Ne haltlar karıştırıyorsun ?

eee maşallah zeytinyağlık yapmış senin müstakbel nişanlı.. bence bundan sonra kendini bir adım geri çek derim ve sende artık neyaptığını ne ettiğini pek fazla paylaşma derim hatta sana bişi sorarsa sen neden bukadar merak ettinki der ve onu kapağıyla başbaşa bırakırdım.

Sonuna kadar katılıyorum. Bir insanı böyle dakikası dakikasına kontrol altında tutmak karşınızdakini sıkmaktan başka bir işe yaramaz.
Bence adamı o kadar sıkmışsınız ki kafasını dinlemek için size yalan söylemek zorunda kalmış.

haklısınız belki ama kızlar biz birbirimizden 13 saat uzaktayız
o benim üzerime bu konuda daha cok düşer her yaptıımı haber wermem gerekir
uzaktan ilişki yürütmek zor
benim sinirleirmi bozan sey yalan söylemesi tutarsız dawranışlar sergilemesi

eee maşallah zeytinyağlık yapmış senin müstakbel nişanlı.. bence bundan sonra kendini bir adım geri çek derim ve sende artık neyaptığını ne ettiğini pek fazla paylaşma derim hatta sana bişi sorarsa sen neden bukadar merak ettinki der ve onu kapağıyla başbaşa bırakırdım.

haklısın cnm ama bu aralar hiç sesini duymak istemiorum kapattım telefonu birazda o beni merak etsin:umursamaz:

bence kapama aç o telii bu bence biişe yarmaz sadece aradığında mesafeli davran ve sende üstüne düşme her dakika arayıp nerdesin napıyorsun deme bence.. kapama aç hadi teli.. ararsada hemen açma mesajada heemen cevap verme 3. aramasında yada 2. mesajında cevap ver BENCE

bence kapama aç o telii bu bence biişe yarmaz sadece aradığında mesafeli davran ve sende üstüne düşme her dakika arayıp nerdesin napıyorsun deme bence.. kapama aç hadi teli.. ararsada hemen açma mesajada heemen cevap verme 3. aramasında yada 2. mesajında cevap ver BENCE

ama sesini duymak hiç istemiorum ki tüylerim diken diken olcak iğrenicem ondankötükedihüso

sende açma teli mesajlarla yanıt ver.. nie açmıyorsun dersede neden merak ettinki bukadar de...

valla bacim merak etmicen, etsende ettigini caktirmican.
merak ettin suclu oldun...
ha ne yaparsin bunu bi kenara yazarsin bisey yokmus gibi davran
canim cicim bikac gün sora aniden telefonlarini kapa calsa bile acma bikacgün....
merak nasil oluyomus, birinden haber alamamak nasil bisey, bide o anlasin...

benim eşimde aynı şeyleri yapabiliyor,
telefonunun şarjının biteceğini bazen söylemeyi unutuyor
yada bir arkadaşıyla buluştuğunda saatin farkında olmayabiliyor aslında çokda anormal şeyler değil bunlar...
yalnız,biz kadın olarak,çok derin hatta çok kanallı düşündüğümüz için herşeyi öküz altında buzağı durumu çıkıyor ortaya...
bence durumu büyütme,
hırsımı alayım dersende aynı şeyi sen ona yap,
böylelikle ödeşmiş olursun...

ben büyük çığlık sessiz kalmaktır sekerim :1hug:

telefonu aç ve aradıgında cevap verme.sessiz kal..merak etmek ne kadar kötü biseymiş anlasın beyefendi:mymeka:

Paranoyakça düşünceler insanın kendine güvensizliğinden kaynaklanır.
Birde insanlara güvenmediğinden dolayı meydana çıkar bu tür düşüneler...
Ben böyle düşünüyorum ...
Çünkü benim paranoyaklığım tamamen bundan kaynaklanır...

canim cicim bikac gün sora aniden telefonlarini kapa calsa bile acma bikacgün....

herseyin zamanı war en dogru zamanı beklicem
sonra görcem eteklerinin tutuştuunu

sevgilin saçmalamış biraz.
ama cnm sende bundan snra o kadar üstüne düşme
yani bu çocuk bişey yapıcaksada bırak yapsın
yapacağı varsa yapar zaten
yoksa yapmaz

alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:

X