- 6 Aralık 2014
- 245
- 51
- 123
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kviminin-dogrulugu-hadi-anket-yapalim.784406/ ankete katılırmısınız çin takvimi ve düşüncelerinizzzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni bebek düşünmeye başladığında stres yapmıyosun zaten , bi kaç ay geçince olmayınca o zaman strese giriyo insan
sen zaten hemen hamile kalmışın neyine stres yapcan, hemen olmasaydı sen sakince bekleyebilirmiydinki
amin inşallahHaklisin arkadaşım stres yapmamak mumkun degil her ay regli olunca uzulmemekte mumkun degil bebegi olupta durma artik dogur bitane ne bekliyosun diyenlere laf anlatmak hic mumkun degil rabbim en kisa zamanda bizimde yuzumuzu guldursun insallah hayirlisiyla...
Hurrem mubarek :) Allah bizede verir inss :)
15 aydir istiyoruz.hic korunmadik ama olmadi.aistiyoruz.ost: 38708277 .!.:amin inşallah
sen ne zamandır istiyosun
Peki tedavi falan goruyormusun arkadasim?benimde 1yil olacak nerdeyse15 aydir istiyoruz.hic korunmadik ama olmadi.
Cumartesi gunu ilk kez gidicez kismetse randevu aldim kadin dogumdan bakalim hayirlisi.siz gittinizmi yasiniz kac buarada?Peki tedavi falan goruyhayirlisi.adasim?benimde 1yil olacak nerdeyse
bebegi olupta durma artik dogur bitane ne bekliyosun diyenlere girişesim geliyorHaklisin arkadaşım stres yapmamak mumkun degil her ay regli olunca uzulmemekte mumkun degil bebegi olupta durma artik dogur bitane ne bekliyosun diyenlere laf anlatmak hic mumkun degil rabbim en kisa zamanda bizimde yuzumuzu guldursun insallah hayirlisiyla...
Canim umut oldun bana bizimde sebebi bilinmeyen kısırlık ne olur banada dua et- kızlar hiç canınızı sıkmayın vakti zamanı vardır elbet benim 10 yıl sonra oldu dile kolay tam 10 yıl...tabi bu 10 yıl boyunca klomen kullandım çatlatma iğnesi kullandım eşim varikosel ameliyatı oldu soğan kürü yaptım keçi boynuzu içirdim eşime ardından 2 aşılama 2 tüp bebek denemesi olmadı olmadı sorunumuz sebebi belirlenemeyen kısırlıkmış...artık yeter biraz ara verelim işimize gücümüze bakalım dedik pat kendiliğimden hamile kaldım...Rabbim çok büyük bol bol dua edin sabır gösterin bu bir sınav ben buna yürekten inandım...Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, yavrularımıza sağlık sıhhat versin...her duamda dilimde inanın Rabbim Kimseyi evlatsız bırakmasın...
Canim ilişki sıklığı neydi hergunmu gün aşırı miBiz de karar verdiğimiz ay kaldık.Adet bitiminden hemen sonra sıkı bir çalışmayla,bebişi bulduk :) Ortalama bir buçuk ay diyebilirim ama.
Gözün Aydın ne mutlu sana okurken çok etkilendim. Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin. Peki kaç yaşındasın bizde dört yıllık Evliyiz ve hala çocuğumuz olmadı- kızlar hiç canınızı sıkmayın vakti zamanı vardır elbet benim 10 yıl sonra oldu dile kolay tam 10 yıl...tabi bu 10 yıl boyunca klomen kullandım çatlatma iğnesi kullandım eşim varikosel ameliyatı oldu soğan kürü yaptım keçi boynuzu içirdim eşime ardından 2 aşılama 2 tüp bebek denemesi olmadı olmadı sorunumuz sebebi belirlenemeyen kısırlıkmış...artık yeter biraz ara verelim işimize gücümüze bakalım dedik pat kendiliğimden hamile kaldım...Rabbim çok büyük bol bol dua edin sabır gösterin bu bir sınav ben buna yürekten inandım...Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, yavrularımıza sağlık sıhhat versin...her duamda dilimde inanın Rabbim Kimseyi evlatsız bırakmasın...
-dualarım hep benimle aynı sıkıntı ları yaşayayaelihep byt: 38788901 .!.:Canim umut oldun bana bizimde sebebi bilinmeyen kısırlık ne olur banada dua et![]()
- canım inan her duamdasınız Rabbim kimseyi evlatsızlıka sınamasın herkes in yüzünü güldürsün inşallah...Canim umut oldun bana bizimde sebebi bilinmeyen kısırlık ne olur banada dua et![]()
- amin canım müminin mümine ettiği dua daha makbulmuş birbirimize dua edelim bol bol...ben evlendiğimde 20 yaşandıydım şimdiyse 30 benimle aynı zamanda evlenen arkadaşlarımın 2-3 çocuğu oldu büyüdüler bile bana nasip şimdiymiş inşallah sanada nasip olur rahat olmak sıkıntı yapmamak çok kolay değil ama dene bir uğraş bul kendine aklına getirme...Gözün Aydın ne mutlu sana okurken çok etkilendim. Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin. Peki kaç yaşındasın bizde dört yıllık Evliyiz ve hala çocuğumuz olmadıdemek ki biraz rahat bırakmak lazım...
RABBİM size bağışlasın yavrunuzu... darısıda bizim başımıza15 aydır Evliyim 9 ay önce normal yolla hamile kaldım ama kimyasal gebelikle sonuçlandı geçen ay klomen ve çatlama iğnesi kullandım ilk tedavimde hamile kaldım son adet tarihim 4 Aralık bakalım inşallah bu sefer sağlıklı olur 16 sında Dr randevumuz var Hayırlısı inşallah