• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

aminn canım ınsallah testı yapınca yaz olur mu umarım vardır da daha fazla bekletmez senı mınık melegın:KK39:

17 aylık Evliyiz suan ve Ağustos'ta korunmayı bıraktık. Eylül Ayında bebişiimiz olacağını öğrendik çok mutluyuz Rabbim herkeze nasip etsin inşallah..

17 aylık Evliyiz suan ve Ağustos'ta korunmayı bıraktık. Eylül Ayında bebişiimiz olacağını öğrendik çok mutluyuz Rabbim herkeze nasip etsin inşallah..
Bizde ayniyiz 17 aylık evliyiz ağustos sonu çalışmaya başladık bişey yok hala hayırlı olsun bebisin darısı başıma

Hayırlı olsun ne güzel valla bende anormallik mi var diye düşünüyorum iyice karamsarlığa kapıldım
saolun
ne kadardir korunmuyorsunuz bilmiyorum ama 1 yildan fazlaysa dr a gorunebilirisniz
çevremde gordugum kadariyla bunyeden bunyeye degisiyor bu gebelik olayi
mesela biz dort eltiyiz , ikimiz hemen hamile kaliyoruz , birimiz 10 ay kadar bekliyor, oteki tedavisiz olmuyor çocuk ..
herkesin ayri bi sinavi oluyor iste bu fani dunyada
bu çocuk olayina sabretmekde baska bi sinav olmali ..

saolun
ne kadardir korunmuyorsunuz bilmiyorum ama 1 yildan fazlaysa dr a gorunebilirisniz
çevremde gordugum kadariyla bunyeden bunyeye degisiyor bu gebelik olayi
mesela biz dort eltiyiz , ikimiz hemen hamile kaliyoruz , birimiz 10 ay kadar bekliyor, oteki tedavisiz olmuyor çocuk ..
herkesin ayri bi sinavi oluyor iste bu fani dunyada
bu çocuk olayina sabretmekde baska bi sinav olmali ..
Ağustostan beri korunmuyoruz ailem cevrem çocuk müjdesi bekliolar iyice üzülüyorum eşim gözümün içine bakior her defasında negatif çıkıyor ablam 1 ay sonra hamile kaldı allahim hayirlisini nasip etsin ne diyim

T
Bizde ayniyiz 17 aylık evliyiz ağustos sonu çalışmaya başladık bişey yok hala hayırlı olsun bebisin darısı başıma
Teşk ederim cnm umarım Rabbim tüm isteyenlere verir dualarımız sizinle bende o kadar çabuk beklemiyordum aslında kafaya çok takmamak gerekiyor kalpten istedim Rabbimden ne istediysem oluyor çok şükür sana tek tavsiyem ben çok çok inanarak Meryem sûresini okumuştum sana da öneririm <Allah görür ve ol der ve olur> hakkında Hayırlısı olsun inşallah..

Ağustostan beri korunmuyoruz ailem cevrem çocuk müjdesi bekliolar iyice üzülüyorum eşim gözümün içine bakior her defasında negatif çıkıyor ablam 1 ay sonra hamile kaldı allahim hayirlisini nasip etsin ne diyim
daha çok yeni,2 ay hiç bisey deil
ama billiyorum insan bekliyor uzuluyor
ben 3. de 2 ay bos olunca birsuru sey dusunmustum,saçma ama insan nefsi iste
3. ay sogan kuru yaptim bi daha adet olmadim : )

T

Teşk ederim cnm umarım Rabbim tüm isteyenlere verir dualarımız sizinle bende o kadar çabuk beklemiyordum aslında kafaya çok takmamak gerekiyor kalpten istedim Rabbimden ne istediysem oluyor çok şükür sana tek tavsiyem ben çok çok inanarak Meryem sûresini okumuştum sana da öneririm <Allah görür ve ol der ve olur> hakkında Hayırlısı olsun inşallah..
Saol canm okuyacagimdan emin olabilirsin teşekkür ederim

daha çok yeni,2 ay hiç bisey deil
ama billiyorum insan bekliyor uzuluyor
ben 3. de 2 ay bos olunca birsuru sey dusunmustum,saçma ama insan nefsi iste
3. ay sogan kuru yaptim bi daha adet olmadim : )
Ya onu çok duydum eğer bu ayda olmazsam yapicam kuru eğer hamile olursam düşük yaparmış diye denemiyorum

Ya onu çok duydum eğer bu ayda olmazsam yapicam kuru eğer hamile olursam düşük yaparmış diye denemiyorum
ben adetimin 5. gunu basladim,15 gun uygulaniyor zaten
dusuk ne ara olacakmis ki,
belki baslama zamanina gore degisiyodur etkisi
dr saraçoglunu takip et faceden, onun kur onerisi bu , baya bilgiler veriyor
benimki dusmedi valla dedigim gibi oy hamile kaldim simdi 5.5 aylik olduk

Oy
ben adetimin 5. gunu basladim,15 gun uygulaniyor zaten
dusuk ne ara olacakmis ki,
belki baslama zamanina gore degisiyodur etkisi
dr saraçoglunu takip et faceden, onun kur onerisi bu , baya bilgiler veriyor
benimki dusmedi valla dedigim gibi oy hamile kaldim simdi 5.5 aylik olduk
oyy maşallah canm sağlıkla kucağına alirsn inşallah cinsiyeti bellimi

merhaba,

bizde 5 ay denedik olmadı, sonra soğan suyu kürünü yaptım bende, eşimede keçi boynuzu suyu . ama o sadece 3 gün dayanıp içebildi sonra bıraktı , ben 15 gün içtim, bidaha da adet olmadım :) bende adetimin 3. günü başlamıştım, ne ara düşecek hakikatten :) bence bi dene

19 unda regli olucam ama bu ay çok farklı hissediyorum başım çok dönüyor ve agrio folic plusta kullaniorum inşallah eşime güzel haberler veririm

Back