- 2 Ekim 2023
- 2.540
- 10.030
- Konu Sahibi suslusirine
Bütün yorumlarımda dezavantajlı durumda olduğu için kadınları savundum farkındaysanız bu yorumunuza anlam veremedi açıkçası.
süreli nafaka tartışmasına yol açtığı için karşı çıkıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bütün yorumlarımda dezavantajlı durumda olduğu için kadınları savundum farkındaysanız bu yorumunuza anlam veremedi açıkçası.
Sırf kukum var diye 4 aylık deneyip yürütemediğim evlilikten bir beklentim olmazdı bu nasıl rahatlık?Nafaka ödeyecek erkek olduğunu göre o düşünmeliydi.
e hanı kadın erkek eşit diye yırtınıyoruz? kadını erkeğin yanında zayıflatmışsın hayatını düzene girene kadar bir erkeğe ihtiyaç olmamalı ortada çocuk yoksa? O kim ya benim hayatımı düzene koyacak? Benden üstün mü?
Kötü yola mı düşer? Eski kocadan nafaka alamayınca mı ? Haha
Kötü yola düşmek isteyen ve mayası bozuksa baba evinde de düşer muhafazakar ailede yaşasa da düşer düşer de düşer yani
e hanı kadın erkek eşit diye yırtınıyoruz? kadını erkeğin yanında zayıflatmışsın hayatını düzene girene kadar bir erkeğe ihtiyaç olmamalı ortada çocuk yoksa? O kim ya benim hayatımı düzene koyacak? Benden üstün mü?
Kötü yola mı düşer? Eski kocadan nafaka alamayınca mı ? Haha
Kötü yola düşmek isteyen ve mayası bozuksa baba evinde de düşer muhafazakar ailede yaşasa da düşer düşer de düşer yani
Sırf kukum var diye 4 aylık deneyip yürütemediğim evlilikten bir beklentim olmazdı bu nasıl rahatlık?
Nafaka ödeyecek erkek olduğunu göre o düşünmeliydi.
İki defa evlenmiş kadınım evlilikler boşanmalar hani gayette aşinayım. 10 yıldan fazla süren emek verdiğim donunu yıkadığım eşlik ettiğim iyi günde kötü günde yanyana olduğum adamdan ayrılırken nafaka istemedim konuştuk ama istemedim.siz bu eşitliği çok yanlış anlamışsınız. nafakayı da çok yanlış anlamışsınız.
nafaka, evlilik birliği sonlanırken dezavantajlı konuma düşen tarafa tayin edilir. dolayısıyla erkek de nafakaya bağlanabilir. siz duymamış olabilirsiniz ama google ile arayıp bulmanın gücüne inanın.
Evet kızın da babası erkek oradan pay biçmiştir. Alsın boşanırsa nafakasını ödesin demiştir
Erkek ağzıyla değil gayette hayatta sadece kendine güvenen ve onun bunun üç kuruşluk önüme atılan parayla geçinmeyen kadın ağzıyla konuşuyorumTamamen erkek ağzı ile konuşuyorsunuz. Kukusu var diye hangi kadın ödüllendirildi.
İki defa evlenmiş kadınım evlilikler boşanmalar hani gayette aşinayım. 10 yıldan fazla süren emek verdiğim donunu yıkadığım eşlik ettiğim iyi günde kötü günde yanyana olduğum adamdan ayrılırken nafaka istemedim konuştuk ama istemedim.
Sonuçta bu evlilik bittiyse ikimiz için de bitti belki de onun da hayalleri yıkıldı? O da boşanmış biri olacaktı? Yani çocuk için değilse hiç bir kadın hiç bir erkeğe muhtaç kalmasın. 4 ay öncesine kadar kendine bakan babasına yük olmamamak için 4 aylık kocaya mı yük olmalı?
Lütfen bana nereden ne öğreneceğimi öğretmeyiniz benim de elimde telefon var google var açıp bakabilirim ama vicdani boyutu Google de her zaman yazmaz bana kuru kanunlarla gelmeyiniz
İki defa evlenmiş kadınım evlilikler boşanmalar hani gayette aşinayım. 10 yıldan fazla süren emek verdiğim donunu yıkadığım eşlik ettiğim iyi günde kötü günde yanyana olduğum adamdan ayrılırken nafaka istemedim konuştuk ama istemedim.
Sonuçta bu evlilik bittiyse ikimiz için de bitti belki de onun da hayalleri yıkıldı? O da boşanmış biri olacaktı? Yani çocuk için değilse hiç bir kadın hiç bir erkeğe muhtaç kalmasın. 4 ay öncesine kadar kendine bakan babasına yük olmamamak için 4 aylık kocaya mı yük olmalı?
Lütfen bana nereden ne öğreneceğimi öğretmeyiniz benim de elimde telefon var google var açıp bakabilirim ama vicdani boyutu Google de her zaman yazmaz bana kuru kanunlarla gelmeyiniz
Blanc sen cidden şimdi oturup 4 aylık evlilik çocuk yok kadının nafaka alması gerektiğini mi savunuyorsun? Eğer gerçekten böyle düşünüyorsan ve 4 aylık evlilikte söke söke almalı hakkıdır diyorsan bu korkunç bir düşünce ve genç kadınlarımız bizim kuşaktan daha özgür daha ayağına sağlam basan bireyler olsun dedikçe intihar eşiğindeler ve Z kuşağından bi bok olmazİstediğiniz kadar karşı yorum yapın ben şahsen nafakanın gerekli olduğunu düşünüyorum ve destekliyorum. Zaten kanunlarda bunu uygun gördüğü için böyle.
Ben de size saygı duyuyorum tabi ki. Burası sonuçta farklı fikirleri ifade etmek için var.Fikrinizi saygı duyuyorum fakat katılmıyorum. Çünkü boşanma durumundan ekonomik özgürlüğü olan kadının bile çok mağdur olduğunu gördüm. Ayrıca bazı kadınlar bir aylık evli olup boşanma durumunda bile hayatı tepetaklak olan kadınlar var. çünkü aileye dönemiyor, eve kabul edilmiyor.
İşte soru da o ya neden çalışmadan evleniliyor ?Çalışmıyor olsaydınız ve çöp gibi kenara atılsaydınız aynı şeyler bu kadar cesur yazabilecek miydiniz hiç sanmıyorum.
Erkek ağzıyla değil gayette hayatta sadece kendine güvenen ve onun bunun üç kuruşluk önüme atılan parayla geçinmeyen kadın ağzıyla konuşuyorum
Çalışmayan çöp gibi kenara atılabilir zaten. Bu duruma düşmek istemeyen de çalışmak zorunda.Çalışmıyor olsaydınız ve çöp gibi kenara atılsaydınız aynı şeyler bu kadar cesur yazabilecek miydiniz hiç sanmıyorum.
Siz özeleştiri yapmayı bilmiyorsanız bu benim suçum değil. Burada toplu olarak erkekleri gömerken gıkınız çıkmıyor ama kutsal pipi dediğimizde? Niye kdın özeleştiri yapamaz? çok zor değil mi böyle tek taraflı sürekli babadan nişanlıdan sevgiliden kocadan beklenti içinde yaşamak? bana çok korkunç geliyor onun himayesinden bunun himayesine afganistan mı ki burası.4 ayda hayatım nasıl çöp gibi olabilir ki? 4 ay dediğin neGayette erkek ağzı ile konuşuyorsunuz üstene birde hemcisine karşı sıfır empatik ile konuşuyorsunuz. Kuku muku bunlar erkeklerin kadınlar için kullandığı leş cümleler.
İşte soru da o ya neden çalışmadan evleniliyor ?
Siz özeleştiri yapmayı bilmiyorsanız bu benim suçum. Burada toplu olarak erkekleri gömerken gıkınız çıkmıyor ama kutsal pipi dediğimizde? Niye kdın özeleştiri yapamaz? çok zor değil mi böyle tek taraflı sürekli babadan nişanlıdan sevgiliden kocadan beklenti içinde yaşamak? bana çok korkunç geliyor onun himayesinden bunun himayesine afganistan mı ki burası.4 ayda hayatım nasıl çöp gibi olabilir ki? 4 ay dediğin ne