Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki bu arada nasıl sabrettin canım24 ay sonra kalabıldim
dualarla canım, çok ağladım cok istedim ama sabrettim. Rabbime sığındım Allah tüm isteyenlere nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah..peki bu arada nasıl sabrettin canım
bende geçen sene kasımda 3 aylıkken bebeğimin kalp atışı durduğu için düşük yapmak zorunda kaldım sonra da 6 ay korunduk bu eylülde de kimyasal gebelik geçirdim şimdi korunmuyoruz ama bakalım şimdi ne kadar bekleyeceğiz çok dua ediyorum hayırlısıyla olsun diye ama nasipppdualarla canım, çok ağladım cok istedim ama sabrettim. Rabbime sığındım Allah tüm isteyenlere nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah..
bende diyorum en azından hamile kalabiliyorum inş. tez zaman da hayırlısıyla gelir bebişlerimizoyle tabi canım en azından bak hamile kalabiliyosun, demekki hayırlısı böyleymiş inşş en kısa zamanda saglıklı bi gebelik geçirirsin canım
CNM RAHIM FILMINDEN SONRA BEBEK KOLAYLASIOMU BI FAYDASI OLUOMU YANIbizde 4 yıllık evliyiz.evlendiğimizden beri hiç korunmadık nezaman olursa diye ama baktık olmuyor doktora gittim rahim filmi çektiler herşey açık dedi doktor.2 yada 3 ay deneyin olmazsa aşılama yaparız dedi.ama çok şükür hsgden 2 ay sonra hamile kaldım şuan 7 haftalık hamileyim...
![]()