Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederimBen ve eşim ilk 5 yıl çocuk düşünmüyorduk.
Kayımvalidem ve görümcem ağzımızdan girdi burnumuzdan çıktılar bir baktık ki daha 3 aylık evliyiz ve çocuk istiyoruz.
Hemen çalışmalara başladık.
Son adetimden kaç gün sonra hamile kaldığımı bilmiyorum.
Adetim geciktiği ve beklediğimiz için sürekli test yapıyordum ve bebeğim daha 10 günlükken hamile olduğumu öğrendik.
Çok güzel bir duyguydu.
Tebrik ederim
Evet aslinda rahim filmi gercekten sart diyebilirim. Gorunmeyen kapali yerler varsada açıyor ve spermin hizli gitmesini arttiriyor.ben sadece rahim filmi sayesinde kaldim.ama maalesef kalp atışı duyulmadi kurtaj oldum.ve hala hamile degilim ben.cikolata kistim vardi 8ay once ameliyat oldum yapisiklik cok fazlaymis asilama ve Tüp bebek yap dedi.insaallah bu ay asilamamizi yapacagiz.klomen kullancagim daha sonra catlatma ve asilama bakalım tutacakmi.rabbim herkese yardım etsin isteyen herkese allahim evlat sahibi etsin.ve bu arada 6 yilimizdayiz.ama bebegim hala yokCNM RAHIM FILMINDEN SONRA BEBEK KOLAYLASIOMU BI FAYDASI OLUOMU YANI
Arkadaşlar bende çatlatma iğnesinin 9. Günü gidip kan tahlili yaptım değerim 4 çıktı.. Yani yok görünüyo :/ sizce bu sonuç beni etkilemeli mine olur yardımcı olun..
off canım sürekli burayı takip ediyorum bendeAllahin izniyle en kisa zamanda bende bu soruya cevap vericem.
ben seni biliyorum arkadasim cunku ayni durumdayiz.subat ayindan beri Istiyoruz.temmuz sonunda gittim yogun iltihap vardi agustosta ILac kullandim bir ay.hala cocuk yok.artik uykularim kaciyo baksana saateoff canım sürekli burayı takip ediyorum bendesen ne zamandır deniyorsun
iltihap geçti mi canım şuan?bizde 6 aydır istiyoruzben seni biliyorum arkadasim cunku ayni durumdayiz.subat ayindan beri Istiyoruz.temmuz sonunda gittim yogun iltihap vardi agustosta ILac kullandim bir ay.hala cocuk yok.artik uykularim kaciyo baksana saate
Gecti ama cocuk yok.moralim bozuk.uyku tutmuyor.iltihap geçti mi canım şuan?bizde 6 aydır istiyoruz![]()