- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.653
- 448
- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
- #1.041
memnunum işimden çok şükür diyorum ya Allah yokluğunu aratmasın. masaya vurma ve diploma hadisesi tuhafıma gitti kendi şartlarımı paylaşim dedim. kusur bulmadım kusur bulunacak ne var maaş mı kusur? servis mi yemek mi? bunlar kusur olamaz ki. diplomaya fazla takılmayın demek istedim. ben üni mezunuyum sizden düşük maaş alıyorum, yine sizden tahsilce daha iyi olduğum dönemler de de işimin şartlarını ve maaşımın komikliğini yazdım. diploma hiçbişey esasında şu ülkede..
​mesaj tekrarı...Devlet memuru diyince merak etmiştim açıkcası .Zira bende kamuda 15 yıldır müdür olarak çalışıyorum yaklaşık bu kadar alıyorum..
Süpermiş o zaman :))
​Teşekkür ederim Allah herkesin gönlüne göre versin. Bitirdiginiz bölümle alakalı sanırım maaş durumu kamuda.Devlet memuru diyince merak etmiştim açıkcası .Zira bende kamuda 15 yıldır müdür olarak çalışıyorum yaklaşık bu kadar alıyorum..
Süpermiş o zaman :))
özel sektörde mühendisim, yol+yemek şirketten olmak üzere 4210 tl alıyorum
ne mühendisi? çok iyi maaş bu arada
büro memuru olarak çalışan ve ücret hakkında bilgi verebilecek varmı birde çalışma saatlerinizi yazarsanız sevinirimmmmmm lütfen
Büro memurluğundan kastınız kamu mu özel sektör mü?
özel sektör
4YILLIK ÜNİVERSİTE-2YILLIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNU, İDARİ KISIMDA SİSTEME ÜRÜN GİRİŞİ, İŞ EMRİ OLUŞTURMA,SİPARİŞ VE SEVKİYAT TAKİBİ YAPACAK BİLGİSAYAR BİLGİSİ OLAN BÜRO PERSONELİ ALINACAKTIR. ÇALIŞMA SAATLERİ HAFTA İÇİ 08:00-18:30.GEBZE VE CİVARINA SERVİS MEVCUTTUR.SERVİS GÜZERGHI İLE İLGİLİ TELEFON İLE İRTİBATA GEÇİNİZ. İNTERNETTEN BAŞVURACAK ADAYLAR BAŞVUR BUTONUNA BASTIKTAN SONRA FİRMA İLE İRTİBATA GEÇEBİLİRLER.
bu şartlar aranıyormuşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?