• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

Evleneli 2.5 ay oldu eğer hamile isem ki ciddi olarak şüpheleniyorum dikkat ettiğimiz halde olmuş demektir. Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacaktır bazılarımız korunduğu halde hamile kalıyor bazılarımız da korunmadigi halde kalamıyor o yüzden zamana bırakın uzmeyin tatlı canınızı :KK68:

kızlar ilişkiden sonra sağ tarafa hafif yatsanız, nette okumuştum onu uyguladım ama ne zaman uyguladım hatırlamıyorum.
çok şükür hamişim şimdi, 3.ayda geldi miniğimiz çok şükür:nazar:
gerçi oluruna bırakmıştık, hayırlı zamana bırakmıştık fazla takmamaya çalıştım.

birdee regl bitiminden hemen sonra deneyin ilişkiyi:KK16:

23kasimda evlendik korunuyorduk 16subatta adet oldum 7 ve 9martta korunmadik 20martta kan tahlili yaptik hamileyim darisi tum bebek isteyenlere olsun

1.5 sene oldu evleneli, çocuk düşünmüyorduk, biraz xaman geçsin istedik. Gecen ay bıraktım doğum kontrol hapını, hafta içi de aile hekimine gidip folik asit yazdırmayı düşünüyorum. Bakalım ne kadar sürecek :KK16:

Ilk bebegime evlendikten uç ay sonra kendiliğinden hamile kaldım beklenmedik bir zamanda ve su anda kızım 6 yaşında iki yaşında korunmayi bıraktık ikinci olsun diye ama nasip olmadı bi türlü bu sene doktora gittim bende bi sorun yokmuş şükür eşimde sperm azlığı hareketsizlik çıktı umutsuz galiba benim durumum ama allahtan umut kesilmez kızım çok istiyor bi kardesi olmasını sürekli dile getiriyor üç yıldır aklıma dahi gelmedi neden olmadı diye üçüncü yılın sonunda gözüm e batmaya başladı Korunmadigimiz halde olmuyor diye işte o gün bu gündür adet gülerim yaklaştıkça kafayı yiyorum beklerken allah isteyen herkese nasip etsin çok zor bi durum şükür bi kızım var allah herkese yaşatsın annelik duygusunu :(

korunmayı bıraktıktan 1 ay sonra hamile kaldım bende ama çok dikkatliydik ovülasyon günlerimi takip ettim eşime sigarayı 1 ay önceden azalttırdım 2 ay önceden bütün ilaçlarla ilişkimi kestim ağrı kesici dahil kullanmadım folik asit kullanmaya başladım

rabbim tüm isteyenlere nasip etsin öncelikle.7 yıl aradan sonra bizim de yüzümüz güldü şükürler olsun yaradana...

Ben 2 sene istemedim 2 senede olmadı en son doktora gittiğimdr bişey yok belki psikolojiktir dedi 2 ay beklicez dedi olmazsa şırınga ile spermleri direk enjekte edicez çoğul gebelik olabilir dedi bana bi takvim çizgi yumurtlama günleri falan olma ihtimali yüksek günleri o ay şükür hamile kaldım şuan 8 aylık oğlum var

Benim ilk gebeligim evledikten 3 ay sonra oldu korunmuyorduk.daha sonra 3 tane dusuk yasadim 7 yil sonra hamile kalabildim Allah kismet ederse 15 haftalik hamileyim.

Allahıma şükürler olsun bundan 3-4 ay önce bende girip yazmıştım buraya inş. en kısa zamanda inş. bende yazarım diye şimdi nasip etti Allah ,Bebek istedikten 4 ay sonra mucizem göbeğimde Allah isteyen herkese nasip etsin inş.

Allah tamamına erdirsin inş canım sağlıkla sıhhatle kucağına al kokla yavrunu dünyada böyle bi aşk sevgi mutluluk yok :) sağlıcakla önce karnında büyüt sonra kollarında inş

Mrb arkadaşlar 3 senelik evliyim daha geçen ay denemeye başladık suan hamislik yok regl oldum...dilerim tez zamanda hepimiz hamis kalırız fakat sormak istediğim birsey var bütün bir ay gün aşırımı denicez yoksa ovulasyon günlerimi

Mrb arkadaşlar 3 senelik evliyim daha geçen ay denemeye başladık suan hamislik yok regl oldum...dilerim tez zamanda hepimiz hamis kalırız fakat sormak istediğim birsey var bütün bir ay gün aşırımı denicez yoksa ovulasyon günlerimi
Meb arkadaşım benim doktorumun tavsiyesini yazayım sana ben o ay hamile kaldım adetinin başladığı günü 1. Gün olarak alıyosun 9. 10. 11. 12. 13. 14. Gün verimli günler ama 9 11 13. Günler ilişkide bulunursan daha verimli bol şanslarr:)

Meb arkadaşım benim doktorumun tavsiyesini yazayım sana ben o ay hamile kaldım adetinin başladığı günü 1. Gün olarak alıyosun 9. 10. 11. 12. 13. 14. Gün verimli günler ama 9 11 13. Günler ilişkide bulunursan daha verimli bol şanslarr:)
Tamam cnm bunu denicem çok teşekkür ederim diğer günler de denemedin yani öylemi

korunmayı bıraktıktan 14 ay sonra hamile kaldım

İlk aydan hamile kaldım yemde pko varkeno_O
Olmaz diye hapı bıraktım Allah'ın işi işte :KK53:

Back