Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

ay ne güzel canım ya.okurken valla gözlerim doldu.bana da umut oldu bu.cok Teşekkürler

bence alakası yok canım.ben 10 aylık evliyim hiç korunmadım ve şimdiye kadar hamile kalamadım.eşimde sperm hız sayı dusuk o yuzden olmuyor.korunmadan once eşler mutlaka bidr gorunmeli diye dusunuyorum.Rabbim tez zamanda bizede nasip eder inş.

kızımda korunmayı bıraktıktan sonraki ay hamile kaldım.2. için uğraşıyorum 3 aydır hala bi şey olmadı....

merhaba kızlar bende bebek düşünmeye başladıktan sonra 2. ayda hamile kaldım ilk ay kimyasal gebelik yaşadım ama umudumu kaybetmedim demekki hamile kalabiliyomuşum diye düşündüm bu sitede aynı durumu yaşayan arkadaşların yazdıklarını okudukça bana umut oldu ilk ay çok takmıştım zaten acaba olacak mı diye o ay nasip olmadı ama herşeyin bi sebebi var hep hayırlısı olsun diye dua etim Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah...

CANIM KİMYASAL GEBELİKTEN HEMEN SONRA MI HAMİLE KALDIN

Evet canim hemen sonra hamile kaldim doktora gittim gecen ay bu durum icin o da korunmaya gerek yok dedi bi zarari yoktur umarim
canım bnde korunmadım ve normalde 28 29 günde bi adet olurdum bugün 32. gün hala olmadım acaba bnde mi hamileyim diyorum ama test yapmakta istemiyorum biraz daha beklemelimiyim sence sen ne zaman yaptın testi

canım bnde korunmadım ve normalde 28 29 günde bi adet olurdum bugün 32. gün hala olmadım acaba bnde mi hamileyim diyorum ama test yapmakta istemiyorum biraz daha beklemelimiyim sence sen ne zaman yaptın testi
benım gecen aykı adet tarıhım 21 eyluldu bende genelde 28 gunde bı olurum ben 22 ekımde yanı beklenen tarıhten 1 gun sonra sabah ılk ıdrarla yaptım sılık de olsa 2.cızgı vardı ama bellıydı yıne aynı gun kanda baktırdım 101,07 cıktı canım

normalde gecıkmen olmuyosa olabılır bence baska bı belırtı var mı pekı

umutlanıp sonra kırmızıları görüp tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

bilemiyorum kii :) normal de gecikmem olmaz ama bilemiyorum yarın bnde ilk idrarla bakayım pek umudum yok gibi ama
bazen ınsan psıkolojık olarak da etkılenıyor sanırım ama herseyı oluruna bırakınca daha cabuk oluyor bı bak sen yınede belkıde hamıssındır

umutlanıp sonra kırmızıları görüp tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
anladım canım haklısın o daha zor gecen ay onu da yasadım Allah kımseye yasatmasın o zaman bı kac gun daha bekle ama once ıdrarda bak bence ben gecen ay ılk kanda baktırmakla hata ettım cunku

bazen ınsan psıkolojık olarak da etkılenıyor sanırım ama herseyı oluruna bırakınca daha cabuk oluyor bı bak sen yınede belkıde hamıssındır
inş. canım aslında bu ay hiç takmadım kafama nasip kısmet dedim olursa olur olmazsa gelecek ay dedim ama inş. hamişimdir dua et canımm

amınnn canım ınsallah hamıssındır Allah hayırlı bı zamanda hayırlı ve saglıklı bı evlat nasıp etsın ınsallah sana ve tum ısteyenleree..

anladım canım haklısın o daha zor gecen ay onu da yasadım Allah kımseye yasatmasın o zaman bı kac gun daha bekle ama once ıdrarda bak bence ben gecen ay ılk kanda baktırmakla hata ettım cunku
ilk önce bnde idrarda bakacağım canım nasip artık yaa yapacak birşey yok hayırlısı bi bakalım yarın sabah testte ne çıkacak

pkoluyum ve 3 yıllk evlym.o kadr tedaviye rağmen hala netice alamdm

amınnn canım ınsallah hamıssındır Allah hayırlı bı zamanda hayırlı ve saglıklı bı evlat nasıp etsın ınsallah sana ve tum ısteyenleree..
amin canımm çoksağol Rabbim seninde bebeğini sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…