- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Âmin Rabbim tüm isteyenlere nasip etsinRABBİM size bağışlasın yavrunuzu... darısıda bizim başımıza![]()
aynen canımbebegi olupta durma artik dogur bitane ne bekliyosun diyenlere girişesim geliyor
planlayınca olmuyorIkisi de sürpriz oldu . Planlayarak hsmile kalamadım hiç
aynen canımlüzumsuz bi komşum var.oğlu benden sonra evlendi.evlenir evlenmez eşi hamile kaldı.komşumda sürekli "bak bizim gelin aceleci çıktı sen hala ne duruyosun,doğur artık geç kaldın sen" diyor
hemde bir değil bin kez bunu demiştir.çok daraldım çoook
Rabbim inşallah sana da o duyguyu yaşatsın ne diyim hamilenin Duası kabul olurmuş ya inşallah sen ve senin gibi bebek hasreti çeken herkesin ve benim Rabbim dualarını kabul eylesin :) âmin ecmainplanlayınca olmuyorkeşke evlendiğimden beri hiç korunmasaydık.belki o zaman olurdu
Desene ki ağzının işi mi benim hamile kalıp kalmamam uyuz oluyorum bende öyle insanlara benim acelem yok deseydin bebek kıtlığı mı çıkacakmış töbve Tövbeaynen canımlüzumsuz bi komşum var.oğlu benden sonra evlendi.evlenir evlenmez eşi hamile kaldı.komşumda sürekli "bak bizim gelin aceleci çıktı sen hala ne duruyosun,doğur artık geç kaldın sen" diyor
Desene ki ağzının işi mi benim hamile kalıp kalmamam uyuz oluyorum bende öyle insanlara benim acelem yok deseydin bebek kıtlığı mı çıkacakmış töbve Tövbe
aynen kızlarböylelerin suratına tokat atasım geliyor..sana ne diyeceksin..bizim acelemiz yok diyecektin..![]()
Allah razı olsun canım.nolur dua et.benim ve benim gibi arkadaşlarımızın halinden en iyi anlayan gene bizleriz.ağlıyorum şuan bunları yazarken.kalbim acıyor öyle çok istiyorumki öyle içten istiyorumki anne olmayı ama olmuyor.isyan etmiyorum vardır Allahın bildiği bi zaman ama çok istediğimden dayanamıyorum.sürekli aklımda atamıyorum düşüncelerimden.rüyamda bile görüyorum.geçen gün rüyamda kız bebeği gördüm.yatağa yatırmıştım öpüyordumRabbim inşallah sana da o duyguyu yaşatsın ne diyim hamilenin Duası kabul olurmuş ya inşallah sen ve senin gibi bebek hasreti çeken herkesin ve benim Rabbim dualarını kabul eylesin :) âmin ecmain
Ne zamandır olmuyor canımAllah razı olsun canım.nolur dua et.benim ve benim gibi arkadaşlarımızın halinden en iyi anlayan gene bizleriz.ağlıyorum şuan bunları yazarken.kalbim acıyor öyle çok istiyorumki öyle içten istiyorumki anne olmayı ama olmuyor.isyan etmiyorum vardır Allahın bildiği bi zaman ama çok istediğimden dayanamıyorum.sürekli aklımda atamıyorum düşüncelerimden.rüyamda bile görüyorum.geçen gün rüyamda kız bebeği gördüm.yatağa yatırmıştım öpüyordumrüyamda gülüyormuşum eşim söyledi.zaten kendi gülüş sesime uyandım.keşke uyanmasaydım rüyadan.uyanınca ağlamaya başladım
![]()
aynen kızlarkısmet hayırlısı diyorum hep öyle dediğinde.her gördüğünde soruyor yok mu daha bebek diye.bide karşı komşum.artık sırf bu sorudan kaçmak için evimden çıkarken kapı deliğinden bakar oldum sırf karşılaşmayayım o kadınla diye
ters cevap versemde çocuğu olmuyor tersledi diyecek herkese.o yüzden bişey demiyorum.çok üzülüyorum kızlar hep içime atıyorum ağlıyorum
![]()
8 aydır olmuyor canım.şimdi adet dönemindeyim.9uncu aya gircez işteNe zamandır olmuyor canım
sorsan iyiliğim için dediğini söyler.hiçte samimi değilim canım hatta bu tür konuşmalarından dolayı çoook soğuk davranıyorum ama kadın anlamıyor sanırım.bidaha dediğinde sen sorma ben olduğunda sana söylerim dicem.herhalde bidaha sormaz öyle deyinceüzülünce kendine zararı olur..kafana takmıcaksın..niçin öyle düşünsün ki..kendisi salak birine benziyor..selamı kesmediğin süre bu kadından kurtulamazsın..komşu olsun..sizi rahatsız ediyorsa ağzının payını verip ..selamlaşmayacaksınız..bizim özelimizle uğraşma diyeceksin..![]()
benim ev sahibim olcak meraklı kadında 1-2 defa saçma sapan konuştu haddini bildirdim artık sesini çıkaramıyo, onun yonunda başkası konusunu açsa bile hiç bişey diyemiyoaynen canımlüzumsuz bi komşum var.oğlu benden sonra evlendi.evlenir evlenmez eşi hamile kaldı.komşumda sürekli "bak bizim gelin aceleci çıktı sen hala ne duruyosun,doğur artık geç kaldın sen" diyor
-seni çok iyi anlıyorum canım kardeşim inan mesajını okurken bende ağlıyorum bende eskiden rüyamda bir kız çocuğu görmüştüm evimde dolaşan, yatağımızda yatan o günlerde hep bekledim acaba bir kızım olur mu diye ama o kadar çok bekledim ki üzerinden seneler geçti Rabbim o kadar büyük ki şuan bebeğimizin cinseyeti kız...darısı başına olsun inşallah...ama inan bende bunları çok yaşadım konu komşunun daha çocuk yok mu laflarından kaçmak için yeri geldi kendimi eve kapattım, canımı bu sorularla acıtan herkesi hayatımdan uzaklaştırdım...canım annemi bile sırf şöyle yapsın çocuğu olur diyenlerin lafını bana ettiği için kaç kere azarladım...İnsanların bilmediği tek şey evlat sahibi olmayı önce Yaradan nasip edecek. Rabbim nasip etmedikçe kul neylesin...10 yıl yaşadım ben bunları doktor doktor gezdim klomen, çatlatma iğnesi,2 aşılama 2 tüp bebek tedavisi gördüm olmayınca olmuyor tam ümidi kestik artık tevekkül etmek lazım maddi manevi zaten yeterince yıprandık dedik kendiliğimden hamile kaldım...Allah çok büyük bol bol dua et ve sabır göstermeye devam et iyi bir doktora git , kafanı dağıtmak için acilende bir iş bul çalış çok iyi gelecektir bu sana inan kafandan bu olumsuzluklar çıktığı zaman herşey daha kolay olacak...ben herkesin bir sınavı olduğunu düşünüyorum bu dünyada bizim sınavımızda bu...Rabbime binlerce kez şükürler olsun bana bu sevinci tattırdı inşallah sanada tatmak nasip olur sakın ümidini yitirme...Allah razı olsun canım.nolur dua et.benim ve benim gibi arkadaşlarımızın halinden en iyi anlayan gene bizleriz.ağlıyorum şuan bunları yazarken.kalbim acıyor öyle çok istiyorumki öyle içten istiyorumki anne olmayı ama olmuyor.isyan etmiyorum vardır Allahın bildiği bi zaman ama çok istediğimden dayanamıyorum.sürekli aklımda atamıyorum düşüncelerimden.rüyamda bile görüyorum.geçen gün rüyamda kız bebeği gördüm.yatağa yatırmıştım öpüyordumrüyamda gülüyormuşum eşim söyledi.zaten kendi gülüş sesime uyandım.keşke uyanmasaydım rüyadan.uyanınca ağlamaya başladım
![]()
Selamlar herkese8 aydır olmuyor canım.şimdi adet dönemindeyim.9uncu aya gircez işte![]()
Var oyle salaklar malesef benim de teyzelerim falan hadi hafi deyip duruyor sinir oluyorumbenim ev sahibim olcak meraklı kadında 1-2 defa saçma sapan konuştu haddini bildirdim artık sesini çıkaramıyo, onun yonunda başkası konusunu açsa bile hiç bişey diyemiyo
sende yapıştır cevabını kendini üzüpdurma gereksiz insanlar yüzünden
Canim masallah sana da bebisine de Allah olmayan bizlere de verir insallah ben de ruyalarimda hep kiz cocuk goruyorum hatta annem bile kac kere kiz bebek gormus bana yormus kesin kiz torun gelecek diye ama annem cok mesafelidir asla birsey demez bana-seni çok iyi anlıyorum canım kardeşim inan mesajını okurken bende ağlıyorum bende eskiden rüyamda bir kız çocuğu görmüştüm evimde dolaşan, yatağımızda yatan o günlerde hep bekledim acaba bir kızım olur mu diye ama o kadar çok bekledim ki üzerinden seneler geçti Rabbim o kadar büyük ki şuan bebeğimizin cinseyeti kız...darısı başına olsun inşallah...ama inan bende bunları çok yaşadım konu komşunun daha çocuk yok mu laflarından kaçmak için yeri geldi kendimi eve kapattım, canımı bu sorularla acıtan herkesi hayatımdan uzaklaştırdım...canım annemi bile sırf şöyle yapsın çocuğu olur diyenlerin lafını bana ettiği için kaç kere azarladım...İnsanların bilmediği tek şey evlat sahibi olmayı önce Yaradan nasip edecek. Rabbim nasip etmedikçe kul neylesin...10 yıl yaşadım ben bunları doktor doktor gezdim klomen, çatlatma iğnesi,2 aşılama 2 tüp bebek tedavisi gördüm olmayınca olmuyor tam ümidi kestik artık tevekkül etmek lazım maddi manevi zaten yeterince yıprandık dedik kendiliğimden hamile kaldım...Allah çok büyük bol bol dua et ve sabır göstermeye devam et iyi bir doktora git , kafanı dağıtmak için acilende bir iş bul çalış çok iyi gelecektir bu sana inan kafandan bu olumsuzluklar çıktığı zaman herşey daha kolay olacak...ben herkesin bir sınavı olduğunu düşünüyorum bu dünyada bizim sınavımızda bu...Rabbime binlerce kez şükürler olsun bana bu sevinci tattırdı inşallah sanada tatmak nasip olur sakın ümidini yitirme...
ağzının payını versene niye susuyosun, biz ne zaman istersek o zaman çocuk sahibi olucaz de, yine yaparsa bu eşimle beni ilgilendirir kime ne? de...aynen canımlüzumsuz bi komşum var.oğlu benden sonra evlendi.evlenir evlenmez eşi hamile kaldı.komşumda sürekli "bak bizim gelin aceleci çıktı sen hala ne duruyosun,doğur artık geç kaldın sen" diyor