Ne haltlar karıştırıyorsun ?

MeLaNqOliqH

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
798
6
kızlar sinirden elim ayagım titrio karnıma sancı girdikötükedihüso
ben size olayı baştan anlatiim siz ne düşünürsünüz
dün telefonda konusuoruz bizimkiyle işinin sabaha kadar sürfecegini söyledi
her cumartesi öyle olur pazarları da tatil sabah ewe gelio tüm gün uyuyo
yani benle ilgilenemicen yine dedim kızdı napim falan dedi ii dedim sustum :sinifsinif:
bugün 5 e kadar uyudu uyanınca aradı
banyoya gircem sonra berbere gitcem tıraş olcam dedi tmm dedim
arabayı babası aldığı için dolmusla gidicekti
arkadası da olcaktı yanında en yakın arkadası
işte bizimki hamama gitmiş sonra da cıkışta arkadasıyla bi kahwe içmiş saat 9 da beni aradı aşkm bi saat sonra ewde olcam dedi
gittikleri yeri biliorum 1 saat mesafe yok ewle arası tmm dedim bişe demedim :umursamaz:
saat 10 oldu baktım aramıo ben aradım we telefonu kapalı
:uhm::uhm:
hiç böyle seyler yapmazdı kızlar 1 saat boyunca aradım kapalı klava:
önceleri şarjı biticei zaman söylerdi aşkm şarjım biticek merak etme die
zaten hemen ewe giderdi beni arardı
ne yapsam ne etsem merak etmeye başladım korktum da bişe mi oldu die mafoldumben
sonra dur dedim arkadasını ariyim en son onun yanındaydı nasıl olsa aradım 2 kez açmıo-tatlicadiarzu-
bu sefer daha cok merak ettim we annesini aradım
ewde mi dedim ulasamıorum yooo gelmedi dedi bu arada saat de 11
kadıncagız da merak etti neyse kapattım teli
tekrar arkadasını aradım bu kez açtı
bende salaklık telastan ne diceimi bilemedim keşke annemle konustum ewe gitmemiş demeseydim sadece mehmet ne zaman cıktı deseydim
ben annemle de konustum diyince afalladı 15 dk oldu dedi çıkalı
işin içinde bi yalan war gibi geldilmaz:lmaz:
yani saat 11e ceyrek kala cıkmıs oluo
e bu adam bana 9 da cıkıyorum dedi we 1 bucuk saatten fazla oldu yok ortada nerdeklava:klava:
ben tekrar annemi aradım böyle böyle ewde olması gerekio şimdi dedim
walla arabayı aldı cıkarken dedi benim de arabayı aldıından haberim yok dolmusla gidicem dedi
ne haltlar karıstırıo yada bişe mi oldu allah korusun bi kaza mı gecirdi basına bişe mi geldi
aklıma her türlü ihtimal gelio
:sinifsinif:
şimdi düşünücek olursak 9 da cıksa şimdiye coktan ewde olması gerekio
şarjının bitme ihtimali yok çünkü ewde olması gerek we takar
arkadası bana 15 dk oldu dedi
e bu adam bana 9 da konustuumuzda şimdi cıkıorum dedi aradaki 1 bucuk saatten fazla zaman ne oluo nie cıkıcam dediinde cıkmadıCADIARZUCADIARZU
bu işin içinde bişe war ama aklıma da kötü seyler getirmek istemiorumlmaz:
2 sene oluo hiç böyle yapmazdı ya deli oldum deli
kızlar saat 11 bucuk
ya ne halt yiyo allahım yha kafayı yicem
kızlar biz birbirimizden 13 saat uzaktayız
telefondan başka ulasıcak bişeimiz yok
her an yanımızda olamıoruz istesekde
böyle merak ettirmeye telaşlandırmaya hakkı yok
ben telefonumun şarjı bitmesin die gn boyu cıkarmıorum hiç şarjdan
yazık üzülmesin sıkıntıya girmesin telaşlanmasın die
beyefendinin yaptıına bakın siz bi de
allah aşkına
nolur bi akıl werin kızlar beynim durdumafoldumben

şok içindeyim saat 12 olmuş arıo dio ki
9 da kalkıcaktık bi kahwe içelim dedik
şarjımın biteceini söylemeyi unutmusum
tam mahalleye geldik bi arkadasın otogara gitmesi gerekiomus onu bıraktım geldim dio
ben onunla ciddi bi şekilde konusmaya calısırken bana dio ki
yha herkesi aramıssın o kadar herkes merak etmiş nie meraklandırıosun milleti nie merak ediosun ki sen dio
o an hiçbişe diemedim sustum
ben konusmak istemiorum dedim kapattım telefonu
sonra annesini aradım böyle böyle merak ettim suçlu oldum bi de herkesi meraklandırdım die bana bagırıo dedim
ben bunu hiç hak etmedim dedim
bizde cok kızdık ona haber wermesi gerekirdi dedi
ben cok kırıldım bi süre konusmak istemiorum
bana bu lafları söylemeye we bu kadar telaslandırmaya hakkı yok
zaten hata da yapmısım teleaslanmakla meraklanmakla
telefonu kapatıorum ben dedim kapattım

buna ne denir ki şimdi
yha bana bagıran nie merak ediosun ki dien insan için gözyası döküorummafoldumben
çok kırıldımmafoldumben

Son düzenleme:
telaslanmıssınız haklısınız ama biraz daha bekleyin
sarjı bitmiş ve yolda trafikte beklemek zorunda kalmıs olabilir
gelince sorarsınız

bu ne yaa arabayı almadım dolmuşla gidicem diyor, traşa gidicem diyor ama hamama geçiyor ve sonrada kahve içmeye gidiyor arkadaşıyla. ee bu adabir pazar gününü sana ayıramıyoormu bunları yapacak fırsatı varken.. hadi onu geçtim neden sana yalan söylüyor arabayı almadım diyor yada traşa giderken hamama geçiyor ve teli kapalı oluyor nebilim yaa çok çelişkili geldi bana bu durum.. ve açıklmasını beklerdim eeğer açıklaması benim tatmin edersede affederdim'ki kolay kolay açıklancak bişi değil çünkü ortada yalan var.. ayrıca herşeye evet diyen taraf alttan alan taraf olma derim ben sana..

Önce sakin ol canım, bi haltlar karıştırıyo gibi duruyo ama eline yüzüne de bulaştırmış.
Ben kavgacı bi yapıda değilim, yani çata çat kavga edip hesap sormak yerine susmayı tercih ederdim. Nasıl olsa annesini ve arkadaşını aramışım, onun beni araması gerekir bu yüzden en azından 3-5 gün telefonlarına falan çıkmaz süründürürdüm sanırım :umursamaz:

vallahı saskınlık ıcınde okudum...
bızımkıyle dedıgınız kısı sevgılınızlı nısalınızmı esnıızmı anlıyamadım...
eger sevgılınız ıse saatlı kurulmus gıbı her dakkasını hesabını nereye kadar sorcasınız merak ettım dogrusu tamam azı seyler paylasılır ama her dakka surdayım sunu yapıyom suraya gıdıyom garıp geldı yakında oda sıkılır ve bıkar nısanlınız erkek arkadasınız ..calısıyo calısma saatlerı bellı ve sız ona sizle ılgılemıyceg ıcın kızıyosunuz ınsalık halıdır bı arkadasını gormusdur bı yerde takılmısdır hıcmı guvenmıyosunuz 2 senelık ılısknıızde ılk defa oyle ısı olmus ve sız ne halt karıstıryo dusucesındesınız
aceba tek gecelık bı kacamakmı yapdı hazır hamama gıtmıs traş olmus suslenmıs puslemıs...

3 5 günle kalıcak gibi deil bu gidişle :umursamaz:
hiçbişey için beni bu kadar telaşlandırmaya hakkı yok
yapıcagı hiçbir açıklama da beni tatmin etmez
hele bi de gec kalmasının nedeni keyfi biseyse şuna ugradım buna ugradım gibi bişeyse
temelli kaybeder beni

haklısın cnm işin içinde kesinlikle bi yalan war
ama bi ulasiiim ona çok kötü seyler olcak ben onun tüm yaptıklarına susarken onun bunu yapmaya hiç hakkı yok

Umarim kotu birsey basina gelmemistir..Ve umarim sizin akliniza gelen seyde olmamistir.

yazının yarısına kadar.. kocandan bahsediyosun sandım... annem dediğin onun annesimi oluyor ?? Bilemiyorum sevgilinin yaptığı şeyler normal değil.. Var bişeyler ne yazık ki..

bekleyin bakalım ne dicek.acıklaması ne olcak..çelişkileri göz ardı etmeyin devamı gelir.

burnuma kötü kokular mı gelio ne :sinifsinif:
önce sakin olup açıklamasını dinle,baktın açıklamaları tutarlı değil weya seni tatmin etmedi o zaman iş değişir tabi...
ama yazdıklarını okuyunca ciddi tutarsızlıklar war arkadaşın yaptıklarında!!!

pişkinliğinde bu kadarı olur
merak ettiim için ben suçlu oldum saat 12 oldu
bana dio ki nie bu kadar merak ettin sen yha
dogru ben onu merak etmicektim allahım yha bide oturmuş gözyası döküorum delisin sen delisinklava:

benimde gelmiyo deil o pis kokular

genelde suçlu oldukları bir durum varsa bu tepkiyi verirler...!!

Sonuna kadar katılıyorum. Bir insanı böyle dakikası dakikasına kontrol altında tutmak karşınızdakini sıkmaktan başka bir işe yaramaz.
Bence adamı o kadar sıkmışsınız ki kafasını dinlemek için size yalan söylemek zorunda kalmış.

özellikle bu tür konularda suç bastırmaya çalışırlar we karşısındakine yüklenirler...
bizlerinde pısıp kalmamızı we ama aşkım aşkım seni çok merak ettim dememize getirirler lafı ama yemezler..
zeytinyağı gibi üste çıkmasına izin werme canım...
koywer çeneni gitsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…