NE HALİMİZ VARSA GÖRELİM diyenlerr buyrun içeriiii

Zor be abla,görüşmemek biraz acımasızca geliyor bana.:KK50::KK50:

Mesafe konulabilir ama ben görüşmemezlik edemezdim.

Ama ciddi anlamda hak ediyorsa görüşmem ben,ufak tefek şeyler için olmaz tabiki..
Mesafeli olursun bu durumda olur biter :KK14::KK14:

görüşmek zorundayım çünkü çocuklarım babannelerini özlüyorlar..tel çalınca babaanne diye koşuyorlar.ilginç dimi :)

Çocuklar daha çok küçük senin neyin ne olduğunu anlayamazlar daha,

heyecan galiba ablacım..erkekler nefissiz varlıklar bence.kadın önce kendine güvenmeli sonra karşısındaki adama.

Heyecan değişiklik,başka bir teni arzulamak istemek ne bileyim ya çok sebeb var bence aldatmak için ..

Kendilerince sebeb buluyorlar işte..:KK47::KK47:

juli bu gazla adamın ilk dediğine evet diyip boynuna atlarsın:KK1:
neyse sen süslen püslen bide fotoğraf makinası al yanına
evlenme teklif ederse foto çekersin:KK9:
ne yaparsan yap sevoyu çağırma:26:

foto makinesi mi nikah memuru da götürsün yanında barii hazır teklif etmişken evleniverirker. Kız çocuk hazırlıklı gelmiş bak bak der haa. :KK9::KK9:

Kim evleniyor, beni çağırmazsanız üzülürsünüz, nişan, kına, sünnet, nikah gibi özel günlere itinayla katılır, ağırlığınızca altın takarım.
Yavrularınızın doğum günü, diş buğdaylarında pırlanta taş süslemeli altın emzik hediye ederim:KK51:

şimdi mi denir bu 5 sene sonra cıks cıkss.. Neyse ki daha bebek yapmadım ilk sana haber vericem doğurunca :KK9:

Nikah tazeleyin, 20lik dişlerde kabulüm, aranızda çekiliş yapıp sıra oluşturun:KK1::KK1::KK1:

öle mii tımam kurayı ben çekiyorumm :KK53:

ablacım neler yapmadı ki..ama şimdi çocuklarıma yapıyor en çok ona dayanamıyorum..

Allah'a havale...

çocuktan ne istiyor zalim kadınn sevmiyorsa sevmiyor da eziyet neden ediyor psikolojik olarak.

öyle bir anne düşün ki yıllarca evlat ayırt etmiş ve bunu çok net göstermiş şu anda da torunları arasında yapıyor bunu..

onda sevgi namına birşey kalmamış demek ki içindeki sevgi tarafları ölmüş onun Allah ıslah etsin..

bu gün pazara gittik kadının biri pazarcıya biraz indirim yap diyo
adam birden bağırdı''abla bacakalrımı hissetmiyorum ne indirimi''diye
kadın fit fiti fiti kaçtı :KK60:
yazık insanlar ekmek parası için akşama kadar donuyolar:KK5:

yaa yazık gerçekten ne durumda olanlar var valla şükredelim bugün haberlerde vardı daha ilkokula giden bir çocuk bu soğukta su satıyor bir de karton almış içine girmiş onun böyle oturmuş sartmış sarmalanmış ay bir de kitap okuyor ama durduğu yerde.. Nasıl içim cız etti. :KK5::KK5:

Ooo ne alışverişimiz olmadı ki :KK53:
Hani içli köfte resmi paylaşıp duruyo ya , özelden bana satmaya çalıştı :KK8:
Ben dedim biz ondan sevmiyoruz, 1 tane ancak yiyorum
Sonracıma bişey daha teklif etti adını unuttum bağırsaklı sarma mı dolma mı ne
Korktum uaklaştım kendisinden ama sattığına göre alıcısı da var demek dedim

Onu alışverişçi ilan ettim :KK53:
Hem listede yer aldığına göre oy veren kişi sayısı birden çok olmalı :KK8:[/QUOTE]

o bağırsaklı olan mumbar dolması canım yemedim ama biliyorum. Catring kurmuş yanii :KK9::KK9:

aman parkon valla bizimde bir tanıdık var, kocaman çocukları var, evlendirse kayınvalide olur yaşça büyük bizlerden, adamı bir görseniz aklınıza gelmez aldatacağı ama gel gör ki bizde bir duyduk adam yurtdışına gitmiş, aylar sonra bir dönüyor ki yanında yabancı hatun, karısı şoklarda, bu erkek milletinin bir kısmı var ki asacaksın ibreti alem için.
Aldatmanın hiçbir haklı dayanağı yok, evlilik bitmişse ayrılırsın sonra ne yapıyorsan yaparsın:KK47:

yuhh yaaa dönmesinb kalsın orada ne hali varsa görsün pislik herif.. Bir yerlerini keserdim heralde ben o hırsla onun sonra kaç sene verirlerse versinler içim acımaz :KK47::KK47:

aldatılmak cok acı bişey be ablammm:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Mutlaka acıdır hayatım kolay değil tabi :KK48::KK48:

Benim internetim biraz yavaş
Zaten akşamları girmek pek adetim değil
Ama banlı olduğum günlerden dolayı mıdır yoksa başımdaki tuplu suyu beklediğimden midir bugün girdim kk ya :KK53:

Kadesacım Allah yardımcın olsun ama inan eşin daha zor durumda, eksik büyümüş bir birey o.. Çok üzüldüm..
Genel olarak hepsini yanıtlayamaıdm belki internet yavaş diye ama küçük yaşına, gözünün yaşına veya başka bir annenin evladı olmanıza bakmıyor kimse, azıcık dişli olmak zorundayız hayatta..
Kim ne eder kendine bence, erkek evlatlar kızlar kadar düşünceli değil.. Akıllı bir kadın gelinine iyi davranır olmadı normal davransın en azından.. Elinde sonunda oğluna değil gelinine kalacak ve azıcık Allah korkusu olsun içlerinde.. Hiç birşey değilse bir insan olarak değer versinler..

Neyse artık şu turplu su beni kel bırakmazsa :KK70: ilk denemem ( kk da duydum saçı beliyormuş uzatıyormuş filan, banlı iken böyle şeylere bakim dedim :KK53: ), size de tavsiye ederim bi yan etkisini görmezsem..

Bade ile ticarete dökeriz belki de :KK8:

İyi akşamlar herkese, haftaiçi hergün mesai sattlerimde bansız olursam görüşmek üzere :KK9:

İyi akşamlarrrrr kadercik görüşürüzz :KK3::KK3:

Kimse görmedi beni :KK55:

Hoşgeldinnnnnn :KK3::KK3:

kadesa bak buna katılıyorum, kadın kendine güvenmeli:KK31:

Aynen katılıyorum arkadamda kocam var sırtım yere gelmez nasılsa demeyecek kimin ne olduğu hiç belli olmaz. Benim annem babam ayrıldılar anneminb çalışma hayatı da yoktu kaç yaşındna sonra iş buldu, çıktı öylelilikle büyüdük. Ben evliyim eşimin durumu iyi olmasına rağmen çalışıyorum paramı kazanıyorum ailem yanımda sahipsiz olmadğımı biliyor yani hiçbir şekilde ona bağımlı değilim. Ekonomik özgürlüğümde var kendime güvenim de var giderse o kaybeder hayat bu bugün iyi olur yarın kötü.

Kadesa apla, nabersin, kara mıratım badişim, kaderciğim, mesajlarımı itina ile silen sayın yöneticiğim, dejavucuğum, parkonum hürmetler :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

Hoşbulduk hanımkeleşimigetir :KK3:

Sana ne diyim nikin epey uzun :KK9:

Buarada aranızda ben şakadan anlamam espri anlayışım tam oturmadı diyen varsa şmdiden söylesin.
Ona göre şaka yapayım.

Geçen bi şaka yaptım yemediğim laf kalmadı da ondan

Gözdoşummmmm :KK3::KK3: hoş geldinnnnn sen geldin ben çıkıyordum canım sabah görüşürüzzzz :KK19::KK19:

Bana müsade hanımlar sohbet çok güzel ama bırakmakta istemiyorum sabah görüşürüzz hepinize iyi geceler kocaman öpüyorummm :KK54::KK54::KK54:

Ablacığım nasılsın :KK19: Görüşemedik bugün :KK19: Yarın öğleden sonra gelirim, sabahtan görüşmelerim var ömürlere söylersin merak etmesinler :KK16:

X