• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

yok aslında sadece eşim damıtılmış keçiboynuzu içiyor öylesine kendi kendimize yani bir problem falan olsada olmasada faydalı diye.
bide ben geçen ay soğan kürü yaptım temizlenmiştir diye düşündüm kahverengi lekelenmem ve akıntım parça parçaydı çünkü bilmiyorum ki

anladım canım neyse bizde bir daha deneyelim öyle git dedim. biz ne olur ne olmaz diye zaten keçiboynuzu damıtması içiyoruz yani eşim ve de polen ve propolis karşımı ballı onu kullanıyor. bakalım gideyim doktora diyor yani baktıralım şüphe kalması içimizde dedi ama ben bir ay daha deneyelim 3. denemedede olmazsa gitsin istiyorum

bence 6 ay deneyin şimdi doktora gidip üç ay denedik olmuyor derseniz doktorlar pek iyi karşılamıyor 6 ay deneyin öyle gelin deyip gönderirler sizi

Herkese merhaba kızlar bende 1.5 yıllık evliyim ve 6 aydır korunmuyoruz ama hala bişey yok.adetime 7 gün kaldı ama en hiçbirşey hissetmiyorum.Hamile kalmış olsam hisseder miyim acaba?:110:

Bizim de ilk denememizde oldu şükürler olsun. Allah'ım inşallah dileyen herkese nasip eder.
Benim hiç umudum yoktu denemelerden önce hamile kalacağıma dair. Çünkü 3 ay öncesinde hormon testlerimin sonuçları çok kötü çıkmıştı ve doktor yumurtalığınızın genel yapısı polikistik şekilde demişti. 2 kutu doğum kontrol hapı kullandım, son kutum bitince regl oldum, ovulasyon testi ile yumurtlama günümü buldum ve sonuç; hamileyim. (Ovulasyon testi kullanımında, sonrasında hamilelik belirti takibinde bana yardımcı olan ecek83 nickli arkadaşıma daha öncede teşekkür etmiştim. Yine kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.)
Doktoruma gittiğimde hamilelikten evel, bebek için denemelere başlayacağız dedim, folik asit verdi bana. ''Eğer uğraşmalarınıza rağmen olmazsa, 1 sene sonra görüşürüz'' dedi, ama yüz ifadesinden hemen olmayacağını vurguladığını düşünmüştüm. İnşallah herkes için hayırlısı olur, kimsenin kucağı boş kalmaz.

Bu ay 3. Denememiz... 1,5 yıllık evliyiz.. Dilerim bu ay meleğim gelir....3 ay bile gerçekten uzdu acıkcası olmayınca içim çok buruldu... Basta uzun zamandır bekleyen olmak uzere allah hepimize bebeklerimizi kavustursun...allah kimseye aratmasın...
Lutfen allahım artık benimde bebek imzam olsunnn

Bu ay 3. Denememiz... 1,5 yıllık evliyiz.. Dilerim bu ay meleğim gelir....3 ay bile gerçekten uzdu acıkcası olmayınca içim çok buruldu... Basta uzun zamandır bekleyen olmak uzere allah hepimize bebeklerimizi kavustursun...allah kimseye aratmasın...
Lutfen allahım artık benimde bebek imzam olsunnn
Hayırlı bi zamanı vardır cnm. Dua et
Tabi ki zor bi sınav Allah yardımcın olsun Rabbim tüm isteyenlere versin

Yzıları okudukça içime umut doğdu bizde 9 aydır bekliyoruz 2.5 yıllık evliyim ,keşke daha önce korunmayı bıraksaymışım diye pişman oldum ,sandım ki korunmayı bırakınca hemen hamile kalcam ne kadar safmışım.
Rabbim bizlerede o mutluluğu yaşat ,sen hayırlısını ver her zaman ama bekletmeden ver ..
Bende eşime 1 haftadır keçiboynuzu kürü uyguluyorum ,kendimede yakı taktım sıcak tutuyorum bugün doğurgan döneme girdim ,nisan ayı gelir mucizemiz inşallah..

kızlar biz de eşimle 6 aydır bebek sahibi olmak istiyoruz. ikimizde doktora gidip muayene olduk. adetlerim gayet düzenli, yumurtlamam da iyi çıktı, gözüken bi sorun çıkmadı yani. eşimin de sperm sayısı, vs gayet iyi çıktı. ama aylardır ne yapsak olmuyor. yumurtlama günlerimi takip edip ilişkiye o günlerde giriyoruz ama hiç bir şey fayda etmedi. her ay aynı moral bozukluğu. bir de çevredekilerin saçma sapan baskısı. biz düşünmemeye çalıştıkça, artık çocuk düşünmüyor musunuz diye sormuyorlar mı deli oluyorum :KK47:

aynen canım :KK43: lüzumsuz bi komşum var.oğlu benden sonra evlendi.evlenir evlenmez eşi hamile kaldı.komşumda sürekli "bak bizim gelin aceleci çıktı sen hala ne duruyosun,doğur artık geç kaldın sen" diyor :KK43: hemde bir değil bin kez bunu demiştir.çok daraldım çoook

insanlar ne yaşadığımızı bilmeden saçma sapan konuşuyorlar . ağzıma geleni söyleyesim var ya :KK34:

özel bir şey uyguladın mı canım yada tedavi falan oldumu. bizimde 6 aydır olmuyor çok canımız sıkılıyor

6 ay olmaynca dra gttik.esim de sperm hareketi yavasti vitamin ve keciboynuzu kuru yaptk.benm de yillardir adetlerim duzensizdi.polikistik over vardi.klomen kullanarak hamile kaldim.Allahin izniyle olur sizin de .dua ve sabir.bizim hic umut etmedigimiz ay oldu.cok uzuluyorduk sanki hic olmayacakmis gibi dusunuyo insan.Allah sana ve isteyen herkese nasip etsn insllh

Back