• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

Evlendikten 25 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. doğum yaptıktan 4 ay sonra ikinciye hamile olduğumu öğrendim. ikinciyi doğurduktan 5 ay sonrada üçüncüye hamile olduğumu öğrendim. üçünciyüde doğurduktan sonra hopp dubakalım dedim :) şuan korunuyorum. yaşım 28 şuan .. belki 7-8 sene sonra bitane daha olabilir.
Hurrem mubarek :) Allah bizede verir inss :)

Ben ilk korunmayi bıraktığımizda 8ay sonradnda kaldım halmile.sonra dusukle sonuçlandı. Daha sonra 15ay somra hamile kaldim ve oğlum şuan 14aylik çok şükür.
Herseyin başı rahat olmak kizlar stres çok etkiliyor kesinlikle. Ne zaman olmuuor dedim adetimi bekledigim ay hamile olduğumu öğrendim.

Ben tam 7 ay sonra hamile kaldim ne zaman kafamdan attiysam o zaman kaldim herkesin dediği gibi..
Herkes böyle diyor ama peki nasıl kafamdan atıcaamm... gitmiyor işteee :KK51: Allah yavrularınızı size bağışlasın inşallah..

dualarla canım, çok ağladım cok istedim ama sabrettim. Rabbime sığındım Allah tüm isteyenlere nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah..
Amin inşallah.. Evladınızı da size bağışlasın..

Öncelikle Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin. Bebek istediğimizin 10. Ayında pozitifi gördüm bende Allah'ım kucağıma Almayı da nasip et inşallah :KK36:
Amin inşallah.. Benim de 10 ay oldu.. Darısı başımıza..

biz de bi bebeğimiz olsun istiyoruz. hem de çok. eşim hep istemişti ama kendimin bu kadar istediğimi ben bile bilmiyordum. ta ki geçen ay 2 gün adet gecikmesi yaşayıp da(ki asla gününü aşmaz) test yapıp olumsuz sonuç alıncaya dek. stres yapmaya başladım artık :KK43:. 8 aydır uğraşıyoruz. bu ay da olmazsa sömestrde memlekete gidince doktora görünmeyi düşünüyorum. çalıştığımız yer imkanlar açısından pek iyi değil. rabbim isteyen herkese sağlıkla verir inşallah. :KK51:
İnşallah hayırlısıyla sağlıkla nasip eder Allah.. Size de bize de ve isteyen herkese inşallah..

Ilk denemede hamile kaldim rahim agzi yetmezligi varmis kaybettim.ikinciye 4.ayda hamile kaldim dogurdum sukur.ucuncuye de 4.ayda hamile kaldim su an 15haftalik hamjleyim

bende 3 aylık evliyim hiç korunmadım ilk günden itibaren bebek istiyoruz zaten. henüz ikinci çizgiyi göremedim. Allah'ım tüm isteyenlere bizede hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

15 inci ayda hamile kaldım, hoş arada ameliyat oldum 2 ay ilişkiye giremedik onu saymazsam 13. ay, aslında 12 ay beklemişiz, sonra olmuş ama bana bir ömür gibi geldi.

Benim de evliliğimin 5.yılı bitti 6ya girdim 1yıl geri çekilme yöntemiyle korunduk hiçbir ilaç yada farklı bir şekilde korunmamız olmadı ve ben 4yıldır daha bebek sahibi olamadım gitmediğim doktor kalmadı yumurta tembelliğim varmış klomen kullandım sonuç alamadım eşimde de sorun yok şimdi de glukofen kullanıyorum doktor 6 ay kullanmamı söyledi hayırlısı bekliyorum Allah olmayan herkese nasip etsin inşallah :)

Bende 3.5 yıllık evliyim 3 yıl doğum kontrol hapı kullandım 5 ay önce bıraktım 2 ayda eşim korundu şimdi 5 haftalık hamileyim korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım

7 yaşındaki oğluma ilk denemede hamile kalmıştım..şimdi 1 yıldır ikinci için uğraşıyoruz ve olmuyor malesef yaşımla alakalı sanırım.ve 6 cm kist çıktı sanırım onlada alakalı hamile kalamamam.kisti erittik ilaçla ve bu ay klomen kullandım ve noldu bilemiyorum..ama kasıklarımda çok ağrım var durmadanda idrara çıkıyorum.hayırlısı inşallahhh

Maşallah canım rabbim evlatlarına hayırlı uzun ömürler versin.Canım zorlandın mı arka arkaya doğum yapınca

Ben zaten evlenmeden öncede bebekleri çok seviyordum :) hem zaten hızlıca çocukları büyütüp geri kalan hayatımda keyfime bakıcam kısmetse. şuan için sosyal hayat sıfır, ama acısını ilerde çıkarıcam. zorlandım tabi kolay değil ama inan onların bir gülücüğü ve anne deyip boynuma sarılmaları dünyaya bedel. evlat sevgisi başka bişey Allah isteyen herkese nasip.

korunmadınmı hiç doğumlardan sonra
bu kadar doğurgan birisi olarak banada dua et 1,5 yıldır istiyoruz

3 çocuktada hiç korunmadım. Allahın hikmeti işte arka arkaya oldular. ama şu an korunuyorum. bunlar bi büyüsünde.
biraz kendime vakit ayıracam .. sonra ilerde özlersem bebekleri ki özliycem kesin :) bitane de final yaparız özlem gidermek için :D

İnşallah seninde seninde olur canım ümidini asla ama asla kaybetme.Sabrın sonu selamettir unutma..

1.Abdullah (6 yaşında)
2.İbrahim (4.5 yaşında)
3.Enes (3 yaşında)

Kizlar cok komik gelebilir sorum ama hamilelik icin haftada kac defa iliski yasamak lazim???bazi doktorlar gunasiri bazilari 2 gunde bir falan diyor????

Kizlar cok komik gelebilir sorum ama hamilelik icin haftada kac defa iliski yasamak lazim???bazi doktorlar gunasiri bazilari 2 gunde bir falan diyor????
gün aşırı ve 2 günde bir aynı şey zaten, kafana göre takıl olacağı varsa zaten oluyo
bizde 1.5 yıldır uğraşıyoruz olmuyo

Adet bitiminden bir hafta sonra hergün veya aynı gün içirisinde sabah akşamda olabilir.Çok çalışmak lazım :) çünkü her ilişkide %20lik bir şansı tuturmak gerekiyor.Bebiş isteyen herkese iyi çalışmalar herkese kolay gelsin :D

Adet bitiminden bir hafta sonra hergün veya aynı gün içirisinde sabah akşamda olabilir.Çok çalışmak lazım :) çünkü her ilişkide %20lik bir şansı tuturmak gerekiyor.Bebiş isteyen herkese iyi çalışmalar herkese kolay gelsin :D

drlar bu kadar sık önermiyorlar ki.. spermlerin kalitesi ve sayısı düşüyormus

Once sakin olmak gerek; çevremde stres yapan herkes uzun süre bekledi.

Ben o yüzden çok rahat biraktim; 1 ayda hamile kaldim; hatta hamile olduğumu dahi 2 ay sonra anladim;

Velhasil; doktor tıbbi sorun yok diyor ise; sakince bekleyin..

Once sakin olmak gerek; çevremde stres yapan herkes uzun süre bekledi.

Ben o yüzden çok rahat biraktim; 1 ayda hamile kaldim; hatta hamile olduğumu dahi 2 ay sonra anladim;

Velhasil; doktor tıbbi sorun yok diyor ise; sakince bekleyin..
yeni bebek düşünmeye başladığında stres yapmıyosun zaten , bi kaç ay geçince olmayınca o zaman strese giriyo insan
sen zaten hemen hamile kalmışın neyine stres yapcan, hemen olmasaydı sen sakince bekleyebilirmiydinki

Back