- 1 Kasım 2014
- 312
- 186
- 53
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canım allah kucağına almayı nasip etsin :) bu arada sıkı bir çalışma derken?Biz de karar verdiğimiz ay kaldık.Adet bitiminden hemen sonra sıkı bir çalışmayla,bebişi bulduk :) Ortalama bir buçuk ay diyebilirim ama.
İnşallah nasip olur sana da canım hayırlısıyla...Aynenn darısı başıma inşallah :) ağustostan bu yana uğraşıyoruz.. Size de maşallah, hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah :)
merhaba, forumda gezerken farkettim. kahverengi lekelenmem oldu yazmissiniz. kac gun surdu nasildi rengi kivami vs.. bende yasadim ayni seyi ama ilk gun kahverengi lekelenmem oldu sonraki gun azicik pihti ve kirmizi renkte geldi. adetime 10 gun vardi.Walla ben tam 3 yillik evliyim bnm anca oldu suanda 7 haftalik hamileyim. Ama ilk iki sene ha olur diye doktorlara gtmedim .snr bigun kahverengi lekelenmem oldu 12gun
Boyunca mcburen gttm ve pkolu oldugumu ogrendm .esimde de varikosel var. Ve snraki ay klomen tedavisi gordm guzel sonuclar vrdm ama olmadi. Snr doktorum hsg cekil ddi korkudn cekilemedm tam 5 ay snr cekildm o arada sogan ve incir kuru denedm olmadi. ve hsg sonucu tek tupum kapali cikti. ve bska doktora gttm oda bna klomen folik asit ve ecopirin dye hap vrdi. Ve o ay dha yumrta takibi qorurken hamile kalmisim. Sukurler olsn ki . Rbbme cok dua ettm bebek dualari okudum kuran okudum hacet namazlari kildm dualrini okudum. Rbbm nasip etti sonunda...İns her isteyene versin.
Hay maşallah canm allah evlatlarını sana bagislasinEvlendikten 25 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. doğum yaptıktan 4 ay sonra ikinciye hamile olduğumu öğrendim. ikinciyi doğurduktan 5 ay sonrada üçüncüye hamile olduğumu öğrendim. üçünciyüde doğurduktan sonra hopp dubakalım dedim :) şuan korunuyorum. yaşım 28 şuan .. belki 7-8 sene sonra bitane daha olabilir.
Evlendikten 25 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. doğum yaptıktan 4 ay sonra ikinciye hamile olduğumu öğrendim. ikinciyi doğurduktan 5 ay sonrada üçüncüye hamile olduğumu öğrendim. üçünciyüde doğurduktan sonra hopp dubakalım dedim :) şuan korunuyorum. yaşım 28 şuan .. belki 7-8 sene sonra bitane daha olabilir.
Hay maşallah canm allah evlatlarını sana bagislasin
hahahEvlendikten 25 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. doğum yaptıktan 4 ay sonra ikinciye hamile olduğumu öğrendim. ikinciyi doğurduktan 5 ay sonrada üçüncüye hamile olduğumu öğrendim. üçünciyüde doğurduktan sonra hopp dubakalım dedim :) şuan korunuyorum. yaşım 28 şuan .. belki 7-8 sene sonra bitane daha olabilir.
Maşallah canım rabbim evlatlarına hayırlı uzun ömürler versin.Canım zorlandın mı arka arkaya doğum yapıncaEvlendikten 25 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. doğum yaptıktan 4 ay sonra ikinciye hamile olduğumu öğrendim. ikinciyi doğurduktan 5 ay sonrada üçüncüye hamile olduğumu öğrendim. üçünciyüde doğurduktan sonra hopp dubakalım dedim :) şuan korunuyorum. yaşım 28 şuan .. belki 7-8 sene sonra bitane daha olabilir.
Evlendikten 25 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. doğum yaptıktan 4 ay sonra ikinciye hamile olduğumu öğrendim. ikinciyi doğurduktan 5 ay sonrada üçüncüye hamile olduğumu öğrendim. üçünciyüde doğurduktan sonra hopp dubakalım dedim :) şuan korunuyorum. yaşım 28 şuan .. belki 7-8 sene sonra bitane daha olabilir.
korunmadınmı hiç doğumlardan sonraEvlendikten 25 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. doğum yaptıktan 4 ay sonra ikinciye hamile olduğumu öğrendim. ikinciyi doğurduktan 5 ay sonrada üçüncüye hamile olduğumu öğrendim. üçünciyüde doğurduktan sonra hopp dubakalım dedim :) şuan korunuyorum. yaşım 28 şuan .. belki 7-8 sene sonra bitane daha olabilir.