mi bilmiyorum daha sonra gitmedim doktora iki ay öne 21 gün geciktim sadece yaşım 30
ders de çalışıyorum kpss atamaya uğraşıyorum onu düşününce bir yandan da bebek olsun artık dedik hepsi karıştı yanibana doktor adet düzensizliğim için vermedi ki onu yumurtlama için verdi bana öyle dedi yani yaşla alakası yok onun hem siz çok stres yapmışsınız bu etkiler herşeyi
ben de muayene oldum sorun çıkmadı ama eşim gitmedi tam bir sene olsun eşinizi öyle muayene edelim dendi işte stres yapmayın diyor benim de yaşım 30 ben de hayırlısıyla bir an önce olursa büyütürüm diyorum ama ALLAH hayırlısıyla verir inşaallah amin dua et çokca canım