- 20 Ocak 2023
- 5.384
- 20.917
-
- Konu Sahibi suslusirine
Şakamısınız siz. Kadının kendi hayatı hakkında düşünmesi kadar doğal ne olabilir ? Kim düşünecek başka yahu ? Bırakın erkek düşünsün ne ya? Hem çöp gibi kalmayım hem de hayatımı geleceğimi bir erkeğin eline mi vereyim diyorsunuzYav her defasında neden kadın düşünecek her şeyi Birkan biraz erkeklerde düşünsün.
Şu an göz göre göre iftira atıyorsunuz. Ben nerede erkekleri savundum???Erkeklerin savunuyorsunuz fakat erkeklerin savunmaya ihtiyacı yok. Yasalara rağmen kadılar karşısında hala çok güçlüler.
Şakamısınız siz. Kadının kendi hayatı hakkında düşünmesi kadar doğal ne olabilir ? Kim düşünecek başka yahu ? Bırakın erkek düşünsün ne ya? Hem çöp gibi kalmayım hem de hayatımı geleceğimi bir erkeğin eline mi vereyim diyorsunuz
Evet evlenmeden önce okulunu bitirseymiş işe girip öyle evlenseymiş böyle çöp gibi kenara atılmış hissetmezdin diyoruz. Siz buna katılmıyormusunuz??Asıl şaka olan sizsiniz. Farkında mısınız sürekli kadınlara şunu düşünseydin bunu düşündüydin deniliyor. Ama hiç kimse erkeklere düşünseydin demiyor çünkü mağdur olmuyor, sorumluluk yüklenmiyor sadece daha güçlü olduğu için.
Şu an göz göre göre iftira atıyorsunuz. Ben nerede erkekleri savundum???
1 çocuğum var 5 yıldır evliyim boşanıyorum çalışmıyorum diye konu açan kadına neden nafaka talep ediyorsun mu dedim?
Maalesef baban karşılayacakGelir kapısı olarak bakmıyorum iş bulana kadar beni idare eder en azından diye talep ettim
ben sizinle anlaşmam tamamen hayata farklı bakıyoruz sabaha kadar zıtlaşırız ama sizin düşünce hayattan beklentilerinizi anlamam mümkün değilHiç te iftira değil yazdıklarınıza dönüp tekrar okuyun.
O zaman çalışacaksınAilem var tabiki ama bu süreçte zaten ailem çok destek çıktı daha fazla yük olmak istemiyorum babama
Evet evlenmeden önce okulunu bitirseymiş işe girip öyle evlenseymiş böyle çöp gibi kenara atılmış hissetmezdin diyoruz. Siz buna katılmıyormusunuz??
Ailem var tabiki ama bu süreçte zaten ailem çok destek çıktı daha fazla yük olmak istemiyorum babama
İşte biz de diyoruz ki blanc’cım erkeklere güven olmaz,aşığım ölüyorum bitiyorum ömür boyu seni kraliçe gibi yaşatırım dese bile okulunuz bitirin evlenin,evlilik kaçmıyor yeni evlenirsiniz. Güçlenin önce . Aman ööffBuna katılıyorum elbet fakat birazda konu sahibinin boşanacağı eşi de düsünmeliydi. Ayrıca ödemek istemiyorlarsa işini gücünü oturtmuş kadınlarla evlensinle. Öyle üniversite kapısında kız tavlayıp evlenirse ödeyecek.
Çabuk bitmiş aşk
Abla benim oglum 5,5 yasinda bu cakal konulari okudukca bana bile sıkıntı geliyor. Evlenmeden once evini arabasini yaparim. Sonra hic birseyine ellemem.İşte bu yüzden erkekler evlilikten kaçıyor. 4 ay evli kal ki boşanma aşamasına gelindiğine göre en evliliğin en az 2 ayı hır gürle geçti. Eee adam 2 ay mutluluk için ömür boyu bedel ödeyecek. 23 yaşında oğlum var. Kusura bakmayın ama allah esirgesin sizin gibilerden.
İşte biz de diyoruz ki blanc’cım erkeklere güven olmaz,aşığım ölüyorum bitiyorum ömür boyu seni kraliçe gibi yaşatırım dese bile okulunuz bitirin evlenin,evlilik kaçmıyor yeni evlenirsiniz. Güçlenin önce . Aman ööff
Millette ne kukular var be 15.000 kapı parasi istiyor hatunGeçen konu açan kadın da aynı bu cümleyi kurdusonra totosuna bakarak gitti. 15 bin nafaka istiyordu kızlığı gitmiş diye
Sigrid erkekleri gelir kapısı gibi görmediğim,kendime saygı duyduğum için,kadınlar okumalı çalışmalı güçlü olmalı,kendilerine yaslanmalı dediğim için yorumlarıma eksi atıyorsunuz atın hiç önemli değil cokta fifi,ben bunu atlatırım da siz bu erkeklerin üstünden geçinmeyi kendinize hak görmeyi ömür billahı atlatamazsınız ve ne yazık ki çöp gibi kenara atılmaya güzel ortam yaratıyorsunuz benden bir şey eksilmez bunu bilin diye etikledim