4 ay sonra :) 2 gün önce anne olacağımı öğrendim hemde doğum günümde :) Hayatımın en güzel hediyesi oldu[/QUOTE
Ozaman hem doğum günün kutlu olsun hemde bebisin hayirli olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 ay sonra :) 2 gün önce anne olacağımı öğrendim hemde doğum günümde :) Hayatımın en güzel hediyesi oldu[/QUOTE
Ozaman hem doğum günün kutlu olsun hemde bebisin hayirli olsun
inşallah canım ama biraz erken değilmi bu belirtiler19 unda regli olucam ama bu ay çok farklı hissediyorum başım çok dönüyor ve agrio folic plusta kullaniorum inşallah eşime güzel haberler veririm
Canm valla banada öyle gelio 4 aydır test yapmaktan neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlayamaz oldum sende ne var ne yokinşallah canım ama biraz erken değilmi bu belirtiler
amin canım inş ya rabbim ne güzel zamanda vermiş allah işte vereceği zamanı çok iyi biliyo3 senelik evliyim yaklaşık 9 aydır bebek istiyoruz
Rabbim ağustos ayında nasip etti
rahim filmi,testler herşeyi yaptırmıştık
artık strese girdiğimiz bir dönemde güzel haberi aldık Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
amin canım inş ya rabbim ne güzel zamanda vermiş allah işte vereceği zamanı çok iyi biliyo
hayırlı olsun canım.amin tatlım inş bizde bekliyoruz bakalım bu ay nasıl sonuçlanıcak:)Merhaba Ben de 3 yıllık evliyim fakat ağustos ayında denemeye başladık ve ben şimdi 5 hafta 5 günlük hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
canım bence yumurtan oluşmuş ise her gün çalışınmerhabalar kızlar bende tam yumurtlama dönemimdeyim ultrasyona girdim yumurtlamam oluşmuş çok şükür yumurtam gözüküyodu fakat bu kaç gün içinde çatlıcak çatlayana kadar gün aşırı ilişkimi gerek çatladını nasıl anlıcam bi yardımcı olurmusunuzzz.