- Konu Sahibi LilithThetis
Henüz üniversitedeyim ailem halimi göremedi, anneme sadece üstüme yürüdü ve hakaret etti dedim babama korkudan bahsedemiyoruz bu kadarından bile. Büyük nişan yapılmadığından çok rahat kapandı bu mesele. İyice rezil olmak istemedim. Allah'tan aramızda cinsel bir şey yaşanmadı yoksa çok daha büyük olurdu yıkımım. Ondan intikam almak istemiyorum onu ilahi adalet bulsun istiyorum. Bu yaşımda bir sürü üniversite bitirdim, kimseye kötülüğüm dokunmadı temiz yaşadım çok şükür. O düşünsün artık. Hepinize çok çok teşekkür ederim. Burası ne kadar güzel bir site her kesimden, her yaştan insan burada yardımcı olabiliyor birbirine :) Ama hiç beklemediğim bir insandı kimse de beklemiyordu beni tanıyan herkes de benim kadar şaşkın, o bile bunu yaptıysa kime güvenirim artık bilmiyorum. Okumak cehaleti alır eşeklik baki kalırmış. Aklım erdiğinden beri şiddet gören kadınlarla ilgili çalışmalar yaptım şimdiki halime bakınca tek söyleyebildiğim çok dikkat etmek lazım çok. Uzun süre yalnız kalıp kafamı dinlerim, sonrasında çok da mutlu olurum günün birinde kimbilir.