bende 2 senelik evliyim hap kullanıyordum hapı bıraktıktan sonra 8 ay geçmişti üstünden adetlerim o kadar gecikmişti ki 40 günü buluyordu artık doktora gidecektim adet düzensizliği için bir cumartesi günü eşime dedim hamile değilimdir ama bi test alsana bari hamile miyim acaba diye düşünmem adeti beklerim doktora falan giderim artık diye. Bide o zaman tesadüf müdür nedir her yerde bebek reklamları, bebeği olmayanlar tv ye çıkıp yardım isteyenler falan kötü etkileniyor insan ve 8 ay olmuştu artıkki şüphelenmeye başlamıştım ta kiiiiii o testi yapana kadar hiç umutlanmadım çünkü yine çıkmayacaktı ve hayal kırıklığı olacak diye eşimi yanıma bile almadım test sonucunu beklerken testi ben yaptım beklemeye başladım eşim hadi noldu derken girdi birden içeri test hemen renk değiştirmeye başladı anında iki çizgi ben şaşırdım yanlış mı diye ama eşim uçuyordu sarıldık ağladık insanın ayakları yerden kesilir ya he işte öyle oldu uçuyorduk mutluluktan. Hemen ne yapsak acaba derken hemen hastaneye gidip kan testi verdik cumartesi olduğu için doktorlar için geç kalmıştık pazartesiye kalmıştı işimiz kan değerlerini 4 saat sonra çıkacak deyince çıktık hastaneden o 4 saat geçmedi bana 3 saat sonra dayanamadım ve aradım laboratuvardaki bayana sorduğumda sonuç ne diye sizce ? dedi hamileyim dimi deyince tebrikler dedi ve 8 ay sonunda hamileydim şuan 10 haftanın sonuna geliyoruz pazartesi geldiğinde doktor ultrasonda kesemizi gördü bayram öncesi de bebeğimizi gördük ve çiftte bayram geçirdik bebeğimle... Allahım herkese o mutlu haberi tez zamanda versin ben hep evleneyim 2 sene sonra olsun diye derdim hep Allahta duamı kabul etti. Hayırlısıyla bebegimizi kucağımıza almayı nasip etsin Allahım isteyen herkese versin...