-seni çok iyi anlıyorum canım kardeşim inan mesajını okurken bende ağlıyorum bende eskiden rüyamda bir kız çocuğu görmüştüm evimde dolaşan, yatağımızda yatan o günlerde hep bekledim acaba bir kızım olur mu diye ama o kadar çok bekledim ki üzerinden seneler geçti Rabbim o kadar büyük ki şuan bebeğimizin cinseyeti kız...darısı başına olsun inşallah...ama inan bende bunları çok yaşadım konu komşunun daha çocuk yok mu laflarından kaçmak için yeri geldi kendimi eve kapattım, canımı bu sorularla acıtan herkesi hayatımdan uzaklaştırdım...canım annemi bile sırf şöyle yapsın çocuğu olur diyenlerin lafını bana ettiği için kaç kere azarladım...İnsanların bilmediği tek şey evlat sahibi olmayı önce Yaradan nasip edecek. Rabbim nasip etmedikçe kul neylesin...10 yıl yaşadım ben bunları doktor doktor gezdim klomen, çatlatma iğnesi,2 aşılama 2
tüp bebek tedavisi gördüm olmayınca olmuyor tam ümidi kestik artık tevekkül etmek lazım maddi manevi zaten yeterince yıprandık dedik kendiliğimden hamile kaldım...Allah çok büyük bol bol dua et ve sabır göstermeye devam et iyi bir doktora git , kafanı dağıtmak için acilende bir iş bul çalış çok iyi gelecektir bu sana inan kafandan bu olumsuzluklar çıktığı zaman herşey daha kolay olacak...ben herkesin bir sınavı olduğunu düşünüyorum bu dünyada bizim sınavımızda bu...Rabbime binlerce kez şükürler olsun bana bu sevinci tattırdı inşallah sanada tatmak nasip olur sakın ümidini yitirme...