• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

Tamam cnm bunu denicem çok teşekkür ederim diğer günler de denemedin yani öylemi
Yok canım ben o günlere uydum hatta arkadaşımlada paylaştım 3 hafta arayla hamile kaldık önce ben sonra o inş işe yarar bende yaradı o kağıda bidaha bakayım bulayımda bi tekrar bakarım bi gğn yap bigün yapma kuralıda soerm kalitesi için hergün yaparsan kalite düşermiş bir gün ara verince güçlü olurmuş yani benim doktorum böyle dedi

Yok canım ben o günlere uydum hatta arkadaşımlada paylaştım 3 hafta arayla hamile kaldık önce ben sonra o inş işe yarar bende yaradı o kağıda bidaha bakayım bulayımda bi tekrar bakarım bi gğn yap bigün yapma kuralıda soerm kalitesi için hergün yaparsan kalite düşermiş bir gün ara verince güçlü olurmuş yani benim doktorum böyle dedi
Ayyy inş bendede hemen sizin gibi olur 28 yaşındayım artık zaman kaybetmek istemiyorum çünkü Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş size ve evladınızada sağlık mutluluk nasip etsin

Benim vajinismus vardı. 1.5 yıl sonra bitti ve bittiği ilk ilişkide hamile kaldım. Üstelik normalde ilk adet görmeye başladığımdan beri son derece düzenlidir adetim, son 4-5 ayda gecikme yaşamaya başlamıştım. Ama bunun geç yumurtlamadan olduğunu bilmiyordum ve vajinismusun bittiği gece de normal yumurtlama tarihim geçmiş olduğu için ihtimal vermemiştim hiç. Önceki gün ve o günde yumurta akı gibi akıntım olmuştu, meğer yumurtlamam o zamanmış. İhtimal vermediğim için de rahattım bu konuda. O sayede olduğunu düşünüyorum.
Yoksa FSH değerim yüksekti, korkuyordum çocuğum olmayacak diye. Hem de daha 20 yaşındayken çocuk için çok bekleme denmişti. Evlendikten sonra da 1.5 yıl vajinismusla uğraşınca epey gerilmeye başlamıştım bu konuda. Ama en son bebeğe değil, vajinismusa odaklanmıştım. Allah'ın izniyle bebek de olur demeye başlamıştım.

Doktorum 40 yaşlarında, yıllarca çocuk istemiş ve artık ümidini kesmiş bir hastasından bahsetmişti. Kadın ümidini yitirdikten ve beyin artık gebeliğe odaklanmayı bıraktıktan kısa süre sonra adeti kesilmiş ve menopoz depresyonu sebebiyle doktora gitmiş. Bizim doktor gebelikten şüphelenmiş ve kadın gerçekten hamileymiş, menopoz değilmiş. Yani beyni fazla kasmamak lazım. Hayırlısı olacağı vakit olur inşallah hanımlar.
Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla. :)

Sağol
Ayyy inş bendede hemen sizin gibi olur 28 yaşındayım artık zaman kaybetmek istemiyorum çünkü Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş size ve evladınızada sağlık mutluluk nasip etsin
sağol canım güzel dileklerin için rabbim seninde önce göbişini sonra kollarını doldursun :)

Merhaba,

Öncelikle herkese kolay bir doğum diliyorum,sağlıkla doğsun bebişleriniz,AMİNNN:)

Bebek yapmaya karar vermek tamam da,hemen kalınılsa keşke..

Sizler de son adet tarihinize göre ne zaman hamile kalmayı başardınız ? :KK9:

Teşekkürler:KK16:
Canım Allah sana da göstersin hayırlısıyla, biz olabilir artık aslında demeye başladık, ben o ay hamile kaldım, şu anda bebeğim 4. haftaya girdi, yeni öğrendik yani. Hatta yumurtlama dönemimde memlekete gittiğimiz için eşimle bir ilişkimiz olmamıştı, buna rağmen oldu biz de çok şaşırdık

Merhaba kizlar. Bende 4 senedir evliyim. 3 sene kadar dogum kontrol hapi kullandim. Birakali 8 ay oldu. Reglilerim duzenli degil, ilaci biraktigimdan beri reglimden once 1-2 hafta suren hafif pembe akintim oluyor. Doktorlar onemli degil diyo ama henuz bebis yok. Hepimiz icin hayirlisi olsun.

Merhaba kizlar. Bende 4 senedir evliyim. 3 sene kadar dogum kontrol hapi kullandim. Birakali 8 ay oldu. Reglilerim duzenli degil, ilaci biraktigimdan beri reglimden once 1-2 hafta suren hafif pembe akintim oluyor. Doktorlar onemli degil diyo ama henuz bebis yok. Hepimiz icin hayirlisi olsun.
Bazı kişilerde yumurtlama zamanı lekelenme olabiliyormuş. Bu da söylediğiniz gibi reglden 1-2 hafta önce zaten yumurtluyoruz. O günleri değerlendirin mutlaka.

selam kızlar. bende evlendikten tam bir yıl sonra hamile kaldım. ama 6 ay normal yolla korunmuştuk. korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra hamile kaldım çok şükür.

kızlar bişi sorcam ya ben şu an kist için doğum kontrol hapı kullanıyorum bu ay kullanıcam tekrar gitcem inş geçer.benim gibi olup da hamile kalan var mı bu arada 5 aydır korunmuyorz

kızlar bişi sorcam ya ben şu an kist için doğum kontrol hapı kullanıyorum bu ay kullanıcam tekrar gitcem inş geçer.benim gibi olup da hamile kalan var mı bu arada 5 aydır korunmuyorz
hem doğum kontrol hapı kullanıyorum hem de 5 aydır korunmuyoruz demişsin

bu ay kullanmaya başladım kist için
doktorlar doğum kontrol hapını bıraktıktan 3 ay sonra gebelik düşünün diyorlar ama sen kısa bir süre kullanmışsın. çok büyük bir yan etkisi olmaz. hapı bırakır bırakmaz hamile kalıp sağlıklı evlat sahibi olanlar da çok. kistlerin öyle ameliyatlık derecede büyük değilse (değil ki doktor hap vermiş) o zaman kısa sürede hamile kalırsın bence... bende de bundan 6 sene önce falan vardı kist. o zamanlar evli değildim. doktor doğum kontrol hapı verdi sonrasında da geçti zaten bir daha da tekrarlamadı. endişe etme hamile kalırsın inşallah en kısa zamanda

doktorlar doğum kontrol hapını bıraktıktan 3 ay sonra gebelik düşünün diyorlar ama sen kısa bir süre kullanmışsın. çok büyük bir yan etkisi olmaz. hapı bırakır bırakmaz hamile kalıp sağlıklı evlat sahibi olanlar da çok. kistlerin öyle ameliyatlık derecede büyük değilse (değil ki doktor hap vermiş) o zaman kısa sürede hamile kalırsın bence... bende de bundan 6 sene önce falan vardı kist. o zamanlar evli değildim. doktor doğum kontrol hapı verdi sonrasında da geçti zaten bir daha da tekrarlamadı. endişe etme hamile kalırsın inşallah en kısa zamanda
aslında asıl sormak istediğim 1 ay kullanılan doğum kontrol daha çabuk hamile kalmamı sağlar mı acaba sonuçta hormonları düzenliyor.böyle olanları duymustum da

ovulasyon günlerine denk gelmiyor olabilir arkadaşlar, sonuçta çatlayan yumurta 12 ila 24 saat yaşayabiliyor... düşünün yani... o arada denk gelmesi lazım... spermler de vajina içinde 3 saat yaşıyor...

Back