- 20 Temmuz 2008
- 6.459
- 13.123
-
- Konu Sahibi MeLaNqOliqH
ayy ben kıyamıyorum çalışan erkeklere.. bi hafta çalişiolar bigünü de kendilerine arkadaslarına ayırsınlar.. ben hiç karışmam nasıl mutlu oluyosa o bi haftanın stresini nasıl atacağina inaniyosa öyle geçirsin tatil gününü.. yeri gelir benim sevgilim gider arkadaslarıyla playstation oynar izin gününde yeri gelir akşama kadar evde babasıyla at yarısı oynar. napsın böyle deşarj oluyor =) hiç arayip rahatsız etmem.. benimle zaman geçirmek istiyosa ve ben de müsaitsem beraber oluruz... ama cidden üzerie düşüp bu konuyu uzatma.. çünkü sen böyle davrandıkça boğulduğunu hisseder ve sana yalan bile söyleyecek duruma gelir.. rahat ol, bırak o düşünsün msn de görüşmeyi.. msn de senle görüşmek yerine arkadaslarıyla dişarda zaman geçirmek istedi diye kızamazsın ona... çünkü onu yapmaya da ihtiyacı var sevgililerimizin hayatı bizden ibaret deil.. sen de evde onu düşünene kadar git arkadaslarınla görüş...
aynen katılıyorum..
ve eklemek istedim.. özeniyorum sizinki gibi ilişkilere bazen...
ben mi garibim bilmiyorum ama sevgilime dakika dakika ne yapacağını asla sormam, hesaplamam.
o da sormaz..
güven sonsuzdur, güvenmediğimiz anda ilişki biter zaten..
birbirimizi istediğimiz için beraberizdir, çıkarsız.. aldatmayız o yüzden..
o sadece bugün bunu yapacağım der, peki tatlım derim. biter.
neden beş dakika geciktin, yarım saat geç kaldın babanı aradım falan desem herhalde o dakika nefret eder benden..
ama diyorum ya.. ben bilmiyorum...acaba ilişkiler böyle sıkı mı yaşanıyor, ben mi hata yapıyorum diye sorguladım valla..
Katılıyorum..
Bizim ilişkimizde böyle,burada yazılanlaır okuduğumda durup düşünüyorum bir an "acaba çok mu rahat insanlarız" diye..?
Birbirimize güveniriz,telefonum kapalıysa,bir nedeni vardır,saat 5 e eve gideceğim deyip hala gitmediysem bir nedeni vardır.. vs vs.. niye hesap sorulsun ki bana..köşeye niye sıkıştırılayım ki,suçlu gibi?
bana biri böyle yapsa,aldatma potansiyelim var galiba diye düşünürüm,bu çok çirkin bir ilişki için..
nişanlandım ve yine değişmedi ilişkimiz,evlenince de değişmeyeceğini umuyorum..
wc'ye gittiğini bile paylaşan insanlar varmış okuyorum forumda,hayran mı kalsam,dalga mı geçsem karar veremiyorum..
amma bunaltıon insanı ne buu nereye gittini dakkası dakkasına haber vermek zorundamı afedersiniz ama nesi oluyosunuz eşimi nişanlısımı dediği saatte aramadı die herkesi ayağa kaldırmakta neyin nesi bekleyin eninde sonunda arıcaktır baktınız aramıomu akşam ararsınız ki çocuk ölede yapmamış..dakka başı annesini arıon onu bunu şunu ilginç valla..hiö sevmem bu kdr sıkboğaz edenii...böle olmaya devam edersen sevgilin seni nereye kadar çeker bilememlmaz: gerçi onda da hata alıştırmışıs seni böle..yapcak bşi yok hakkınızda hayırlısı
evlisin sandım neyseki sevgilinmiş..
amma bunaltıon insanı ne buu nereye gittini dakkası dakkasına haber vermek zorundamı afedersiniz ama nesi oluyosunuz eşimi nişanlısımı dediği saatte aramadı die herkesi ayağa kaldırmakta neyin nesi bekleyin eninde sonunda arıcaktır baktınız aramıomu akşam ararsınız ki çocuk ölede yapmamış..dakka başı annesini arıon onu bunu şunu ilginç valla..hiö sevmem bu kdr sıkboğaz edenii...böle olmaya devam edersen sevgilin seni nereye kadar çeker bilememlmaz: gerçi onda da hata alıştırmışıs seni böle..yapcak bşi yok hakkınızda hayırlısı
bu kadar incik cincik olmayin bana kalirsa.. benzerini ona yasatin ki ne oldugunu anlasin.. 1 de gelcem deyin 3 e kadar aramayin.. biraz meraklandirin kendinizi.. bakin kendi demis meraklanma bu kadar diye.. demek ki bu hissin telaslanmanin basina bisey mi geldi dusuncesinin ne oldugunu hic bilmiyor..
biraz alan verin birbirinize..
bi de biraz yalan dolan var bu isin icinde bence haberin olsun..biraz dusun bakalim senin istemedigin biri ile gorusmus karsilasmis olabilir mi o saatler icerisinde..
bi de siz ayri sehirlerde misiniz?
Benim gördüğüm sizi tek telaşlandıran bir şey var ki acaba yanında başka bir bayan mı vardı sendromundan başka bir şey değil.
Yani buda eşittir = güvensizlik. güvensizlikk, güvensizlikkk.
bu kadar üstüne düşmemin nedeni de bu zaten :1no2:
13 saat uzaktayız mafoldumben
ne yaptıını ne ettiini nasıl olduunu telefondan başka hiçbişeyle öğrenemiorum
ewham yapıorum ama uzaktan ilişki yürütmek zor:umursamaz:
yakınında olsam güwensizlik hisetmezdim
ama arada 13 saat mesafe olunca insan herseyi düşünüo
eminim kesinlikle eminim ki cok zordur.. ama karsindakine guvenmezsen bu sekilde delirmen olasi haberin olsun.. ustelik boyle de iliskinizi cok yipratirsiniz.. biraz daha rahat olmaya calis.. biraz alan birak ona.. emin ol sen de daha iyi hissedeceksin..
ASlinda yaptiginda hic kotu birsey yok!
aranizdaki davranislara bakilirsa siz zaten merak edilmesin diye birbrinizi ikidebir arayip veya sarj bitecegindebildiriyormusunuz bu gune kadar.
onca sene (yada aymiydi bilmiyorum) sonra ilk defa boyle birsey oldugunda senin merak edip aramanda HIC ne yanlis birsey var nede tuhaf!
siz zaten birbirinizle anlasmisiniz ve sorun olmamis bugune kadar bu tur arama ve bilgilendirmelerden, hadi cocuk dediyse beni cok sikiosun arayipp durma idye baslarda simdide derse hadi anlariz. ama bu olay ilk olmus..
sana da MERak eden deger veren insana da nie merak ediosun ki sen derse SORUN inan ONDADIR!
ne sulaleyi aradin nede baska bisey.
bize soyleidgin, yazdigin yaziyi: bi arkadasini aradim tutarsizlik vardi annenide aradim 15 dk oldu diosa meraklanirim tabi dE!
genelde insnalar kendileri suclu oldugunda, suclari uzerinden atmak icin karsindakini suclar. o kiside kendini mudafa edene kadar oburun sucu uunutulur. sanki burdada bu tur bi hareket varmis gibime geldi :) sana bagiriyo niye araiosun filan diyo ama halbuki bunlari senin yapman gerektigini adi gibi biliyor!
sen haklisin canim, hicte keske demeseydim seylerine girme, buzamana kadar bole yapmayan adamdan aniden haber gelmezse herkes merak eder. illaki aldatiyo demek dgeil, belki basina bisey gelmiste olabilirdi!
buarada aranizda okadar da uzaklik varmis. sen her bi saatte aramanla onu kontrol edebildigini gercekten inaniyormusn canim? inan bana burnunun dibinde olupta haltlar karistiran cok,. sen nekadar arasan bile o o saatte degil sabahin korunde yapardi yapacagini veya 5e kadar uyucam dediginde belki disaridaydi :) bunlari dusnmeye baslarsak :) cok uzar. bence sen dedgimi yap gerisini boscer..senide uzmesine izin verme