Ne haltlar karıştırıyorsun ?

ayy ben kıyamıyorum çalışan erkeklere.. bi hafta çalişiolar bigünü de kendilerine arkadaslarına ayırsınlar.. ben hiç karışmam nasıl mutlu oluyosa o bi haftanın stresini nasıl atacağina inaniyosa öyle geçirsin tatil gününü.. yeri gelir benim sevgilim gider arkadaslarıyla playstation oynar izin gününde yeri gelir akşama kadar evde babasıyla at yarısı oynar. napsın böyle deşarj oluyor =) hiç arayip rahatsız etmem.. benimle zaman geçirmek istiyosa ve ben de müsaitsem beraber oluruz... ama cidden üzerie düşüp bu konuyu uzatma.. çünkü sen böyle davrandıkça boğulduğunu hisseder ve sana yalan bile söyleyecek duruma gelir.. rahat ol, bırak o düşünsün msn de görüşmeyi.. msn de senle görüşmek yerine arkadaslarıyla dişarda zaman geçirmek istedi diye kızamazsın ona... çünkü onu yapmaya da ihtiyacı var sevgililerimizin hayatı bizden ibaret deil.. sen de evde onu düşünene kadar git arkadaslarınla görüş...

amma bunaltıon insanı ne buu nereye gittini dakkası dakkasına haber vermek zorundamı afedersiniz ama nesi oluyosunuz eşimi nişanlısımı dediği saatte aramadı die herkesi ayağa kaldırmakta neyin nesi bekleyin eninde sonunda arıcaktır baktınız aramıomu akşam ararsınız ki çocuk ölede yapmamış..dakka başı annesini arıon onu bunu şunu ilginç valla..hiö sevmem bu kdr sıkboğaz edenii...böle olmaya devam edersen sevgilin seni nereye kadar çeker bilemem lmaz: gerçi onda da hata alıştırmışıs seni böle..yapcak bşi yok hakkınızda hayırlısı

ayy sende aşırı rahatmışsınn kaydirigubbakcemile3 bunun ortası yok mu
valla bi pazarımız oluodu onuda bana ayırmassa kıyameti koparırım (dedime bakmayaın sadece konuşmam günlerce) asla napıon nereye gidiosun die sıkmamda sormamda haftaiçi hiç karışmam ama bi günüde bana ayırsın yani lülülülülülü..neyse artık mazide kaldı mafoldumben

Yapmayın ya,tasma takın bari arkadaşlarınıza,sevgililerinize.
Yapacak olan,yapar,yaparsa da tekmeyi yer.
Hem nişanlılık devresinde gözlem yapmak gibi bir şans varken,neden zora sokup baskıcı bir tutum sergiliyorsun ki..
Bırak,dağınık kalsın,kukla değiller onlar erkek.E erkekler de sıkıya gelemez.
Bir tuvalete gittiğini haber vermiyormuş sanırım.ısyan bayraklarını çekip sana hafiften tepkisini koymuş,böyle devam edersen daha şiddetli tepkilerle karşılaşabilirsin.Ayrıca karşındakine de attığın her adımın hesabını vermek durumunda kalırsın ki bu hiç hoş değil..
Bence sakin kal,gevşe,kişiliği belli olan bir insan kendine sorumludur önce.Yaptıkları eğer sana uygun gelmiyorsa konuş.Yok iki saat geç kaldı,ne haltlar karıştırıyor mantığıyla yaklaşırsan sürekli,itici olursun..
Sevgileryerimseniben

Katılıyorum..
Bizim ilişkimizde böyle,burada yazılanlaır okuduğumda durup düşünüyorum bir an "acaba çok mu rahat insanlarız" diye..?

Birbirimize güveniriz,telefonum kapalıysa,bir nedeni vardır,saat 5 e eve gideceğim deyip hala gitmediysem bir nedeni vardır.. vs vs.. niye hesap sorulsun ki bana..köşeye niye sıkıştırılayım ki,suçlu gibi?
bana biri böyle yapsa,aldatma potansiyelim var galiba diye düşünürüm,bu çok çirkin bir ilişki için..
nişanlandım ve yine değişmedi ilişkimiz,evlenince de değişmeyeceğini umuyorum..

wc'ye gittiğini bile paylaşan insanlar varmış okuyorum forumda,hayran mı kalsam,dalga mı geçsem karar veremiyorum..

Yok hicte rahat insanlar degilsiniz!!! Gayet normal bencede....:hulya:

Her attigim adimi esime sevgilime söylemek zorunda olsam cok farkli düsüncelere girerim....bu adamin bana hicmi güveni yok? Bana güvenmeyen biri ilede isim olmaz!lmaz:

Ayni sekilde bende esimin tun tun pesinde olamam...olmamda.....neme lazim yahu

Benim gördüğüm sizi tek telaşlandıran bir şey var ki acaba yanında başka bir bayan mı vardı sendromundan başka bir şey değil.

Yani buda eşittir = güvensizlik. güvensizlikk, güvensizlikkk.

Çok sıkmışsın sanırım çocuğu, o da böyle davranmak zorunda kalmış sanırım. Biraz relax ol. Şöyle düşün "onun dalları nereye uzansın, kökü bende"... Kökünün sende olduğuna inanıyorsan, geri gelecektir..

nişanlısıyım cnm

Nekadar üstüne gitmişsin :bbo:
ee noldu şimdi? Nişanlısı oluyomuş bak..
Sevgilisi değilde Nişanlısı olduğu için Şimdi tüm bunlara hakkı var mı yani?

bu kadar üstüne düşmemin nedeni de bu zaten :1no2:
13 saat uzaktayız mafoldumben
ne yaptıını ne ettiini nasıl olduunu telefondan başka hiçbişeyle öğrenemiorum
ewham yapıorum ama uzaktan ilişki yürütmek zor:umursamaz:

Benim gördüğüm sizi tek telaşlandıran bir şey var ki acaba yanında başka bir bayan mı vardı sendromundan başka bir şey değil.

Yani buda eşittir = güvensizlik. güvensizlikk, güvensizlikkk.

yakınında olsam güwensizlik hisetmezdim
ama arada 13 saat mesafe olunca insan herseyi düşünüo

eminim kesinlikle eminim ki cok zordur.. ama karsindakine guvenmezsen bu sekilde delirmen olasi haberin olsun.. ustelik boyle de iliskinizi cok yipratirsiniz.. biraz daha rahat olmaya calis.. biraz alan birak ona.. emin ol sen de daha iyi hissedeceksin..

yakınında olsam güwensizlik hisetmezdim
ama arada 13 saat mesafe olunca insan herseyi düşünüo

Eğer bi insanın içinde varsa yakın uzak fark etmiyo ne yazık ki :umursamaz:
Olan olur yani o yüzden bence sen güven sevgiline.. bu düşüncelerlede kendini mahvetmekten başka birşey yapmazsın..

haklısın ama dilim yandı bi kere
çok sewdiiim we benden uzak olan insan beni aldattı
onun beni aldatması için hiçbir neden yoktu uzaklık haricinde
hoşgörülüydüm
rahat bırakırdım
karışmazdım
hesap sormazdım
sewgimi gösterirdim
we sonuc ne oldu
aldatıldım :sinifsinif:
bi daha aynı acıyı yaşamak istemiorum lmaz:
bitti we mehmet hayatıma girdi
hayatıma girmesin die ugrastım çünkü korkuodum yine acı cekmekten
we çok kararlar aldım o aşamada
bi daha hiçkimsenin beni aldatmasına izin wermicem dedim
güwenmicem kimseye dedim

ASlinda yaptiginda hic kotu birsey yok!
aranizdaki davranislara bakilirsa siz zaten merak edilmesin diye birbrinizi ikidebir arayip veya sarj bitecegindebildiriyormusunuz bu gune kadar.
onca sene (yada aymiydi bilmiyorum) sonra ilk defa boyle birsey oldugunda senin merak edip aramanda HIC ne yanlis birsey var nede tuhaf!

siz zaten birbirinizle anlasmisiniz ve sorun olmamis bugune kadar bu tur arama ve bilgilendirmelerden, hadi cocuk dediyse beni cok sikiosun arayipp durma idye baslarda simdide derse hadi anlariz. ama bu olay ilk olmus..

sana da MERak eden deger veren insana da nie merak ediosun ki sen derse SORUN inan ONDADIR!
ne sulaleyi aradin nede baska bisey.

bize soyleidgin, yazdigin yaziyi: bi arkadasini aradim tutarsizlik vardi annenide aradim 15 dk oldu diosa meraklanirim tabi dE!
genelde insnalar kendileri suclu oldugunda, suclari uzerinden atmak icin karsindakini suclar. o kiside kendini mudafa edene kadar oburun sucu uunutulur. sanki burdada bu tur bi hareket varmis gibime geldi :) sana bagiriyo niye araiosun filan diyo ama halbuki bunlari senin yapman gerektigini adi gibi biliyor!

sen haklisin canim, hicte keske demeseydim seylerine girme, buzamana kadar bole yapmayan adamdan aniden haber gelmezse herkes merak eder. illaki aldatiyo demek dgeil, belki basina bisey gelmiste olabilirdi!

buarada aranizda okadar da uzaklik varmis. sen her bi saatte aramanla onu kontrol edebildigini gercekten inaniyormusn canim? inan bana burnunun dibinde olupta haltlar karistiran cok,. sen nekadar arasan bile o o saatte degil sabahin korunde yapardi yapacagini veya 5e kadar uyucam dediginde belki disaridaydi :) bunlari dusnmeye baslarsak :) cok uzar. bence sen dedgimi yap gerisini boscer..senide uzmesine izin verme

sonunda beni anlayan biri çıktıopuyorumnanaktan
ya gercekten ben annesini aramakla yanlıs yapmadım
benim öyle hareketlerimde yoktur zaten
ilk defa oldu cünkü ilk defa bu kadar merak ettirdi
2 sene boyunca heep dediği saatte ewde olurdu

aslında bü süre konusmamayı düşünüodum kırmıştı cünkü
ama uzatmanın fayda etmiceini anladım
hem içimdekileri ona dökmek hemde onu dinlemek için
yaptııından pişman anlaşılan
özür diledi bende senin yerinde olsam aynısını düşünürdüm die
cnm bak bi keresinde benim telefonum sessizde kalmış
sadece yarım saat sonra gördüm 15 kez aradığını
we o yarım saat içinde binmiş arabaya 13 saatlik yola çıkmış
buraya gelio kötü bişe mi oldu nie açmıo telefonu die
ben telefonu açınca geri döndü
biz birbirimize asla böyle seyler yapmazdık

söylediğin gibi eger bişeler yapıcak olsa yakın olsak da yapar
paranoyalarla anca kendimi yıpratırım we de ilişkiyi en iisi rahat olmak
yorumun için tşk ederm cnma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…