• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar da zavallıymış...

esaskedi

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2009
566
202
333
Selam arkadaşlar.

Konumu bilenler bilirler. eşimden boşandım. boşanma sebebimin ana sebebi eşimin cinsellikten kaçması, sorunları olması ve bunu kesinlikle çözmeye çalışmaması, bana hakaretler etmesi, benim çok çabalamam ama faydasız kalması, sonucunda da boşanmayla sonuçlanan 1.5 yıllık bi evlilik...

sinirimi atamıyorum üzerimden. hazmedemiyorum. tazminat davası açmadığım için o kadar pişman oldum ki. tazminatı da sırf onu süründürmek için açmalıymışım meğer. "iyi ayrılalım, biz medeni insanlarız, boşandıktan sonra da arada bir görüşürüz, özel günlerde haberleşiriz falan. senden iyi ayrılmak istiyorum, hayatımın en güzel günlerini ben seninle yaşadım. sana ne kadar kızarsam kızayım sonucunda aklımda hep seninle ilgili iyi şeyler kalıyor" diyen adam, dava bittikten sonraki bi tartışmamızda bana düşman oldu.

boşanma davası bitti. aradan biriki gün geçti. bu adam bana msj attı. benim üzerime olan tv dijital yayınını kapattırmamı istedi. öncesinde "senin üzerinde kalabilir, ben öderim kullanırım" demişti, bu yüzden kapattırmamıştım. ben de kapattırmak için müracat ettim. bana 15 gün bi süre verdiler. bu süre sonunda yayının kesileceğini ve yayın yapan kutunun teslimatı için benimle irtibata geçeceklerini söylediler. bu eski eşim denen adam da aradan 10 gün geçtikten sonra bana msj attı. durumu sordu ben de haber beklediğimi söyledim. bana " ben son faturayı da öderim, daha da ödemem" dedi. ben de kızdım bu lafın üzerine. sanki ödemesi benim yararıma da. tartıştık bunun üzerine. sonra beni bi daha arayan bu yayın şirketi, kutu taahhütünü bozduğum için 240 tl bi bedel ödememiz gerektğini söylediler. ben de msj attım eski eşime. "bi de bu çıktı başıma"dedim. o da elektrik-su-dogalgaz-kira vs her şeyi onun ödediğini, bunu da benim ödeyivermemi söyledi. ben de açtım telefon ve tartıştık çokl fena şekilde. ben aylarca o evde bile değildim zaten. seyretmediğim bişeyi neden ödiyim ki. zaten onun yüzünden ne hale geldim. neyse sonra bana msj attı. "tamam ödiycem ama bundan sonra senin ne sesini duymak ne de yüzünü görmek istemiyorum"dedi. ben de ağır bi mail gönderdim ona. içimde kalan son şelyeri de söyledim. 1 gün sonra ögrendim ki bana yanlış bilgi vermişler. böyle bir ücret yokmuş. bunu ona haber verdim ama cvp yazmadı bana.

bundan 20 gün önce de bu yayıncılar beni tekrar aradı. kutuyu teslim almaya gelelim mi bu adresinizden dedi. ben de eski eşim o adreste mi onu bile bilmiyorum. telefon nosunu verdim eski eşimin. onunla irtibata geçmelerini söyledim. adamı 2 gün boyunca aradılar ve telfonlarını açmamış. neymiş? yayıncı kurumun telefonu değilmiş de, özel bi numara aramış. bilmediği noları açmıyor bu adam. öyle bi prensibi! var da. sonra mail gönderdim ona. gayet resmi bi mail yazdım. bu konuyla ilgilenmeni rica ederim dedim. "ilgileniyorum" yazdı bana. bunun üzerinden 10 gün geçti. adamlar beni aradı. "hala kutuyu teslim etmemişsiniz. bu yüzden 650tl lik bi fatura kesilmiş sizin adınıza."dedi. ben şok oldum tabii. fatura kesilmemesi için özellikle rica ettigimi söyleyince "15 gündür bu konu askıda kalmış. 20 kez telefonla irtibata geçilmiş bu kutu için ama hala çözülmeyince bu fatura kesilmiş"dedi.

mail gönderdim eski eşime. teslim ettin mi dedim. "bu sabah ettim ama 650 tlilik bi fatura kesmişler. düzeltirler heralde"dedi. ben de ateş püskürdüm tabii. "düzeltirler ne demek. ne kadar da rahatsın. ne de olsa benim üzerime kutu di mi. benden intikam mı alıyorsun. neyin intikamını alıyorsun"ve başka bisürü şey yazdım. cvp şu"seninle polemige girmeye hiç niyetim yok. bana bu tarz konuşmamanı tavsiye ederim. benim işim gücüm var seninlle ugraşamam. zaten bi tane şey vardı üzerine, onu da beceremedin çözmeyi. bu salakça durumla ugraşacağıma parasını öderim. senle ugraşmaya değmez" falan yazdı!!

ben de iyice delirdim. bu arada ben de işyerindeyim. çalışıyorum. ama günlerdir bu adam ve bu konuyla ugraşmaktan çalışamıyorum ki. "sen kendini ne sanıyorsun. sen kimsin. telefonları açmamış, başbakan sanki. bu salakça durum senin salakça hareketlerin yüzünden oldu. sen ilgilenseydin o zaman çözülecekti. yine kendin yapıp suçu bana atıyorsun her zamanki gibi. sen bi zavallısın senin adına üzülüyorum çok. sana verdiğim bütün emekler haram olsun"yazdım.

bu şekilde mailleştik. ben çok agır şeyler yazdım. bana "bu şekilde yazmaya devam edersen avukata vericem yazdıklarını"dedi. "keşke versen. sen zararlı çıkarsın. ona öncelerini de anlat. durumumu bile bile onunla evlendim ve onu kandırdım de. manevi eziyet yaptım, hakaretler ettim de. sen benim şu anda hiçbişeyim oldugun için bu lafları söylüyorum sana. senin gibi çok sevdigimi söylediğim zamanlarda hakaret etmedim sana" dedim. "sen ömrün boyunca mutlu olamıycaksın ve yaptıkların tek tek karşına çıkacak. sen sırf tazminat davası açmıyım diye arayı iyi tuttun benimle. sonra da saçma bi sebepten kavga çıkarttın"dedim.

böyle işte kızlar. biliyorum uzun oldu biraz ama o kadar doluyum ki... ilaç kullanıyordum yakın zamana kadar. ilaçlar beni uyuklatıyordu. işyerinde sürekli gözlerim kapanıyordu. ve biraz da kilo yaptı ilaçlar. ilacı bıraktım ve çok sinirlerim bozuk. patlamaya hazır bomba gibiyim. ve hala da bunlarla uğraşıyorum işte. :5: ben iyileşmeye çalıştıkça böyle bişeyler oluyor ve iyileşemiyorum. sürekli aklımda bişeyler. keşke tazminat açıp süründürseydim diyorum. ama ben onu düşündüm. ömrü boyunca bu damgayı yiyip zarar görmesini istemedim ama ben zararlı çıktım şimdi. yaptığım insanlığın kıymeti asla bilinmedi. keşke kayınvalidem olacak kadının da canına okusaydım. offff. :5: beynimi kemirip duruyor bu düşünceler...

yengesi ve bi kuzeni arkadaşlık sitesinde benim listemde kayıtlıydı, bu olaydan sonra ona da "listenden sil"demişler heralde ki silmişler onlar da beni. onlara da yazdım bişeyler şimdi. yengesi biliyor durumu, eski eşim ve ailesi de yengesinin bildigini biliyor ama kuzeni bişey bilmiyor.

kafayı yiycem ne uyku kaldı ne iş hayatı. işime de veremiyorum kendimi. :14:

canım ya biliyorum konularını,allah kahretsin böyle kişiliksiz ruh haseası adamları.bunların taktiği aynı,boşanma davsı sürerken tazminat talep etmeyelim diye her türlü kılığa girerler,sonra işleri bitince bütün o iğrenç yüzlerini dökerler ortaya.tek tip bunlar.boşver şu adamla sünürlerini hoplatma artık,önüne bak sanki o hiç yokmuş ve hiç olmamış gibi düşün.anladım ki bu erkek cinsiyle boşandıktan sonra dost falan kalınmıyor çünkü medeni olabilmekten haberleri yok.medeni olmak sadece tazminat istemememiz için dava sürecinde bize karşı kullandıkları laf oyunundan başka bir şey değil bu öküzler için.
gençsin güzelsin meziyetlisin,önüne bak,ne güzel günler seni bekliyor.seni gerçekten hak edecek biri mutlaka çıkacak karşına.

Konularınızı daha önceden okumuştum.Eşinizden boşandınız ve sonrasında bir kutu için yaşadıklarınıza bak..Sen onu iyi hatırlaman gerekirken o kendinden hep nefret ettirmiş..Neyse borç ödenmiş konu kapanış.Boşverin geçmişi sünger çekin yaşadıklarınıza hayatınızda temiz bir sayfa açın.Bunu yapabilirsiniz. Yaşadığınız kötü şeyleri düşündükçe hiç bir zaman mutlu olamazsınız.İşinize adapte olun farklı uğraşlar bulun,arkadaşlarınızla vakit geçirin.Huzurlu günler sizinle olsun.

Ben de okumuştum konunu.
Durumunu bile bile seninle evlenen bu karaktersiz adamdan tam da beklenecek hareketler bunlar.
Onda bir nebze gurur olsaydı zaten evlenmezdi seninle.
Ama sen ne kadar iyi niyetliydin ki 1,5 yıl anlayış gösterdin ona.
Kendini hiç üzme.
Kurtuldun ondan.
Kendini kandırılmış gibi hissetme sakın.
Kandıran kendisini kandırır.
Sen arkana hiç bakmadan devam et yaşamına.
Biliyorum zor ama inşaallah güzel günler seni bekliyor.

canım ya biliyorum konularını,allah kahretsin böyle kişiliksiz ruh haseası adamları.bunların taktiği aynı,boşanma davsı sürerken tazminat talep etmeyelim diye her türlü kılığa girerler,sonra işleri bitince bütün o iğrenç yüzlerini dökerler ortaya.tek tip bunlar.boşver şu adamla sünürlerini hoplatma artık,önüne bak sanki o hiç yokmuş ve hiç olmamış gibi düşün.anladım ki bu erkek cinsiyle boşandıktan sonra dost falan kalınmıyor çünkü medeni olabilmekten haberleri yok.medeni olmak sadece tazminat istemememiz için dava sürecinde bize karşı kullandıkları laf oyunundan başka bir şey değil bu öküzler için.
gençsin güzelsin meziyetlisin,önüne bak,ne güzel günler seni bekliyor.seni gerçekten hak edecek biri mutlaka çıkacak karşına.

aynen dediğin gibi maalesef canım. artık erkeklere kesinlikle güvenim kalmadı. yokmuş gibi davranıyorum evet ama kendimi zorladıkça arada patlıyorum böyle. iyi ki bitmiş gerçi. bunu içtenlikle söyleyebilirim. ama keşke onun için bu kadar emek vermeseymişim. bu kadar gözyaşı dökmeseymişim. en çok da buna yanarım.

Ben de okumuştum konunu.
Durumunu bile bile seninle evlenen bu karaktersiz adamdan tam da beklenecek hareketler bunlar.
Onda bir nebze gurur olsaydı zaten evlenmezdi seninle.
Ama sen ne kadar iyi niyetliydin ki 1,5 yıl anlayış gösterdin ona.
Kendini hiç üzme.
Kurtuldun ondan.
Kendini kandırılmış gibi hissetme sakın.
Kandıran kendisini kandırır.
Sen arkana hiç bakmadan devam et yaşamına.
Biliyorum zor ama inşaallah güzel günler seni bekliyor.

ufff işte ben kendimi aptal gibi hissediyorum bu yüzden. iyi niyetim suistimal edildi. tabii ki hayırlısı oldu benim için. belki de bu olay da Allah tarafından bi işaretti bana ondan kurtulmam için. bitmesiyle ilgili bir pişmanlığım asla yok ama aptal yerine konmayı, olaylar büyüyüp evden gittiğim zamanda bile altın hesabı yapılmasını, altınları istemelerini kesinlikle hazmedemiyorum yaa. nasıl bu kadar kötü olabiliyor bu insanlar. hiç de korkmuyorlar olayı herkese duyurmamdan. hala üzerime geliyorlar. ama biliyorlar ki ben kocaman bir aptalım. o kadar iyi niyetliyim ki, olayları büyütmem asla ve kimseye de bişey anlatmam. böyle bir imaj çizmişim işte...

ben de onan inandım hep. yani bir erkek, bu meseleyi gurur yapar ve bile bile durumunu, asla evlenmez diye düşündüm. buna inandım hep. onun çaresiz ve yardıma ihtiyacı olan biri oldugunu düşündüm. bu kadar karaktersiz olamaz diye düşündüm ama son söylediklerimde bile , " sen bile bile evlendin"dediğim zaman hiç cvp vermedi. hep başka şeylere cvp verdi. demek böyle de karaktersizz olabiliyormuş insanlar. lanet olsun. ne kadar güvenmişim ona ben. :14:

aynen dediğin gibi maalesef canım. artık erkeklere kesinlikle güvenim kalmadı. yokmuş gibi davranıyorum evet ama kendimi zorladıkça arada patlıyorum böyle. iyi ki bitmiş gerçi. bunu içtenlikle söyleyebilirim. ama keşke onun için bu kadar emek vermeseymişim. bu kadar gözyaşı dökmeseymişim. en çok da buna yanarım.
keşkeler insana sadece acı verir.yaşadıkların kolay değil atlatması çok zor ne hayallerle,ne büyük sevgiyle evledin.Sonuç böyle olunca insan büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor.Allah yardımcın olsun.

Ben konuyu bilmiyorum yanlışsam düzeltin özürdileyerek soruyoru siz eşinizle hiç birlikte olmadınız mı ?

ufff işte ben kendimi aptal gibi hissediyorum bu yüzden. iyi niyetim suistimal edildi. tabii ki hayırlısı oldu benim için. belki de bu olay da Allah tarafından bi işaretti bana ondan kurtulmam için. bitmesiyle ilgili bir pişmanlığım asla yok ama aptal yerine konmayı, olaylar büyüyüp evden gittiğim zamanda bile altın hesabı yapılmasını, altınları istemelerini kesinlikle hazmedemiyorum yaa. nasıl bu kadar kötü olabiliyor bu insanlar. hiç de korkmuyorlar olayı herkese duyurmamdan. hala üzerime geliyorlar. ama biliyorlar ki ben kocaman bir aptalım. o kadar iyi niyetliyim ki, olayları büyütmem asla ve kimseye de bişey anlatmam. böyle bir imaj çizmişim işte...

Canım olayları büyütmemen ve kimselere duyurmaman senin aptallığından değil asaletinden ileri geliyor.
Lütfen kendini aptal yerine konmuş gibi hissetme.
Sen doğru olanı yaptın.
Her seven kadın gibi eşine anlayış gösterdin.
Eşinin durumunda hemen yaygarayı koparsaydın inan çok basit bir davranış olurdu.
Ama sen bunun yerine olaya iyi niyetle yaklaştın.
Hanımefendiliğini hiç bir zaman bozmadın.
Haa iyi niyetinin karşılığını görmemiş olabilirsin.
Ama inan hiç önemli değil.
Çünkü sen değerinden hiç bir şey kaybetmedin.
Ama maalesef karşı taraf küçüldükçe küçüldü.
Boşver onlar yaptıkları ayıpla kalsınlar.
Sen kendini hiç üzme.
Sen doğru olanı yaptın hep.
Başın dik, alnın açık...

canım benim, hayatta yaptığın en doğru şey bu öküzden kendini kurtarmak olmuş..

bunları da Allah sana yaşatıyor ki bu öküzü bundan sonra hayat boyu nefretle hatırla..

hiç canını sıkma.. zaman herşeyin ilacı..

sıkılırsan da paylaşacağın yer burası olsun.. o aptala mail falan atma, bir daha iletişime geçme.. el cevabu ahmakus sukut (ahmakın cevabı susmaktır..)

cnm önceki konularınıda takip etmiştim..nelerden bu günlere geldiğini paylaşmıştın zaten...tabii çok hatta fazlasıyla sinir bozucu...ama böleler işte erkekler mutlaka o sinirlerini,yada içinde kalanları bi şekilde çıkarıyolar...sen herşeyin farkındasın zaten dediğin gibi zavalli bir insan...artık hayata başka bi yerden bakıyosun...evet keşkeler kalıyo insanın içinde ama boşvar bence iyiki dava açmamışsın haketmişler mi evet ama sen çizgini koymuşsun ortaya kendi densizlikleri...

böyle birinden kurtulduğun için sevin canım hiç üzülüp ağlama:50:
bu şekilde gerçek karakterini öğrenmiş oldun
değmezmiş hiçbirşeye bu nedenle hiç eskiyi düşünüp keşkelerle kendini üzme:20:

Son düzenleme:
Konunu biliyorum canım
böyle yaparak ancak kendini yıpratırsın değer mi kendine yaptığın bu eziyete??:26:

canım konunu takıp etmıstım
yapma kendıne bunları
bırak allahından bulsun...:47:

sen dogru oldugun ıcın
guya aklınca senden ıntıkam alıyor...
kufur edıyorum kusura bakam ıcımden ama adam zavallı gercekten
ama dogru adam bıle degıldı kı o degmez....

keser döner sap döner gün gelir hesap döner.ALLAH'a havale et.
bence sen önüne bak, kendine yeni bir yol çiz. mutlu olmaya bak.

Neden bunları bahane edip hala iletişimdesiniz ki bu adamla. Konuşmanızı gerektirecek şeyleri sadece bir iki cümleyle de anlatabilirdiniz. Herhangi birine söylermiş gibi. Anlıyorum öfkenizi ama artık boşandınız ve bu tür konuşmalar hem yıpratıcı hem anlamsız. Seviyenizi koruyun. Haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz. Böyle yaptıkça daha da çirkinleşiyor herşey.

bence hakaret etmene bile değmez. keşkelerinde haklısın, sana bunları yapan adamdan tazminatını vs herşeyini alabilirdin. ama yapmamışsın, Allah senin bu iyiliğin karşısında sana en iyisinden bir eş versin ve bu acıları unuttursun sana.
bu vakitten sonra ne kadar iletişime geçersen onunla, o kadar sinirlerin bozulur.. bence, o ve ailesinden kimseyle görüşme, bu sorunda çözülmüş zaten. ortak hiç bişeyin kalmasın. 1.5 yıldır hayır gelmemiş, bundan sonra özel günde vs. görüşsen ne olacak. hayırsız insanlara hakaret etmeye bile tenezzül etme..
Allah yardımcın olsun

canım,değmeyecek bir insan için yıpratma kendini.

senin gibi bir evlilik başından geçen bir tanıdıktan bahsetmiştim.

öğretmen bir kızdı.

yani öğrendim başka biriyle nişanlanmış ve çok mutluymuş,maaşALLAH.

eski eşi de almanyadaki kuzeniyle evlenmişti yeniden ve kızın annesi yoktu.

senin için de kabus bitti,koca bir ömür seni bekliyor.

mutlu olacağına eminim,hakediyorsun çünki tatlım.:34:

Back