• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

yeni bebek düşünmeye başladığında stres yapmıyosun zaten , bi kaç ay geçince olmayınca o zaman strese giriyo insan
sen zaten hemen hamile kalmışın neyine stres yapcan, hemen olmasaydı sen sakince bekleyebilirmiydinki

Haklisin arkadaşım stres yapmamak mumkun degil her ay regli olunca uzulmemekte mumkun degil bebegi olupta durma artik dogur bitane ne bekliyosun diyenlere laf anlatmak hic mumkun degil rabbim en kisa zamanda bizimde yuzumuzu guldursun insallah hayirlisiyla...

Haklisin arkadaşım stres yapmamak mumkun degil her ay regli olunca uzulmemekte mumkun degil bebegi olupta durma artik dogur bitane ne bekliyosun diyenlere laf anlatmak hic mumkun degil rabbim en kisa zamanda bizimde yuzumuzu guldursun insallah hayirlisiyla...
amin inşallah
sen ne zamandır istiyosun

Ben evlendikten üç ay sonra hamile kaldım 1 eylül son regl tarihim 13 eylül gecesi tuttuğuna eminim :) öncesi ve sonra uzun süre ilişkimiz olmamıştı. Yalnız benim reglim çok düzenlidir. Değil ün saati şaşmazdı ve 7 gün sürerdi evlenince de değişmedi.

Çatlatma iğnesi ve agnuqaston hapı doktora sorun kızlar gitmeden.

- kızlar hiç canınızı sıkmayın vakti zamanı vardır elbet benim 10 yıl sonra oldu dile kolay tam 10 yıl...tabi bu 10 yıl boyunca klomen kullandım çatlatma iğnesi kullandım eşim varikosel ameliyatı oldu soğan kürü yaptım keçi boynuzu içirdim eşime ardından 2 aşılama 2 tüp bebek denemesi olmadı olmadı sorunumuz sebebi belirlenemeyen kısırlıkmış...artık yeter biraz ara verelim işimize gücümüze bakalım dedik pat kendiliğimden hamile kaldım...Rabbim çok büyük bol bol dua edin sabır gösterin bu bir sınav ben buna yürekten inandım...Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, yavrularımıza sağlık sıhhat versin...her duamda dilimde inanın Rabbim Kimseyi evlatsız bırakmasın...

bebegi olupta durma artik dogur bitane ne bekliyosun diyenlere girişesim geliyor

15 aydır Evliyim 9 ay önce normal yolla hamile kaldım ama kimyasal gebelikle sonuçlandı geçen ay klomen ve çatlama iğnesi kullandım ilk tedavimde hamile kaldım son adet tarihim 4 Aralık bakalım inşallah bu sefer sağlıklı olur 16 sında Dr randevumuz var Hayırlısı inşallah

Merhaba arkadaşlar ben ayin 28 nde aded oldum 3 nde bitti ve bugün korunmadan ilişkiye girdik yani simdi ben yumurtlama gunune denk getirmiş oluyormuyum bunu bilemiyorum bilen varsa yazabilir mi :KK37::KK54:

- kızlar hiç canınızı sıkmayın vakti zamanı vardır elbet benim 10 yıl sonra oldu dile kolay tam 10 yıl...tabi bu 10 yıl boyunca klomen kullandım çatlatma iğnesi kullandım eşim varikosel ameliyatı oldu soğan kürü yaptım keçi boynuzu içirdim eşime ardından 2 aşılama 2 tüp bebek denemesi olmadı olmadı sorunumuz sebebi belirlenemeyen kısırlıkmış...artık yeter biraz ara verelim işimize gücümüze bakalım dedik pat kendiliğimden hamile kaldım...Rabbim çok büyük bol bol dua edin sabır gösterin bu bir sınav ben buna yürekten inandım...Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, yavrularımıza sağlık sıhhat versin...her duamda dilimde inanın Rabbim Kimseyi evlatsız bırakmasın...
Canim umut oldun bana bizimde sebebi bilinmeyen kısırlık ne olur banada dua et:(

Gözün Aydın ne mutlu sana okurken çok etkilendim. Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin. Peki kaç yaşındasın bizde dört yıllık Evliyiz ve hala çocuğumuz olmadı :( demek ki biraz rahat bırakmak lazım...

elihep byt: 38788901 .!.:
Canim umut oldun bana bizimde sebebi bilinmeyen kısırlık ne olur banada dua et:KK43:
-dualarım hep benimle aynı sıkıntı ları yaşayaya
Canim umut oldun bana bizimde sebebi bilinmeyen kısırlık ne olur banada dua et:KK43:
- canım inan her duamdasınız Rabbim kimseyi evlatsızlıka sınamasın herkes in yüzünü güldürsün inşallah...

Gözün Aydın ne mutlu sana okurken çok etkilendim. Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin. Peki kaç yaşındasın bizde dört yıllık Evliyiz ve hala çocuğumuz olmadı :KK43: demek ki biraz rahat bırakmak lazım...
- amin canım müminin mümine ettiği dua daha makbulmuş birbirimize dua edelim bol bol...ben evlendiğimde 20 yaşandıydım şimdiyse 30 benimle aynı zamanda evlenen arkadaşlarımın 2-3 çocuğu oldu büyüdüler bile bana nasip şimdiymiş inşallah sanada nasip olur rahat olmak sıkıntı yapmamak çok kolay değil ama dene bir uğraş bul kendine aklına getirme...

15 aydır Evliyim 9 ay önce normal yolla hamile kaldım ama kimyasal gebelikle sonuçlandı geçen ay klomen ve çatlama iğnesi kullandım ilk tedavimde hamile kaldım son adet tarihim 4 Aralık bakalım inşallah bu sefer sağlıklı olur 16 sında Dr randevumuz var Hayırlısı inşallah
RABBİM size bağışlasın yavrunuzu... darısıda bizim başımıza:anneadayı::KK46:

Back