ne hissetmeliyim bilmiyorum artık.

Bazı erkekler için bu sorun değil ama sizin eşiniz libidosu yüksek biri olabilir. Size biraz zaman tanısa iyi olur aslında en azından 4 5 günde bir birkikte olursanız ortalama bir süre bu. Libidosu yüksek erkek her gün talepkar olan tipler bile var
benim küçük çocugum var tüm gün onunla ilgileniyorum erken uyuyan bir çocuk da değil on bir buçuğu buluyor uyuması yani eşim de biliyor bunları aynı evin içindeyiz

Yani kafasını o kısma takmaması lazım. Diğer konularla iş güç film çocuğuyla ilgilenme vs kitap okuma yani bir şeylerle uğraşmazsa sürekli kuruntu yapar içinde. Size patlar sonra bunu karşılıklı konuşulması lazım hayat iki bacak arasından ibaret değil

Bu adamların çoğu , çocuk olduktan sonra kadının zayıflığını sinsice fark edip kadının üstüne çullanıyor,
Vurmaya yeltenme hareketleri için acil bir çıldırış cinnet tavsiye ederim asla çocuk var korkar diye geri yapma , o geri yapsın onun da çocuğu , o düşünsün çocuğunu da vurmaya yeltenmesin ahlaksız

Yazdıklarınızdan anladığım cinsellik olarak onu eksik bırakıyorsunuz. Sırf onun gönlü olsun diye yapıyorum demişssiniz o bunu farkeder zaten. Erkekler bu konuda dürtülerini daha çok kontrol edemez ve daha sabırsızdırlar. Ama size karşı tavırları kabullenemez tavırlar. Daha olgun davranabilirdi. Bu şekil devam ederse büyük ihtimal evliliğiniz uzun sürmez yıkılmaya doğru gider. Seninde bazen onu arzulaman gerek ve bunu onu hissettirmen gerek. Bunu yaptıktan sonra hali tavırları iyi olursa zaten sıkıntı yok ama bunu yaptıktan sonra hala anlattığınız gibi sinir küfür bağırma hareketleri varsa o zaman ciddi olarak sorgulaman gerek
İyi tamam adam öfkelenmesin diye sex kölesi olsun.
Vay anam erkekler için cinsellik çok önemli bla bla..
Karisi/sevgilisi olmayan ve kadinlara saldirillarida az daha hakli cikartacak bizim millet .
Napsin adamlar ihtiyaclari var.....

Kimse kimse sirf karşi taraf cinsellik istiyor diye mecbur yapmak zorunda değil .

benim küçük çocugum var tüm gün onunla ilgileniyorum erken uyuyan bir çocuk da değil on bir buçuğu buluyor uyuması yani eşim de biliyor bunları aynı evin içindeyiz
Cinsellik ben elimden geleni yapıyorum la olmaz. İki tarafın da istemesi hazır olması lazım. Adam istiyor diye mecburi ilişki olmaz. Ortada bir anlaşmazlık varsa ve çözülmesi için iki taraf da çaba göstermiyorsa ayrılmak da bir seçenek. Vurmaya kalkan yarın vurur.

Yalnız 1,5 yaşında çocuk ne yapıyor da o saate kadar ayakta kalıyor. Büyüme hormonlarının akşam karanlıkta çalıştığını biliyorsunuz değil mi? Saat 22:00 de en yüksek seviyeye ulaşır. Bu yaşta çocuk en geç akşam 8.30 da yatağında olmalı. Büyüme hormonu eksikliğinin nelere yol açtığını okumanızı tavsiye ederim. Ayrıca sizin yorgun olmanıza da sebep oluyor. Çocuk akşam uyuması gereken zamanda yatağında olursa kendinize zaman ayırabilirsiniz.

Açıkçası cinselliğin olmadığı veya çok az olduğu evlilik, evlilik değildir. Sen istemiyorsun, zorla yapıyorsun, eşin bu durumda şiddete doğru gidiyor. Ya bu sorunu çözün ya da boşanın. Zorla, istemeyerek eşinle olman sana eziyet. Cinselliği yaşamamak, delirmek eşine eziyet. Kavgalar şiddetlenir bu şekilde. Sana zaman tanımadı gerekli, anlayışlı olması gerekli biraz ama tam gaz gidiyor adam belli. Çok zor durum. Bunu kendi aranızda çözmeniz gerekli.

Cinsellik ben elimden geleni yapıyorum la olmaz. İki tarafın da istemesi hazır olması lazım. Adam istiyor diye mecburi ilişki olmaz. Ortada bir anlaşmazlık varsa ve çözülmesi için iki taraf da çaba göstermiyorsa ayrılmak da bir seçenek. Vurmaya kalkan yarın vurur.

Yalnız 1,5 yaşında çocuk ne yapıyor da o saate kadar ayakta kalıyor. Büyüme hormonlarının akşam karanlıkta çalıştığını biliyorsunuz değil mi? Saat 22:00 de en yüksek seviyeye ulaşır. Bu yaşta çocuk en geç akşam 8.30 da yatağında olmalı. Büyüme hormonu eksikliğinin nelere yol açtığını okumanızı tavsiye ederim. Ayrıca sizin yorgun olmanıza da sebep oluyor. Çocuk akşam uyuması gereken zamanda yatağında olursa kendinize zaman ayırabilirsiniz
biliyorum erken uyuması gerektiğini ama uyumuyor erken uyanıp gündüz az uyusa bile en erken 10 da uyuyor uğraştım erken uyuması için ama uyumuyor

Açıkçası cinselliğin olmadığı veya çok az olduğu evlilik, evlilik değildir. Sen istemiyorsun, zorla yapıyorsun, eşin bu durumda şiddete doğru gidiyor. Ya bu sorunu çözün ya da boşanın. Zorla, istemeyerek eşinle olman sana eziyet. Cinselliği yaşamamak, delirmek eşine eziyet. Kavgalar şiddetlenir bu şekilde. Sana zaman tanımadı gerekli, anlayışlı olması gerekli biraz ama tam gaz gidiyor adam belli. Çok zor durum. Bunu kendi aranızda çözmeniz gerekli.
bakalım bu şekilde devam ederse konuşmak imkansız, sorunu çözmeye çalışacagım önce olmuyorsa da zaten olmuyordur

Ev işleri,çocuk bakımında yardımcı oluyor mu?Kadın bedeninin kendini toparlaması zaten 2 seneyi buluyor.Ruhsal olarak söz etmiyorum bile.Tabi kişiden kişiye değişir ama.Bebege yeni düzene adapte olmak kolay değil en azından benim için değildi O yüzden cinsellik bazı kadınlar için ikinci üçüncü plana geçebiliyor. size olan agresif tavırları başlamadan önce yardımcı olması, bebeğe adaptasyon süreçleri ,yorgunluklarınız hakkında konuştunuz mu eşinizle.Ha konuşmamış olsanız bile bu tavır ve davranışları çok çirkince artı ekstra uzaklaşma sebebi.Evliliginizi kurtarmak istiyorsanız ne hissettiğinizi ne istediğinizi ne beklediğinizi açıkça konuşun.Bebegi annenize k.v bırakma imkanınız varsa dışarıda sakin bir mekanda daha sağlıklı olur.Olmuyorsa uzmandan yardım.Olmuyorsada olmuyordur.

Ev işleri,çocuk bakımında yardımcı oluyor mu?Kadın bedeninin kendini toparlaması zaten 2 seneyi buluyor.Ruhsal olarak söz etmiyorum bile.Tabi kişiden kişiye değişir ama.Bebege yeni düzene adapte olmak kolay değil en azından benim için değildi O yüzden cinsellik bazı kadınlar için ikinci üçüncü plana geçebiliyor. size olan agresif tavırları başlamadan önce yardımcı olması, bebeğe adaptasyon süreçleri ,yorgunluklarınız hakkında konuştunuz mu eşinizle.Ha konuşmamış olsanız bile bu tavır ve davranışları çok çirkince artı ekstra uzaklaşma sebebi.Evliliginizi kurtarmak istiyorsanız ne hissettiğinizi ne istediğinizi ne beklediğinizi açıkça konuşun.Bebegi annenize k.v bırakma imkanınız varsa dışarıda sakin bir mekanda daha sağlıklı olur.Olmuyorsa uzmandan yardım.Olmuyorsada olmuyordur.
yardımcı oluyor bana her konuda ben hala emziriyorum bi de. şu cinsellik mevzusunu çözsek her şey çok güzel de çok dallanıp budaklandı

Sesleri yükseltmeden normal ses tonunda, hesap sorar gibi konuşma. Konuşmaya nasıl girersen öyle devam eder, eğer karşı taraf düzeltmek istiyorsa.
hiç hesap sorar gibi konuşmuyorum zaten konuşmayı da ben başlatmıyorum o başlatıyor. ben o yokmuş gibi davranıyorum bu da daha çok sinirlendiriyor onu. ama ne yapabilirim yani böyle sen şöylesin böylesin diyerek manipüle etmeye çalışması, vurmaya yeltenmesi vs beni aşırı iten hareketler

ona kalsa iki güne bir üç güne bir olsa tadından yenmez
Evet çünkü erkek icin normali o. Siz ne kadar sürede bir sevisiyorsunuz? Dogumdan once nasıldi? Bu ayiliklarin neyini arzulayacaksiniz hos. Ama maalesef erkeklerin cogu cinsellik eksik olunca böyle saldirganlasiyor. O testosteronu atamayınca agizlarina vuruyor. Onlarin gönlü olsun diye sevisecek degiliz elbette ama bir erkeğe bir kadın yetmiyor fizyolojik olarak. Minimum iki kadin lazim erkegin libidosuyla kadininki bir degil çünkü. Ama tek esli olmanin artilarina bakip eksilerine takilmamasi lazim. Mantikli oturup bir dusunebilmesi lazim. Bekar olsa sanki 2-3 günde bir birini nerden bulacak öyle kolay mi belki 6 ay sevisemeyecek. Hic bu gercekleri düşünmeyip kendi idealindekini elde edemiyor diye sinirlenmesi cok abes aslinda. O ideali reelde saglayabilmek zaten her erkek icin zor. Ve ikiyuzlulukleri de cok iğrenç erkekler seks hayatlari çok iyiyse o zaman o kadinin her türlü nazini çekiyorlar. Kadin isterse adami söğüşluyor olsun feda olsun moduna giriyorlar.

hiç hesap sorar gibi konuşmuyorum zaten konuşmayı da ben başlatmıyorum o başlatıyor. ben o yokmuş gibi davranıyorum bu da daha çok sinirlendiriyor onu. ama ne yapabilirim yani böyle sen şöylesin böylesin diyerek manipüle etmeye çalışması, vurmaya yeltenmesi vs beni aşırı iten hareketler
İşte şimdi sen başlat konuşmayı. Aile terapisti olabilir mesela laftan anlamıyorsa. Laftan anlamıyorsa da, olmuyorsa olmuyordur zorlamanın , kendini bu kadar yıpratmanın anlamı yok. Tabi sen eğer bıkmadıysan. Yoksa baştan sepetle gitsin.

Evet çünkü erkek icin normali o. Siz ne kadar da sürede bir sevisiyorsunuz? Dogumdan once nasıldi? Bu ayiliklarin neyini arzulayacaksiniz hos. Ama maalesef erkeklerin cogu cinsellik eksik olunca böyle saldirganlasiyor. O testosteronu atamayınca agizlarina vuruyor. Onlarin gönlü olsun diye sevisecek degiliz elbette ama bir erkeğe bir kadın yetmiyor fizyolojik olarak. Minimum iki kadin lazim erkegin libidosuyla kadininki bir degil çünkü. Ama tek esli olmanin artilarina bakip eksilerine takilmamasi lazim. Mantikli oturup bir dusunebilmesi lazim. Bekar olsa sanki 2-3 günde bir birini nerden bulacak öyle kolay mi belki 6 ay sevisemeyecek. Hic bu gercekleri düşünmeyip kendi idealindekini elde edemiyor diye sinirlenmesi cok abes aslinda. O ideali reelde saglayabilmek zaten her erkek icin zor. Ve ikiyuzlulukleri de cok iğrenç erkekler seks hayatlari çok iyiyse o zaman o kadinin her türlü nazini çekiyorlar. Kadin isterse adami söğüşluyor olsun feda olsun moduna giriyorlar.
doğumdan önce haftada 3 4 defa doğumdan sonra maksimum haftada 2 kere diyebilirim. bunun normali nedir gerçekten? mantıklı oturup düşünebilse zaten mevzu buralara gelmezdi kafasında kurup kurup soluğu yanımda alıp bana patlıyor.

Biz kadınlar için cinsellik bir ay içerisinde yerleşmiş olan bir periyot. Yumurtlama dönemi istek artar sonrasında olmasa da olur düzeyinde. Gebelik sonrası olan süreç de hormonel dengeyi etkilediği ve fiziksel olarak da yorduğu için istek azalması normal, anlıyorum sizi. Ama erkeklerin sperm üretimi ergenlikte başlıyor ve ne soğuk ne sıcak ne savaş ne barış diyor patır patır devam ediyor. Bu da üç günde bir boşalma isteği doğuruyor. Bunu eşi ile yaşamak istemesi de onun için çok normal.

Cinselliğin olmaması insan da sinirlilik hali falan yapar ama şiddete eğilim başka bir olay. Yani size vurmaya yeltenen size vurabilir. Vurmayacak adam ne yaparsan yap o noktaya zaten gelmiyor.

Boşanıp boşanmama için değil ama bu öfke problemi için bence evlilik terapistine başlamanızı tavsiye ederim.

Umarım sorunlarınızı çözersiniz 🙏

doğumdan önce haftada 3 4 defa doğumdan sonra maksimum haftada 2 kere diyebilirim. bunun normali nedir gerçekten? mantıklı oturup düşünebilse zaten mevzu buralara gelmezdi kafasında kurup kurup soluğu yanımda alıp bana patlıyor.
Her yaşa her fizyolojiye her psikolojiye gore surekli degisen bir sey bu. 18 yasimdayken gunde 7 defa yaptigimi bilirim. 20li yaslarda her gun bazen gunde iki. 30larda haftada 3-4 dedigin gibi. 40larda haftada bir olursa buyuk nimet :) 45ten bildirirken on günde bir falan benim normalim simdi. Karsimdakilere de baktigimda 35ten sonra bi azalma oldu. Esin kac yasinda? Bu kadar sabirsiz oluşu hic hos degil. Biraz alttan alsa sen istersin zaten. Senin hormonlarin daha yeni yeni duzeliyordur dogum yapmissin. Kafana takma bence haftada 2 defa canin istiyorsa eger gayet normal kucuk cocuklu kadin icin. Ama o 2 defayi da onun hatrina yapiosan ve o istemese sen hic istemeyecek gibiysen ve o ona lutufmus gibi yapışını hissedip sinirleniyorsa o noktada bi terapi gerekir.

cocuktan sonra evlilik ciddi anlamda degisiyor. hele ilk aylar cinsellik icin ne zaman kaliyor ne enerji. Sizde de böylemiydi? Cocugun sorumlulugu daha cok siz de mi? cok mu yoruluyorsunuu?

Back
X