- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
yok aslında sadece eşim damıtılmış keçiboynuzu içiyor öylesine kendi kendimize yani bir problem falan olsada olmasada faydalı diye.İnşallah canımmm. Özel yaptığın bişeyler varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok aslında sadece eşim damıtılmış keçiboynuzu içiyor öylesine kendi kendimize yani bir problem falan olsada olmasada faydalı diye.İnşallah canımmm. Özel yaptığın bişeyler varmı
bide ben geçen ay soğan kürü yaptım temizlenmiştir diye düşündüm kahverengi lekelenmem ve akıntım parça parçaydı çünkü bilmiyorum kiyok aslında sadece eşim damıtılmış keçiboynuzu içiyor öylesine kendi kendimize yani bir problem falan olsada olmasada faydalı diye.
anladım canım neyse bizde bir daha deneyelim öyle git dedim. biz ne olur ne olmaz diye zaten keçiboynuzu damıtması içiyoruz yani eşim ve de polen ve propolis karşımı ballı onu kullanıyor. bakalım gideyim doktora diyor yani baktıralım şüphe kalması içimizde dedi ama ben bir ay daha deneyelim 3. denemedede olmazsa gitsin istiyorum
evet doğru söylüyorsun canım . bakalım belki 6 aya gerek kalmaz:)bence 6 ay deneyin şimdi doktora gidip üç ay denedik olmuyor derseniz doktorlar pek iyi karşılamıyor 6 ay deneyin öyle gelin deyip gönderirler sizi
sabırla devam kalıcaz merak etmeBizde 1,5 senedir evliyiz, 3 aydir korunmuyoruz hala gebe kalmadim![]()
evet doğru söylüyorsun canım . bakalım belki 6 aya gerek kalmaz:)
amiinnn diyelim güzel duana bebeğimmm:)ben inanıyorum 6 aya gerek kalmıcak canlarım benim inşallah güzel haberlerinizi alıcaz![]()
maşaAllahbenim ilk denememde oldu çok şükür rabbim dileyen herkese versin inşallah
Hayırlı bi zamanı vardır cnm. Dua etBu ay 3. Denememiz... 1,5 yıllık evliyiz.. Dilerim bu ay meleğim gelir....3 ay bile gerçekten uzdu acıkcası olmayınca içim çok buruldu... Basta uzun zamandır bekleyen olmak uzere allah hepimize bebeklerimizi kavustursun...allah kimseye aratmasın...
Lutfen allahım artık benimde bebek imzam olsunnn
11 ay sonra :)
aynen canımlüzumsuz bi komşum var.oğlu benden sonra evlendi.evlenir evlenmez eşi hamile kaldı.komşumda sürekli "bak bizim gelin aceleci çıktı sen hala ne duruyosun,doğur artık geç kaldın sen" diyor
hemde bir değil bin kez bunu demiştir.çok daraldım çoook
özel bir şey uyguladın mı canım yada tedavi falan oldumu. bizimde 6 aydır olmuyor çok canımız sıkılıyor