• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

19 aydır korunmadım ve bu ay hamile kaldım. Hala şoktayım, doktora gidecem umarım herşey yolundadır. Dün idrarda öğrendim bugün acilde kan tahlili yaptırdım pozitif sonuç :nazar::KK46:
cok sevindm cnm allah kucagına almayı nasip etsin bzede yasatsın güzellikleri

Merhaba,

Öncelikle herkese kolay bir doğum diliyorum,sağlıkla doğsun bebişleriniz,AMİNNN:)

Bebek yapmaya karar vermek tamam da,hemen kalınılsa keşke..

Sizler de son adet tarihinize göre ne zaman hamile kalmayı başardınız ? :KK9:

Teşekkürler:KK16:

Canım bizdede 7 ayın sonunda dün yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim henüz çok yeni ama cok mutluyum :) :) umarım isteyen herkes bebek sahibi olur :)

Arkadaslar merhaba ilginizi ceker mi bilmiyorum belkide bir cogunuza sacma gelebilir ama cevremde cok gordugum birsey gobek kaldirtmak bazilarinizin tabiriyle maske kaldirtmak bende hastaneye gittigimde sorunun yok deniyo ve cevremdeki bazi bayanlar gobegini kaldirtmadan hamile kalamiyor banada cazip geldi cunku doktor dio sorunun yok ne zamandirda olmuo gittim bugun gobegimi kaldirttim tip kabul etmesede inanmayadabilirsiniz dusuncenize saygim var paylasmak istedim ama yapan olursa iyi arastirip iyi bilene isin ehli olana gitsin buda ufak bi bilgi olsun ilgilenecek olan olursa gobegimde cok fark var yukari kalkti dusmustu zaten yapanda dedi acida cekmedim yaparken bu illa cocuk olsub die degil maskotluk maskaralik degil 20 yil cocugu olmayan kadin gitmis megerse maskesi dusmus bunca yil bosa beklemis ki yengelerimdede yakin akrabalrkdada kaldirtmadan kalmayan var zorlama agir kaldirmada dogum dusuk kurtaj yapanda olusuo genelde

4 ay sonunda hamıle kaldım oglusumaa :) Allah nasıp edersede bu ayın sonunda alıcam kucagıma.

Ilk bebeğim de 2 ayda ikincisinde 7. Ayda kaldım çok şükür rabbim aratmadan versin herkese:nazar::nazar:

3 yıllık evliyim evliliğimin başından beri hiç korunmadım hep olsun istiyordum Nihayet eşimi ikna edip doktora yolladım ve varikosel çıktı geçen sene ekim ayında ameliyat oldu ameliyattan tam 11 ay sonrada çok şükür hamile kaldım :)

İlk evlendiğim geceden hamile kaldım Allah isteyen herkese nasip etsin:KK52: bu kadar çabuk beklemiyorduk ama şimdi iyiki oldu diyorum:KK51:

Ben korunmayı bıraktıktan 10 ay sonra hamile kaldım.Cumartesi günü 5. yılımıza gireceğiz kısmetse eğer evliliğimizin :)

Darısı herkesin başına inşallah..

yaa arkadaşlar strest o kadar etkili mi ben 10 aydır hamile kalamıyorum artık ağlamak istemiyorum ama aklıma hep kötü şeyler geliyor 2 aydır adetlerim 33 günde ya da 34 günde bir oluyor o da3 gün akıntıda kan acaba erken menopoza mı giriyorum diye düşünüyorum artık.hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyor

Yumurtalıkların artık döllenmek istiyor o yüzden adet dönemin gittikçe gecikiyor.Stresten hamile kalamıyorsun bence kafanı rahatlat unutacağın huzurlu mutlu ortamlara gir unutmaya çalış ne zaman tamam yeter artık takmıyorum diyorsun o zaman oluyor.Bir kaç ay daha olmazsa eşinle doktora gitmekte fayda var..

1.5 senedir evliyiz 3 aydır korunmuyoruz bakalım reglime 5 gun var dün test yaptım tek çizgi çıktı inşallah yanlış çıkmıştır

merhaba hanımlar ben yaklaşık 2 buçuk aydır evliyim hani genelde söylerler ilk zaman hamile kalınması daha kolay sonra zor oluyor diye benimle evli olan herkes hamile şimdi öyle bir düşüncemiz yok Allahın izniyle ama böyle söyledikleri için size danışmak istedim aslı var mı belki yanlış olabilir bilmedğim için soruyorum.:KK54:

bende 2 senelik evliyim hap kullanıyordum hapı bıraktıktan sonra 8 ay geçmişti üstünden adetlerim o kadar gecikmişti ki 40 günü buluyordu artık doktora gidecektim adet düzensizliği için bir cumartesi günü eşime dedim hamile değilimdir ama bi test alsana bari hamile miyim acaba diye düşünmem adeti beklerim doktora falan giderim artık diye. Bide o zaman tesadüf müdür nedir her yerde bebek reklamları, bebeği olmayanlar tv ye çıkıp yardım isteyenler falan kötü etkileniyor insan ve 8 ay olmuştu artıkki şüphelenmeye başlamıştım ta kiiiiii o testi yapana kadar hiç umutlanmadım çünkü yine çıkmayacaktı ve hayal kırıklığı olacak diye eşimi yanıma bile almadım test sonucunu beklerken testi ben yaptım beklemeye başladım eşim hadi noldu derken girdi birden içeri test hemen renk değiştirmeye başladı anında iki çizgi ben şaşırdım yanlış mı diye ama eşim uçuyordu sarıldık ağladık insanın ayakları yerden kesilir ya he işte öyle oldu uçuyorduk mutluluktan. Hemen ne yapsak acaba derken hemen hastaneye gidip kan testi verdik cumartesi olduğu için doktorlar için geç kalmıştık pazartesiye kalmıştı işimiz kan değerlerini 4 saat sonra çıkacak deyince çıktık hastaneden o 4 saat geçmedi bana 3 saat sonra dayanamadım ve aradım laboratuvardaki bayana sorduğumda sonuç ne diye sizce ? dedi hamileyim dimi deyince tebrikler dedi ve 8 ay sonunda hamileydim şuan 10 haftanın sonuna geliyoruz pazartesi geldiğinde doktor ultrasonda kesemizi gördü bayram öncesi de bebeğimizi gördük ve çiftte bayram geçirdik bebeğimle... Allahım herkese o mutlu haberi tez zamanda versin ben hep evleneyim 2 sene sonra olsun diye derdim hep Allahta duamı kabul etti. Hayırlısıyla bebegimizi kucağımıza almayı nasip etsin Allahım isteyen herkese versin...

Back