• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

Ben ve eşim ilk 5 yıl çocuk düşünmüyorduk.
Kayımvalidem ve görümcem ağzımızdan girdi burnumuzdan çıktılar bir baktık ki daha 3 aylık evliyiz ve çocuk istiyoruz.
Hemen çalışmalara başladık.
Son adetimden kaç gün sonra hamile kaldığımı bilmiyorum.
Adetim geciktiği ve beklediğimiz için sürekli test yapıyordum ve bebeğim daha 10 günlükken hamile olduğumu öğrendik.
Çok güzel bir duyguydu.

Ben ve eşim ilk 5 yıl çocuk düşünmüyorduk.
Kayımvalidem ve görümcem ağzımızdan girdi burnumuzdan çıktılar bir baktık ki daha 3 aylık evliyiz ve çocuk istiyoruz.
Hemen çalışmalara başladık.
Son adetimden kaç gün sonra hamile kaldığımı bilmiyorum.
Adetim geciktiği ve beklediğimiz için sürekli test yapıyordum ve bebeğim daha 10 günlükken hamile olduğumu öğrendik.
Çok güzel bir duyguydu.
Tebrik ederim

İlk idrar yolu iltihapı var die bir ay kalamamisim. Bes gun antibiyotik kullandim. Gecti. Ardindan hemen kaldim.Ben ayın altısında adet oldum. Bitince korumayı bıraktim. Hemen kaldim. Öncesinde hep korundum.

bende 31 temmuzda kürtaj olmuştum bu ay korunmayı bıraktım ve hamileyim. Allah isteyen herkese versin bebiş

CNM RAHIM FILMINDEN SONRA BEBEK KOLAYLASIOMU BI FAYDASI OLUOMU YANI
Evet aslinda rahim filmi gercekten sart diyebilirim. Gorunmeyen kapali yerler varsada açıyor ve spermin hizli gitmesini arttiriyor.ben sadece rahim filmi sayesinde kaldim.ama maalesef kalp atışı duyulmadi kurtaj oldum.ve hala hamile degilim ben.cikolata kistim vardi 8ay once ameliyat oldum yapisiklik cok fazlaymis asilama ve Tüp bebek yap dedi.insaallah bu ay asilamamizi yapacagiz.klomen kullancagim daha sonra catlatma ve asilama bakalım tutacakmi.rabbim herkese yardım etsin isteyen herkese allahim evlat sahibi etsin.ve bu arada 6 yilimizdayiz.ama bebegim hala yok

Bende tam 1 sene içinde hamile kaldım çok şükür Rabb'ime. Geçen Temmuz bebek istemeye başladık bu Ağustos'ta hamile kaldığımı öğrendik.

Bende sansliyim o konuda evliliğimin 2.ayinda hamile kaldım bir defa korunmamistik süpriz oldu bizim için allahın bana verdiği en güzel hediye artık 2.5 yaşında hiç anlamadım zamanin nasıl geçtiğini allah isteyen herkese En yakın zamanda nasip etsin

Evlendikten 1 ay sonra korunmayı bıraktık, sonra 4 ayından ardından hamileydim, şu an 5+5'im :) Allah'ım herkese nasip etsin. Yaşı 35in altında olanlar 1 yıl beklesinler ,korkmasınlar.Bende demir eksikliği vardı tedavi görüyordum,geçen ay dedim ki tedavim bitsin bu ay gelecek ay düşünürüz bebeği, ama süpriz oldu, psikolojikmen kendimi rahat bırakıncı yavrum da geldi.Allah'ım sağ salim sonuçlandırsın herkesin bu sürecini,amin.

Arkadaşlar bende çatlatma iğnesinin 9. Günü gidip kan tahlili yaptım değerim 4 çıktı.. Yani yok görünüyo :/ sizce bu sonuç beni etkilemeli mi :( ne olur yardımcı olun..

Arkadaşlar bende çatlatma iğnesinin 9. Günü gidip kan tahlili yaptım değerim 4 çıktı.. Yani yok görünüyo :/ sizce bu sonuç beni etkilemeli mi :KK43: ne olur yardımcı olun..

Yakin bi deger cikmis iki gun sonra tekrar yaptir canim yukselirse hamilesindir. Zaten bu durumda dr da iki gunde bir tahlil ister.

Ben de 4 sene d.k. hapi kullandim.gecen ay biraktim.bugun adetimden 2 gun gecti.idrar testi yaptim pozitif cikti.yarin da kan testi sonucunu alcam.hayirlisi insallah.

Ilk ayım da hamile kaldım 1 buçuk aylık evliyim 5 haftalik bebis im var ins hayirlisiyla alırız elimize

off canım sürekli burayı takip ediyorum bende :KK43: sen ne zamandır deniyorsun
ben seni biliyorum arkadasim cunku ayni durumdayiz.subat ayindan beri Istiyoruz.temmuz sonunda gittim yogun iltihap vardi agustosta ILac kullandim bir ay.hala cocuk yok.artik uykularim kaciyo baksana saate

Back