Ne Kadar Zamanda Hamile Kaldınız?

bugün komşuma sarma sarmasına yardım ettim ablası da gelmişti konu bebekten açıldı ikisi de ben çocuk istesem ilk korunmadığımda hemen hamile kalırım dediler bana kendimi çok kötü hissettim RABBİM hayırlısıyla hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı akıllı anne babasına saygılı sevgili bir evlat müjdele ban zaman varsa kısalt ALLAHIM amin

21. ayım ama henüz hamile kalamadım umutla bu ay acaba diye beklemedeyim

bugün komşuma sarma sarmasına yardım ettim ablası da gelmişti konu bebekten açıldı ikisi de ben çocuk istesem ilk korunmadığımda hemen hamile kalırım dediler bana kendimi çok kötü hissettim RABBİM hayırlısıyla hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı akıllı anne babasına saygılı sevgili bir evlat müjdele ban zaman varsa kısalt ALLAHIM amin
benim çok üzen olayın üzerinden bir sene geçmiş ama şunlara hayırlısıyla hamileyim diyemedim :::::KK43: ALLAH'IM SEN İSTEYENLERE VE İSTEYENLERİN İÇİNDE BANA DA HAYIRLI SAĞLIKLI SALİH VE SALİHA EVLATLAR NASİP EYLE AMİN

Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin inşallah.

2 senedir olmuyor sizin ne kadar sürdü 3. kez klomen kullanıyorum

yok canım totem yaptım uğur getirsin diye hamilelik takvimi yaptım zaten takvimdede görülüyor 3. hafta diye en son 3 kasımda adet oldum
Insallah canim saglikli guzel bi bebisin olur
Bizde istiyoruz ama henuz yok hafta sonu doktora gidicem hayirlisi

ALLAH hayırlısıyla nasiop eder inşallah canım siz ne kadar zamandır istiyorsunuz?
Yaklasik 9 ay oldu sanirim tam zamanini da unuttum acikcasi ama hic doktora gitmedim ilk defa gidicem insallah kotu bir sey cikmaz ve her sey yolundadir

X