- 4 Kasım 2014
- 322
- 309
- 23
- 37
Canım tedavi gördün mu kendiliğinden mı oldu? Benimde 8 ay gecti yok biseyBizim 1,5 sene kadar sürdü ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım tedavi gördün mu kendiliğinden mı oldu? Benimde 8 ay gecti yok biseyBizim 1,5 sene kadar sürdü ..
benim de 6 ay oldu valla, gelen giden yok, ama normal karşılıyorum... doktorum kimsenin 6 aydan önce olmuyor artık demişti... o yüzden takmıyorum demekki bir zamanı var onunda...Canım tedavi gördün mu kendiliğinden mı oldu? Benimde 8 ay gecti yok bisey
Doktorum olmazsa temmuzda tedaviye baslicaz dedi ondan korkuyorumbenim de 6 ay oldu valla, gelen giden yok, ama normal karşılıyorum... doktorum kimsenin 6 aydan önce olmuyor artık demişti... o yüzden takmıyorum demekki bir zamanı var onunda...
ne tedavisi uygulayacakDoktorum olmazsa temmuzda tedaviye baslicaz dedi ondan korkuyorum
Ilaç tedavisine baslicaz dedi.ne tedavisi uygulayacak
olur canım olur. 1 ya da 1,5 yıldan sonra gidersin doktora.benim de 6 ay oldu valla, gelen giden yok, ama normal karşılıyorum... doktorum kimsenin 6 aydan önce olmuyor artık demişti... o yüzden takmıyorum demekki bir zamanı var onunda...
ben 1 kez tüp bebek denedim eylül ayında, döllenme olmadı . Sonra herhangi bi tedavi görmedim . Yumurta kalitesini arttırıcı ilaç kullandım sadece . Şubat sonu mart gibi gebe kaldım . Kendiliğinden oldu tamamen ..Canım tedavi gördün mu kendiliğinden mı oldu? Benimde 8 ay gecti yok bisey
doktora gittim zaten, tüm tetkikleri yaptı... adetlerim düzenli, yumurtam oluşuyor ve çatlıyor, kist miyom vb. yok, tüplerim açık, rahim ve ymurtalıklarda iltihap vb yok, hormonlarım normal. hiç bir sebep yok dedi ben de bekliyorum demekki bir zamanı var...olur canım olur. 1 ya da 1,5 yıldan sonra gidersin doktora.
canım süper. allah olmayan, bekleyen herkese çocuk nasip etsin.doktora gittim zaten, tüm tetkikleri yaptı... adetlerim düzenli, yumurtam oluşuyor ve çatlıyor, kist miyom vb. yok, tüplerim açık, rahim ve ymurtalıklarda iltihap vb yok, hormonlarım normal. hiç bir sebep yok dedi ben de bekliyorum demekki bir zamanı var...
amin canım sağolasın..canım süper. allah olmayan, bekleyen herkese çocuk nasip etsin.