- 20 Temmuz 2008
- 6.459
- 13.123
-
- Konu Sahibi MeLaNqOliqH
ayy sende aşırı rahatmışsınn kaydirigubbakcemile3 bunun ortası yok mu
valla bi pazarımız oluodu onuda bana ayırmassa kıyameti koparırım (dedime bakmayaın sadece konuşmam günlerce) asla napıon nereye gidiosun die sıkmamda sormamda haftaiçi hiç karışmam ama bi günüde bana ayırsın yani lülülülülülü..neyse artık mazide kaldı mafoldumben
sonunda beni anlayan biri çıktıopuyorumnanaktan
ya gercekten ben annesini aramakla yanlıs yapmadım
benim öyle hareketlerimde yoktur zaten
ilk defa oldu cünkü ilk defa bu kadar merak ettirdi
2 sene boyunca heep dediği saatte ewde olurdu
aslında bü süre konusmamayı düşünüodum kırmıştı cünkü
ama uzatmanın fayda etmiceini anladım
hem içimdekileri ona dökmek hemde onu dinlemek için
yaptııından pişman anlaşılan
özür diledi bende senin yerinde olsam aynısını düşünürdüm die
cnm bak bi keresinde benim telefonum sessizde kalmış
sadece yarım saat sonra gördüm 15 kez aradığını
we o yarım saat içinde binmiş arabaya 13 saatlik yola çıkmış
buraya gelio kötü bişe mi oldu nie açmıo telefonu die
ben telefonu açınca geri döndü
biz birbirimize asla böyle seyler yapmazdık
söylediğin gibi eger bişeler yapıcak olsa yakın olsak da yapar
paranoyalarla anca kendimi yıpratırım we de ilişkiyi en iisi rahat olmak
yorumun için tşk ederm cnma.s.
rica ederim cnm
evet anliyorum seni. yaptiginda tekrar diyorum anormallik veya baskin bi sey yok.
annesini aradigin icin de ben bisey demedim eger bana yazdiysan o yaziyi..yani bidefa merak yuzunden aramassin ne var ki besbelli cok merak etmisin..
ozur dilemesi guzel sevgilinin, hatasini anlamis umarim birde bagirdigi icin ozur dilemistir veya diler:)
bence konusmamazlik yapma da, konus vededigin gibi soyle; merak ettim tutarsizlik vardi diye. anliyacagina eminim, zaten anliycak ama anlamamazligadagelebilir oda sucu vardir ondan
mutlulugunuzn devamini diliorum :)
son durum nedir şimdi??
tatlım açıkcası seninkide biraz saygısızca olmuş o teldeyklen senin uyuman hiç açmasaydın daha iyiydi bence bunun yerine yada müsait değilim çok uykum var sonra görüşelim diyip kapatsaydında olurdu.. neyse nediyelim ilişki senin nişanlı senin Sadece biraz ağırdan al ve kolay kolay affetmeki aynısıı tekrarlamasın ama bu affetme mevzusunuda abartma bence şöle'ki telefondayken uyuklama sadece soğuk ol aşkımlı canımlı cicimli konuşmalara girme fazlada soğuk olma ama arada bi mesafe oluğunun farkında olsun hatalı olduğunu anlasın..
anladım ozaman bu daha öncede aranızda yaşanmış bişeyse lafın yok diyorum ve tekrarlıyorum bence kolay affetme yani demesinki "MeLaNqOliqH zaten beni affeder bi iki söylenir sonra unutur demesin onu zayıf noktalarından vur derim sana"