• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

Kızlar adete 1 hafta kala ice b.. Olsa hamile kalma ihtimalim nedir sizce kasikta bbatmam oluyor bazen

Ben ilk korunmayi bıraktığımizda 8ay sonradnda kaldım halmile.sonra dusukle sonuçlandı. Daha sonra 15ay somra hamile kaldim ve oğlum şuan 14aylik çok şükür.
Herseyin başı rahat olmak kizlar stres çok etkiliyor kesinlikle. Ne zaman olmuuor dedim adetimi bekledigim ay hamile olduğumu öğrendim.

Ben tam 7 ay sonra hamile kaldim ne zaman kafamdan attiysam o zaman kaldim herkesin dediği gibi..

ben evlendikten sonra tam bir yıl yasminle korundum. bıraktıktan sonra bi kere adet gördüm ikinciyi görmeden hamile kaldım. :KK46:

bizde 1.5 senelik evliyiz bu ay 11. ay oldu her adet döngümde bu ay kesin oldu diye bir umutla bekliyoruz ama hepsindede sonuç olumsuz cuma günü rahim filmi çektireceğim rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş..

dualarla canım, çok ağladım cok istedim ama sabrettim. Rabbime sığındım Allah tüm isteyenlere nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah..
bende geçen sene kasımda 3 aylıkken bebeğimin kalp atışı durduğu için düşük yapmak zorunda kaldım sonra da 6 ay korunduk bu eylülde de kimyasal gebelik geçirdim şimdi korunmuyoruz ama bakalım şimdi ne kadar bekleyeceğiz çok dua ediyorum hayırlısıyla olsun diye ama nasippp :110:

oyle tabi canım en azından bak hamile kalabiliyosun, demekki hayırlısı böyleymiş inşş en kısa zamanda saglıklı bi gebelik geçirirsin canım

Merhaba arkadaşlar,

Ben ilk ayımda hamile kaldım. Forum da nasıl olduğunu sizlerle paylaştım ordan yardimci olursam sevinirim.

Kizlar test yaptim boyle bisey cikti hafif cizgi var sanirim anlamadim boyle bisey yasayan varmi

Eklentiler

• 20141117_142808.jpg
    20141117_142808.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 221
Merhaba,

Yardimci olabilir misiniz :KK43:
Bat 25 Kasim.
3,5,7,9,10,12,13,16Kasim tarihlerinde bebis calismalarimiz oldu. (Gun asiri uygulamaya calistik)

Dun aksam yani ayin 16 si olan iliskim sonrasi pembe leke geldi. Adet tarihine daha var oyuzden aklim karisti. 4 5 gundur kasiklarimda agri var.
Bu sekilde bir sey yasayan ve hamile kalan oldu mu?
Yardimci olursaniz sevinirim :KK68:

:KK9:bizde 4 yıllık evliyiz.evlendiğimizden beri hiç korunmadık nezaman olursa diye ama baktık olmuyor doktora gittim rahim filmi çektiler herşey açık dedi doktor.2 yada 3 ay deneyin olmazsa aşılama yaparız dedi.ama çok şükür hsgden 2 ay sonra hamile kaldım şuan 7 haftalık hamileyim...:KK49:
CNM RAHIM FILMINDEN SONRA BEBEK KOLAYLASIOMU BI FAYDASI OLUOMU YANI

Back