E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi MeLaNqOliqH
Sonuna kadar katılıyorum. Bir insanı böyle dakikası dakikasına kontrol altında tutmak karşınızdakini sıkmaktan başka bir işe yaramaz.
Bence adamı o kadar sıkmışsınız ki kafasını dinlemek için size yalan söylemek zorunda kalmış.
eee maşallah zeytinyağlık yapmış senin müstakbel nişanlı.. bence bundan sonra kendini bir adım geri çek derim ve sende artık neyaptığını ne ettiğini pek fazla paylaşma derim hatta sana bişi sorarsa sen neden bukadar merak ettinki der ve onu kapağıyla başbaşa bırakırdım.
bence kapama aç o telii bu bence biişe yarmaz sadece aradığında mesafeli davran ve sende üstüne düşme her dakika arayıp nerdesin napıyorsun deme bence.. kapama aç hadi teli.. ararsada hemen açma mesajada heemen cevap verme 3. aramasında yada 2. mesajında cevap ver BENCE
sende açma teli mesajlarla yanıt ver.. nie açmıyorsun dersede neden merak ettinki bukadar de...
valla bacim merak etmicen, etsende ettigini caktirmican.
merak ettin suclu oldun...
ha ne yaparsin bunu bi kenara yazarsin bisey yokmus gibi davran
canim cicim bikac gün sora aniden telefonlarini kapa calsa bile acma bikacgün....
merak nasil oluyomus, birinden haber alamamak nasil bisey, bide o anlasin...
sevgilin saçmalamış biraz.
ama cnm sende bundan snra o kadar üstüne düşme
yani bu çocuk bişey yapıcaksada bırak yapsın
yapacağı varsa yapar zaten
yoksa yapmaz
valla bacim merak etmicen, etsende ettigini caktirmican.
merak ettin suclu oldun...
ha ne yaparsin bunu bi kenara yazarsin bisey yokmus gibi davran
canim cicim bikac gün sora aniden telefonlarini kapa calsa bile acma bikacgün....
merak nasil oluyomus, birinden haber alamamak nasil bisey, bide o anlasin...