Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mutlaka yazarım canım.İnş. daha fazla bekletmez bizi bebişimiz hemen geliraminn canım ınsallah testı yapınca yaz olur mu umarım vardır da daha fazla bekletmez senı mınık melegın![]()
Bizde ayniyiz 17 aylık evliyiz ağustos sonu çalışmaya başladık bişey yok hala hayırlı olsun bebisin darısı başıma17 aylık Evliyiz suan ve Ağustos'ta korunmayı bıraktık. Eylül Ayında bebişiimiz olacağını öğrendik çok mutluyuz Rabbim herkeze nasip etsin inşallah..
Hayırlı olsun ne güzel valla bende anormallik mi var diye düşünüyorum iyice karamsarlığa kapıldım1. ve 2. de ilk ay da hamile kaldim
3. de 3. ayda hamile kaldim
saolunHayırlı olsun ne güzel valla bende anormallik mi var diye düşünüyorum iyice karamsarlığa kapıldım
Ağustostan beri korunmuyoruz ailem cevrem çocuk müjdesi bekliolar iyice üzülüyorum eşim gözümün içine bakior her defasında negatif çıkıyor ablam 1 ay sonra hamile kaldı allahim hayirlisini nasip etsin ne diyimsaolun
ne kadardir korunmuyorsunuz bilmiyorum ama 1 yildan fazlaysa dr a gorunebilirisniz
çevremde gordugum kadariyla bunyeden bunyeye degisiyor bu gebelik olayi
mesela biz dort eltiyiz , ikimiz hemen hamile kaliyoruz , birimiz 10 ay kadar bekliyor, oteki tedavisiz olmuyor çocuk ..
herkesin ayri bi sinavi oluyor iste bu fani dunyada
bu çocuk olayina sabretmekde baska bi sinav olmali ..
Teşk ederim cnm umarım Rabbim tüm isteyenlere verir dualarımız sizinle bende o kadar çabuk beklemiyordum aslında kafaya çok takmamak gerekiyor kalpten istedim Rabbimden ne istediysem oluyor çok şükür sana tek tavsiyem ben çok çok inanarak Meryem sûresini okumuştum sana da öneririm <Allah görür ve ol der ve olur> hakkında Hayırlısı olsun inşallah..Bizde ayniyiz 17 aylık evliyiz ağustos sonu çalışmaya başladık bişey yok hala hayırlı olsun bebisin darısı başıma
daha çok yeni,2 ay hiç bisey deilAğustostan beri korunmuyoruz ailem cevrem çocuk müjdesi bekliolar iyice üzülüyorum eşim gözümün içine bakior her defasında negatif çıkıyor ablam 1 ay sonra hamile kaldı allahim hayirlisini nasip etsin ne diyim
Saol canm okuyacagimdan emin olabilirsin teşekkür ederimT
Teşk ederim cnm umarım Rabbim tüm isteyenlere verir dualarımız sizinle bende o kadar çabuk beklemiyordum aslında kafaya çok takmamak gerekiyor kalpten istedim Rabbimden ne istediysem oluyor çok şükür sana tek tavsiyem ben çok çok inanarak Meryem sûresini okumuştum sana da öneririm <Allah görür ve ol der ve olur> hakkında Hayırlısı olsun inşallah..
Ya onu çok duydum eğer bu ayda olmazsam yapicam kuru eğer hamile olursam düşük yaparmış diye denemiyorumdaha çok yeni,2 ay hiç bisey deil
ama billiyorum insan bekliyor uzuluyor
ben 3. de 2 ay bos olunca birsuru sey dusunmustum,saçma ama insan nefsi iste
3. ay sogan kuru yaptim bi daha adet olmadim : )
ben adetimin 5. gunu basladim,15 gun uygulaniyor zatenYa onu çok duydum eğer bu ayda olmazsam yapicam kuru eğer hamile olursam düşük yaparmış diye denemiyorum
oyy maşallah canm sağlıkla kucağına alirsn inşallah cinsiyeti bellimiben adetimin 5. gunu basladim,15 gun uygulaniyor zaten
dusuk ne ara olacakmis ki,
belki baslama zamanina gore degisiyodur etkisi
dr saraçoglunu takip et faceden, onun kur onerisi bu , baya bilgiler veriyor
benimki dusmedi valla dedigim gibi oy hamile kaldim simdi 5.5 aylik olduk
saol canimOy
oyy maşallah canm sağlıkla kucağına alirsn inşallah cinsiyeti bellimi
Ya onu çok duydum eğer bu ayda olmazsam yapicam kuru eğer hamile olursam düşük yaparmış diye denemiyorum