Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne Kadar Sinirlisinizdir?
- Konu Sahibi cemre_SU
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?herşeye sinirlenmem sinirlenmemek için çok mücadele ederim ve kasarım ama eğer son noktaya getirirlerse sinirden çıldırırm ağlarım duruma göre süresi değişir en fazla bir gün sinirli olurum sinirimi ve olayları bir sonraki güne taşımayı sevmem... beni sinir krizine sokan sebepler...
BANA HAKSIZLIK YAPILMASI..
KARŞIMDAKİNİN BENİ DİNLEMEMESİ VE ANLAMAMASI
heryeri kırıp dökecek kadar sinirleniyorum cinnet geçiriyorum
BANA HAKSIZLIK YAPILMASI..
KARŞIMDAKİNİN BENİ DİNLEMEMESİ VE ANLAMAMASI
heryeri kırıp dökecek kadar sinirleniyorum cinnet geçiriyorum
- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 156
- 38
Cok sinirliyim e bu yuzden de doktorum dio ya kilolarini veremezsin, senin icin kotu oluyor hersey diye, bi de ustune stres uzuntu ben iycene manyak oldum,
ama cok cabuk sinirlenebilirimn, sonebilirim,
ama bazen o kada sinirlenebilirim ama dalacak birini ararim ama kimsenin canini acitamam ki
ama cok cabuk sinirlenebilirimn, sonebilirim,
ama bazen o kada sinirlenebilirim ama dalacak birini ararim ama kimsenin canini acitamam ki
sürekli idare etBu seneye kadar çok sakin,munis bir kadındım..opuyorumnanaktan
Şimdilerde olmadık herşeye parlıyorum..:tomato:
Gereğinden fazla tepki gösterdiğim bile oluyor,kırıcı olmamak,işi tamir edilemez boyuta ulaştırmamak için bir çok kişi ile irtibatımı bile kestim özellikle
aman ortam bozulmasın aman büyüğüm aman kocam diye
insanın bir noktası var orada patlıyor iste sonrada kimseye tahammülü kalmıyor aynen bende öyleyim su anda herkese patlayacak noktadıyım ve en güzeli herkesten kendini cekmek yeter artık
malesef arada kendime hakim olamıyorum...haksızlığa hele hiç tahammüllüm yok...
bu yüzden gözüm dönebiliyor...delleniyorum...:umursamaz:
önceleri daha sakindim ama artık tahammülsüz biri oldum çıkdım...yaşlanıyorum sanırım...
sinirim geçmiş gibi gözüksede içimden kolay atamam...hele sildğim kişileri kafamdan bidaha asla
hayatıma sokmam...:1closedeyes:
bu yüzden gözüm dönebiliyor...delleniyorum...:umursamaz:
önceleri daha sakindim ama artık tahammülsüz biri oldum çıkdım...yaşlanıyorum sanırım...
sinirim geçmiş gibi gözüksede içimden kolay atamam...hele sildğim kişileri kafamdan bidaha asla
hayatıma sokmam...:1closedeyes: