• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

korunmayı bıraktıkdan sonra 2. ayda hamile kaldım,33 haftalık hamileyim,allah isteyen herkese nasip etsin inşallahh :D

3 senelik evliyim yaklaşık 9 aydır bebek istiyoruz
Rabbim ağustos ayında nasip etti
rahim filmi,testler herşeyi yaptırmıştık
artık strese girdiğimiz bir dönemde güzel haberi aldık Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

merhabalar bende 1,5 yıldır evdeyim son 6 aydır korunmuyoruz daha bişe yok dr gittim eşimden semen testi istedi sperm hareketliliği düşük çıktı onun çalışmalarını yapıyoruz hareketliliği yükseltmeye çalışıyoruz kaç zamanda yükselir bilmiyoruz bileliniz varmı kızlarrr. yardımcı olun

3 senelik evliyim yaklaşık 9 aydır bebek istiyoruz
Rabbim ağustos ayında nasip etti
rahim filmi,testler herşeyi yaptırmıştık
artık strese girdiğimiz bir dönemde güzel haberi aldık Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
amin canım inş ya rabbim ne güzel zamanda vermiş allah işte vereceği zamanı çok iyi biliyo

Bizde 4.aya girdik 1 inde yumurtlama gunumdu boş gecmedik 19 u reglim allahım hayirli bir evlat nasip et hepimizin gönlüne gore ver

Merhaba Ben de 3 yıllık evliyim fakat ağustos ayında denemeye başladık ve ben şimdi 5 hafta 5 günlük hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

merhabalar kızlar bende tam yumurtlama dönemimdeyim ultrasyona girdim yumurtlamam oluşmuş çok şükür yumurtam gözüküyodu fakat bu kaç gün içinde çatlıcak çatlayana kadar gün aşırı ilişkimi gerek çatladını nasıl anlıcam bi yardımcı olurmusunuzzz.

merhabalar kızlar bende tam yumurtlama dönemimdeyim ultrasyona girdim yumurtlamam oluşmuş çok şükür yumurtam gözüküyodu fakat bu kaç gün içinde çatlıcak çatlayana kadar gün aşırı ilişkimi gerek çatladını nasıl anlıcam bi yardımcı olurmusunuzzz.
canım bence yumurtan oluşmuş ise her gün çalışın

Kızlar adet bitiminden beri 21. Gün iki defa icime b.. Oldu yarısındayken p... Ayak kaldirma bekleme falan yaptim. Sizce tutma ihtimali nedir yumurtlarmi dersiniz?

Merhaba,
Ben hamile kalmak konusunda çok şanslıyım. Ben bu yılın temmuz-ağustosunda hamile kalmak istiyordum. Tabii birazcık cahilmişim ovulasyon testlerinden falan bihaberdim. Tam gününü kaçırdık olmayacak diye üzülürken hamile kaldım. Ama o günlerdeki heyecanımı anlatamam size kızlar. Çook çok güzel duygular valla. Allah her isteyene nasip etsin.

kızlar merhaba benim de 4 kasımdı regl tarihim .yumurtlama günlerimi tam bilemiyorum ama bu ay denemeler yaptık.2 gün gecti regl olmadım. inş hamileyimdir diyorum ama çok da umutlanmak istemiyorum . çünkü bende yumurta tembelliği varmış doktor hiç ilaç falan vermedi 6 ay deneyin dedi önce.bi süredir geceleri karnımda ağrılar oluyo, ara ara da midem bulanıyo son bikaç gündür. ama mide bulantısı bu kadar erken başlamıyor diye okudum.bilmiyorum yani bi süre daha bekliyim bakalım .içinizde böyle olan var mı ne kadar sürede hamile kalabildiniz ? yardımcı olursanız çok sevinirim diğer topiclerde kimse cevap vermedi :(

Back