• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

Kızlar şuan hamileyim gerçi düşük tehlikem var ama sizinle tecrübemi paylaşmak isterim. Bu arada benim için dua edersenizde çok mutlu olurum. Hamile kalmayı düşündüğümde çörek otu yemeğe başladım. Kendime öğütücü aldım her güb akşam yatarken 1 çay kaşığı öğütüp suyla içtim. Tadını herkes sevemeyebilir ama ben işe uaradığını düşünüyorum. Yalnız hamileyken içmeyin sadece hamilelik öncesi. Allah kimseye bebeğini aratmadab tez zamanda kucağına almayı nasip etsin.
Canim benim inşallah bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip olur dualarimiz seninle

Ç
Canim benim inşallah bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip olur dualarimiz seninle
çok teşekkür ederim canım Allah sanada hayırlı doğumlar nasip etsin hayırlısıyla kıcağına alırsın inşallah bebeğini.

Dördüncü ay da hamile kaldım:) baya bi takmistim neden olmuyor diye sonra testler yaptirken umursamadim ve hamile kaldim:) şimdi ikinci bebegimizi istiyoruz iki aydır olmadı inşallah hayirlisi ile olur :)

13ay doğum kontrol hapı kullandım bıraktım 3ay eşim korundu. ikimizde korunmadığımız ilk ayda hamile kaldım ama hesaplamıştık gününü.

Bizdr ilk evlendigimizde istemoyordum esim isteyince bende yumusadim istedim bir bebek :) denedik olmadi her hastalanmamla husran bitti aylar evlendikten sekiz ay sonra calismak istedim ama cocuk istemiyolardi bnde yapma calsmalarini biraktim ise girdigim ilk ay hamile kalmisim 5 ay calstm ve ciktim sitres ve uzuntude cok etkiliyo olmamasini rahat ettiginz an hmen kaliyosunz yazimi okdgnz icin tsk ;) :) :)

yaa arkadaşlar strest o kadar etkili mi ben 10 aydır hamile kalamıyorum artık ağlamak istemiyorum ama aklıma hep kötü şeyler geliyor 2 aydır adetlerim 33 günde ya da 34 günde bir oluyor o da3 gün akıntıda kan acaba erken menopoza mı giriyorum diye düşünüyorum artık.hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyor

Ben korunmayı bıraktıktan 5 ay sonra hamile kalabildim... Stres yapmayın , hayırlısıyla olur inşallah Allah herkese nasip etsin...

yaa arkadaşlar strest o kadar etkili mi ben 10 aydır hamile kalamıyorum artık ağlamak istemiyorum ama aklıma hep kötü şeyler geliyor 2 aydır adetlerim 33 günde ya da 34 günde bir oluyor o da3 gün akıntıda kan acaba erken menopoza mı giriyorum diye düşünüyorum artık.hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyor
canım inana bana bende aynı durumdaydım :KK61:ama gerçekten stres çok önemli çünkü insan ister istemez şartlıyor kendini ve tabi eşini de mesela ben 1 sen boyunca korunmadığımız halde olmadı ama temmuz ayında eşimle sadece 2 günlük tatile gittik herşeyden uzaklaştık hamilelikmiş bebekmiş hiç düşünmedik :KK68:alahıma çok şükür nasip etti bize :nazar:

ilkinde 12. ayda ikincisinde 2. ayda hamile kaldıma ama sıfıra sıfır elde var sıfır. ikiside düştü:KK64:

ilkinde 12. ayda ikincisinde 2. ayda hamile kaldıma ama sıfıra sıfır elde var sıfır. ikiside düştü:KK64:
herşey kısmet cnm allah ne zaman nasip ederse bzde anne olcaz bn 8 aydr istiyoz olmuyo bu ay gtcz artk doktora hsg için kısmet

herşey kısmet cnm allah ne zaman nasip ederse bzde anne olcaz bn 8 aydr istiyoz olmuyo bu ay gtcz artk doktora hsg için kısmet
Allah yardımcımız olsun. pazartesi çekildim bende hsgyi. doktor tüplerini açtık dedi meğer kapalıymış:KK64: belimin altına yastık koyup hamile kalabiliyodum bundanmış demekki dedim:KK69: daha yeni sayılırsın tez zamanda sağlıkla kucağına alırsın inşallah:KK3:

Allah yardımcımız olsun. pazartesi çekildim bende hsgyi. doktor tüplerini açtık dedi meğer kapalıymış:KK64: belimin altına yastık koyup hamile kalabiliyodum bundanmış demekki dedim:KK69: daha yeni sayılırsın tez zamanda sağlıkla kucağına alırsın inşallah:KK3:
acıyomu canım yaa korkuym

19 aydır korunmadım ve bu ay hamile kaldım. Hala şoktayım, doktora gidecem umarım herşey yolundadır. Dün idrarda öğrendim bugün acilde kan tahlili yaptırdım pozitif sonuç :nazar::KK46:

Back