• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

Canım tedavi gördün mu kendiliğinden mı oldu? Benimde 8 ay gecti yok bisey
benim de 6 ay oldu valla, gelen giden yok, ama normal karşılıyorum... doktorum kimsenin 6 aydan önce olmuyor artık demişti... o yüzden takmıyorum demekki bir zamanı var onunda...

benim de 6 ay oldu valla, gelen giden yok, ama normal karşılıyorum... doktorum kimsenin 6 aydan önce olmuyor artık demişti... o yüzden takmıyorum demekki bir zamanı var onunda...
Doktorum olmazsa temmuzda tedaviye baslicaz dedi ondan korkuyorum

Korunmayı bırakalı 3 ay oldu, 3 aydır deniyoruz henüz olmadı. Korkmaya başladım yavaş yavaş:( dkh kullanıyordum o da rahimde incelme yapmış, Dr 1 sene deneyin olmazsa gel dedi. Folic kullanıyorum. Keşke herkesin istediği zamanda bebeği olsa. :( hamile kalan arkadaşlar çok şanslı, çünkü kolay gibi görünen hamile kalmak aslında çok zor birşey. Efkarlandım valla :(

oğlumda aynı ay, bunda 5. ay.. ikinciler bekletir tezi doğru çıktı bende

olur canım olur. 1 ya da 1,5 yıldan sonra gidersin doktora.

Canım tedavi gördün mu kendiliğinden mı oldu? Benimde 8 ay gecti yok bisey
ben 1 kez tüp bebek denedim eylül ayında, döllenme olmadı . Sonra herhangi bi tedavi görmedim . Yumurta kalitesini arttırıcı ilaç kullandım sadece . Şubat sonu mart gibi gebe kaldım . Kendiliğinden oldu tamamen ..

Eşinizin verdiği örneklerde spermsizlik sorunu gibi bir sey yoksa . Siz de bi şekilde her ay yumurtluyorsanız inanın oluyor kendiliğinden . Ben artık hiç takmıyordum kafaya , gezdim dolaştım eğlendim hayatıma devam ettim sadece yumurtlama zamanlarımı takvimden takip ederek atlamadan o günler birlikte oldum . Hepsi bu ... 1.5 sene de olsa kendinden oldu ..

Ben evlendikten 5 ay sonra gebe kaldım istemiştikte Allah sonunu hayırlısıyla getirmeyi nasip etsin

İlk cocugu da hiç korunmadik hiç adet görmeden hamile kalmıştım.Şimdi ikinci istiyoruz 3 ay önce kimyasal düşük oldu.rabbim ne zaman nasip ederse artık

olur canım olur. 1 ya da 1,5 yıldan sonra gidersin doktora.
doktora gittim zaten, tüm tetkikleri yaptı... adetlerim düzenli, yumurtam oluşuyor ve çatlıyor, kist miyom vb. yok, tüplerim açık, rahim ve ymurtalıklarda iltihap vb yok, hormonlarım normal. hiç bir sebep yok dedi ben de bekliyorum demekki bir zamanı var...

doktora gittim zaten, tüm tetkikleri yaptı... adetlerim düzenli, yumurtam oluşuyor ve çatlıyor, kist miyom vb. yok, tüplerim açık, rahim ve ymurtalıklarda iltihap vb yok, hormonlarım normal. hiç bir sebep yok dedi ben de bekliyorum demekki bir zamanı var...
canım süper. allah olmayan, bekleyen herkese çocuk nasip etsin.

Back