• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

Ben evlendim okuyordum 2. üni. yi hiç düşünmüyorduk hemen ama bir daha ki ay bi baktım öylesine gırgır olsun diye idrar testi yaptığımda şoklar geçirmiştim.. Gebeydim... Tabi kürtaj oldum kalp atışı olmadığı için.. Ondan 2 ay sonra tekrar gebe kaldım ve şimdi anneyim..

ilk bebişimi 3.ay denemede tutturdum ama 2.için hala uğraşıyoruz bu ayda olmazsa 6.ay bitmiş olacak....

haziranda düğünüm oldu, ağustos sonunda son reglimi oldum :KK23:şimdi bekliyorum :KK51:

2011-2012 yıllarıydı.10 ay sonunda hamile olduğumu öğrendim.Rabbi'm kimseyi bekletmesin,bekleyen anne adaylarımıza sağlık sıhhat ve bol sabır nasip etsin inşallah.

Ben korunmayi biraktigim ilk ay hamile kaldim 2.5 yasinda bi kizim var ve korunuyoruz bi tane tehlikle gunumuz oldu ve adet olmadim zaten doğumdan sonra pek duzenli olmadim dr guzel yumurtladigimi soyledi rutin bi kontrolde bu ay gecikince biraz heveslendim ve 2.yi istiyorum galiba bu ay deneyelim bakalim :)

Oğluma 1.5 yil sonra hamile kaldim klomenle
İkinciye ancak 4.5 yil sonra kalabildim
Tedavi gordum klomenle sonra rahim filmi cektirdim tam asilamaya gececektik bir sure ara verdim o sirada kendiliginden geldi suan 5 haftalik falan insallah sag salim alirim kucagima ve
Rabbim isteyen herkese versin

evlendim o ay adet oldum ikinci ay hamileydim.ama kalp atisi olmadigindan kurtaj oldum.snra 2 ay kadar korundum .kurtajin 5.ayinda tekrar hamile kaldim.2 yasinda kizim suan.ikinciyi istiyrm ins cok bekletmez.allah isteyen herkese hayirlisiyla versn bu duyguyu yasatsn ins

evlendik hemen bebek istemedim aradan bir sene geçti istedik bi kimyasal gebelik geçirdim öğrendiğim günün ertesi günü kaybettim zaten düşük sonrasında da hala beklemedeyiz olmadı korkuyorum olmayacak diye rabbim sen yardim et bu arada yaklaşık iki yildir evliyiz eşimin isi nedeniyle her yıl uç ay ayrı kalmak zorunda kalıyoruz

Yasmin tableti bırakır bırakmaz :) Pko olduğum için bişe olmayacağını düşünürken bir baktım ki hamileyim ilk öğrendiğimde büyük bir şok adaptasyon süreci felan oldu tabi ama sonradan sevindim mutluyum Allah'ım her isteyene :D ama ne zaman istiyorsa o zaman çocuk nasip etsin inşallah :)

9 aydir evliyim ama her ay husrana ugruyoruz
iliskiden hemen sonra spermeler disari cikiyo ondan olabilirmi arkadaslar ?

9 aydir evliyim ama her ay husrana ugruyoruz
iliskiden hemen sonra spermeler disari cikiyo ondan olabilirmi arkadaslar ?

Arkadaşım ilişkiden sonra mümkünse bi saat ayaklarını yukarı doğru dikip yatmaya bak. O zaman daha az çıkıyor. Zaten bi saat içersinde çıkması normal. Spermler yarım saat içersinde sıvılaşıyormuş akması normalmiş.

Arkadaşım ilişkiden sonra mümkünse bi saat ayaklarını yukarı doğru dikip yatmaya bak. O zaman daha az çıkıyor. Zaten bi saat içersinde çıkması normal. Spermler yarım saat içersinde sıvılaşıyormuş akması normalmiş.
tesekur ederim cnm bilgin icin cok sagol da iste ben ratsiz oluyorum yikanmadan duramiyorum

tesekur ederim cnm bilgin icin cok sagol da iste ben ratsiz oluyorum yikanmadan duramiyorum

Bende yıkanmadan yatmam uyuyamıyorum boğazımı sıkıyolar sanki hem caizde değilmiş çok. bi saat kadar sık dişini napalım bebiş için gerekli işte. ve dediğim gibi bacaklarını dikip yat hatta bacaklarını havadayken aç kapa yap inan fark ediyo. :oops:

Bende yıkanmadan yatmam uyuyamıyorum boğazımı sıkıyolar sanki hem caizde değilmiş çok. bi saat kadar sık dişini napalım bebiş için gerekli işte. ve dediğim gibi bacaklarını dikip yat hatta bacaklarını havadayken aç kapa yap inan fark ediyo. :oops:[/QUOTEsagol cnm bilgin icin denicem bunu

Back