• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

8 aylık evliyiz bu ay 3. denememiz doktor bir sorun gözükmüyor dedi , İnşallah bende en yakın zamanda bebeğimin geldiğini yazabilirim :)

Bende cok istiyorum 11 ay oldu ve hamile kalamiyorum. Doktora gittim hic bir sorun yok dedi.

:) Hayırlı olsun inşallah gebeliğin. 11 aydır istiyormuşsunuz sanırım. Peki 11 aydır düzenlimi çalışıyordunuz. Bu ay farklı bişeyler yaptınız mı. Biraz bilgi verebilirmisiniz.

4 aydır deniyoruz...1,5 senelik evliyiz..Bua y ilk defa muayene oldum...bir sorun yok dedi doktor..

4 aydır da ovülasyon testiyle denememize rağmen..yine gebe kalamıyorum...

allah istemiyor sanırım...daha 5-6-7..gider bence...

allah basta cok bekleyenler olmak üzere isteyen kim varsa göstersin...

4 aydır deniyoruz...1,5 senelik evliyiz..Bua y ilk defa muayene oldum...bir sorun yok dedi doktor..

4 aydır da ovülasyon testiyle denememize rağmen..yine gebe kalamıyorum...

allah istemiyor sanırım...daha 5-6-7..gider bence...

allah basta cok bekleyenler olmak üzere isteyen kim varsa göstersin...
ben de aynen canım stres yapıyosan belki

kimse moralini bozmasın arkadaşlar, gerçekten artık çoğunluk 6. aydan önce hamile kalamıyor... burda yazan arkadaşlarımız da bunu doğrulamış oluyor... geneli 6. aydan sonra hamile kalmış...

Hanımlar, stres ve devamlı çocuk olmasını beklemek gerçekten geciktiriyor hamileliği. Biliyorum kolay değil ama, biraz kendi haline bırakmak lazım. Siz bu konuda rahatladığınız zaman, beyninizin yumurtlamayı kontrol eden bölümü de üzerindeki baskıdan kurtuluyor ve rahatlıyor. Eminim sizin için en hayırlı olan zamanda ailenize katılacaktır yavrunuz. Allah isteyen herkesi hayırlısıyla çocuk sahibi yapsın. Şimdi olmuyorsa vardır bir hayır deyin ve stresten uzak durun.

4 sene sonra hamile kaldım. 1 sene öncede bir kürtajım oldu. Allah buna sağlık verir inşallah. Beklemek çok zor gerçekten.
Allah isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin.

7. ayda kaldım.çok istiodum olmuyordu.eşim ve bende dr gittik.sıkıntı yoktu.hamile kaldığım ay nasılsa gene olmaz mantığına bürünmüştüm.aç karnına bir arkadaşımın demesi üzerine aç karnına iki üç incir yedim.birde benim rahim tersti.ilişkiden sonra ayaklarımı kaldırıp yatmak yerine yüz üstü yattım.bu taktiği de gene burda bir arkadaştan duymuştum.rabbim herkese nasip etsin sağlıklı ve hayırlı evlatlar.hepimiz için dua ediyorum.

:) Hayırlı olsun inşallah gebeliğin. 11 aydır istiyormuşsunuz sanırım. Peki 11 aydır düzenlimi çalışıyordunuz. Bu ay farklı bişeyler yaptınız mı. Biraz bilgi verebilirmisiniz.
Iliskiden sonra yarim saat bacaklarimi yuksek bir yere koyup yattim . Ama Allah nasip etmedi dun dusuk yaptim:KK12:

18. ayda hamile kaldım evlendiğimden beri hiç korunmadığım halde olmuyodu. Hiç beklemediğim bi anda geldi canım kızım :)

hiç korunmadan 6. ayda ama o bebegim düştü sonra 8. ayda tekrar gebe kaldım Allaha şükür...Rabbim kimseyi bebegiyle imtihan etmesin dileyen herkese nasip etsin anneliği....

hiçbir sorun olmamasına ve hiç stres yapmamama rağmen 8 aydır ne gelen var ne giden.. hazirana kadar olmazsa doktora gitmeyi düşünüyorum..

Merhaba kizlar
Ben aralikta bebegimi 8+3 de kaybettim
Son adet tarihim 26 martti 26 nisanda gelmeyince hemen kan testi yaptirdim beta hcg 2200 cikti hamileyim sanirim yorumlarinizi bkliyorum

Merhaba kizlar
Ben aralikta bebegimi 8+3 de kaybettim
Son adet tarihim 26 martti 26 nisanda gelmeyince hemen kan testi yaptirdim beta hcg 2200 cikti hamileyim sanirim yorumlarinizi bkliyorum
tebrikler :)
sağlıkla kucagına almanı dilerim. sonucun gayet güzel çıkmış.

Back