• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne Kadar Sinirlisinizdir?

Zor sinirlenirim...cok iyiyimdir cok sabirliyimdir ama birde tersime gelirse allah yaratti demem...

Birde sunu fark ettim...evlendikten sonra daha dogrusu coluk cocuk sahibi olduktan sonra dahada sabirli ve kontrolü oluyor insan...

Bekarken cok daha fevri cikislarim olurdu..:delphin:

gayet sakin bi insanım çevremdekiler sinirlerimin alınmış olduğunu düsünürler bazen.. zemuszemus

Susarım susarım patladığımda kimseyi önümde göremem sonra pişman olsamda çünkü sinirlensemde kendime yapıyorum..
Boşverin kızlar hayat güzeldir...

sinirli değilim, çok sinirlendiğimde hemen kendımı telkın ederım, yakışıyor mu sana böyle cahıl ınsanlar gıbı bagırıyorsun? hayat çok kısa, kanserı yendıgınde bı daha tatlı canını üzmeyecegıne hanı söz vermıştın, dıyorum ve hemen şeker gibi oluyorum :)

valla benim belli olmuyo canım bazen fitili ateş almış dinamit gibi patlarım bazende bir anda parlayıp bi anda sönerim o beni öfkelendirecek şeyin seviyesine bağlı..

aslında cok sakınım ama ınsanım bende haksızlık ve uzerıme sureklı gelen olursa ıkaz etmeme ragmen bak anlasamıyoruz uzak dedıgım halde olursa sınırm cabuk yatısmaz konusur dururum kızarım ama benım gıbı uysal saygılı bırılerı olursa etrafımda hıc sınırlenmem

vallaa sinirlenmem kolay kolay ama damarımada basmayagörsünler..
küçümsendigimi hissettirmesi,yapmak istemedigim bşy için baskı görmem,dinlendigim sıra birinin bi iş buyurması..bunlar sinirlendiriri beni genelde...adet döneminde ise her bişye sinirleirim..

hiç sinirli değilimdir.
benim birine ciddi ciddi kızmam için o kişiyi ciddiye alıyor olmam gerekir.
yani ailemden yada çok değer verdiğim insanlardan biri olması gerekir.
bunun dışındakiler çokta tınn...:delphin:
sanal veya reel,sadece gülerimşakkıdı

kolay sinirlenmem, bayaa bir zor yani, öyle parladığımı hiç hatırlamıyorum... ama sinirlenince de bağırıp

çağırmasamda sessizliğim le ve

bakışlarımla veririm tepkimi önemli gördüğüm kişi ve olaylarda yoksaa sevmediğim kişiye yapacağım en güzel tepki önemsememektir bunu uygularım.. .....

Son düzenleme:
aslında son direce sakin sessiz ve sükunete sahip bir bünyem var emme nedense 5 dk aralıklarla max sıyırma moduına giriyorummmmmmmmm kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
böle kaşlarından tutup karşımdakini bakonda sallandırmak istiyorum :mymeka:
bazen :delphin:

genelde sakinimdir ama -tatlicadiarzu-

ben sinirliyim sanırım. ama tutuyorum kendimi. bilhassa sanalda tutmayı öğrendim. reelde ama sinirime hakim olamıyorum. benim için çok zor. anında öfkelenirim o öfke gelir. ortalık batar:jeyyar:

tabii,olan olduktan sonra,ne diye hakim olamadın kendine, diyede hayıflanırım.
öfkelenince gözüm dönüyor işte:delphin:

Aslında sakin bir kişiliğe sahibimdir,sabırlıyımdır,herhalde öğretmenlik dolayısıyla aldırdığımdan sinirlerimi
Ama şu dünyada bir kişi beni sinirlendirebilir o da eşim :roflol:
Koca bunu yapalım,-Yaparız yaparız
Koca şurası bozulmuş,-yaparız yaparız
Kocaaaa ne zaman :oklava:
Sekiz senedir diyalog değişmedi hiç :icecream:
E ben de insanım,her ne kadar mutant olduğumu söylesem de,sinirleniyorum ne yapayım :sm_confused:

Aslında sakin bir kişiliğe sahibimdir,sabırlıyımdır,herhalde öğretmenlik dolayısıyla aldırdığımdan sinirlerimi
Ama şu dünyada bir kişi beni sinirlendirebilir o da eşim :roflol:
Koca bunu yapalım,-Yaparız yaparız
Koca şurası bozulmuş,-yaparız yaparız
Kocaaaa ne zaman :oklava:
Sekiz senedir diyalog değişmedi hiç :icecream:
E ben de insanım,her ne kadar mutant olduğumu söylesem de,sinirleniyorum ne yapayım :sm_confused:

bende mutantım. oondan anlaşıyoruz dilarem. mutant tan mutanta selamlar.

ben aniden ve çok çabuk snirleniyorum
zzaten hiç bir duygumu gizleyemem ben
sevmediğim biri,çok sevdiğim biri bunu öyle kolay anlar ki..
keşke biraz daha ketum olabilsem
çabuk sinirlenmesem
çünkü her sinirlendiğimde olur olmaz karşımdaki gereksiz nesneleri insan yerine koymuş sayılıyorum

Önceleri daha bir fevri idim...Hayata ve insanlara karşı....
Şimdi o meşhur öfkemi daha iyi kontrol etmeyi öğrendimalkisalkisalkis:roflol::roflol::roflol:....
Çocuklara çok bağırıyorum ama ikisi birlik olup beni deli ediyorlar yada birbirlerine giriyorlar ikiside haklı,ikiside haksız...İşte o zaman gözlerimden ateşler çıkıyor:1shok:
Regl dönemlerinde herkesi kırıp geçiririm malesef....
Birde eşimin herşeye çok sakin yaklaşması,ağırdan alması sinirlendirir benikötükedihüso....
Ama öfkelenince hep şunu diyorum kendime,değermi,dünyanın sonumu?şakkıdı
Ben ne yazıkki genelde sinirli bir insanım galiba:oklava:Çok üzgünüm çoook

bende mutantım. oondan anlaşıyoruz dilarem. mutant tan mutanta selamlar.
E zaten ırkımızın güzelleşmesi yönünde çabaların seni mutant kere mutant yapar.kaydirigubbakcemile5
Konu dağılmadan da şunu söyleyip toparlayayım,sinirlenmek herkesin hakkıdır.Sen bunu istediğin zaman kullanma özgürlüğüne de sahipsin.Ama sinirlenip yıpranacağına,sinirlenmeyip yıpratmak daha iyidir sarı şekerim,barbiem zemuszemus

Ben aşırı sinirli biriyim,, sinirimin geçmesi ise sinirlendigim seye gore degisir,, 1 dk dan 1 haftaya kadar degisir,,

ben sabrederim......
sabrederim......
sabrederim......
ama sonra bir patlarımkiiiii işte o fena olur

çabuk parlar sonra unuturum. bazen hemen tepki vermemeyi daha çok istiyorum biraz daha sakin soğukkanlı olsam daha iyi olur.

mesela yürüyen merdivende beni ite kaka yürümeye çalışanlara laf sokmazsam rahat edemiyorum. madem yürüyeceksin yan merdiveni kullan :oklava:

sinirlenince yanıma yaklaşılmaz yaygarayı koparırım:oklava: ama kolay kolay sinirlenmem o iyi:) yani öyle çook çook fena birkaç kere parladım:P genelde sakinimdir ama şu günlerde acayip sinirim tepemde.. helede bugün:oklava:

Back