NE HALİMİZ VARSA GÖRELİM diyenlerr buyrun içeriiii

Kader sen koparttın beni ya,:KK9::KK9:

Badeyle ne alışverişiniz oldu canım sizin:KK9:

Gözüm ablam benim.
Forumun en çok sevilen ablalarıyla yarışıyorsun canım,demekki yaş konusunda bizi kandırıyosun:KK9:

Julia düğüne bende gelcem:KK20:

Kadişle yarışmak bile güzellll :KK19::KK19: bu yaşında ablalarla yarışıyorrrr ben ond diyom daha 20 senen var diyee :KK19::KK19:

Sevooooooo hoş geldinnn :KK42::KK42: :KK3:

HanimKelesimiGetir,
hani konuyu arkadaşıma döndürmüş gibi olmayayım ama arkadaşım küçükmüş evlendiğinde, küçük olduğu için çok ezilmiş, birde altlı üstlü oturuyorlar, ne kayınvalideler var gerçekten dünya iyisi ama malesef kötülerde mevcut.
İnsan küçük yaşta oğluna eş diye aldığı bir kızı evlat gibi görmek yerine çok afedersin köle gibi kullanırsa buna can dayanmaz, yıllarca kötü sözlere maruz kalmış, şimdi sorsan küçükken evlendiği için bin pişman, eşi de sağolsun annesine dur dememiş hiç.
Şimdi şimdi anlıyor karısına yaşattıklarını ama nafile.

Erkeğin eşine sahip çıkması, anne ve eş arasındaki dengeyi sağlaması konusuna katılıyorum.

erkeklerin güçsüzlüğünden,anneyi ve eşi arasında denge sağlayamamasından kaynaklanıyor çoğu sorunlar:KK50:

QUOTE]

Ooo ne alışverişimiz olmadı ki :KK53:
Hani içli köfte resmi paylaşıp duruyo ya , özelden bana satmaya çalıştı :KK8:
Ben dedim biz ondan sevmiyoruz, 1 tane ancak yiyorum
Sonracıma bişey daha teklif etti adını unuttum bağırsaklı sarma mı dolma mı ne
Korktum uaklaştım kendisinden ama sattığına göre alıcısı da var demek dedim

Onu alışverişçi ilan ettim :KK53:
Hem listede yer aldığına göre oy veren kişi sayısı birden çok olmalı :KK8:

Son düzenleme:
HanimKelesimiGetir,
hani konuyu arkadaşıma döndürmüş gibi olmayayım ama arkadaşım küçükmüş evlendiğinde, küçük olduğu için çok ezilmiş, birde altlı üstlü oturuyorlar, ne kayınvalideler var gerçekten dünya iyisi ama malesef kötülerde mevcut.
İnsan küçük yaşta oğluna eş diye aldığı bir kızı evlat gibi görmek yerine çok afedersin köle gibi kullanırsa buna can dayanmaz, yıllarca kötü sözlere maruz kalmış, şimdi sorsan küçükken evlendiği için bin pişman, eşi de sağolsun annesine dur dememiş hiç.

Erkeğin eşine sahip çıkması, anne ve eş arasındaki dengeyi sağlaması konusuna katılıyorum.

Onada şükür ,anlamış ablacım.

Benim bir arkadaşımda 17 yaşında evlendi,kayınvalide ile aynı evde yıllarca köle gibi kullanıldı.Yazık kızcağız adamın herşeyine katlandı ve geçen yaz duydum,kocası bir rusla birlikte yaşamaya başlamış.Kızcağızıda boşamamış,.:KK50::KK50:

Nasıl her yerde sana oy verebilirm ki
En cadı üye kategorisi yok
En tehditkar üye kategorisi yok :KK8:

olsun onlarda seneye açılır
sen şimdilik benim olduklarıma oy ver
yılın üyesi, en çalışkana kurşun kalemle yazıycam ben adımı
sende oy ver tamammı:13:
hemşeriliğini görelim:KK9:

satıcı değilim ben yiyiciyim:KK53:

Onada şükür ,anlamış ablacım.

Benim bir arkadaşımda 17 yaşında evlendi,kayınvalide ile aynı evde yıllarca köle gibi kullanıldı.Yazık kızcağız adamın herşeyine katlandı ve geçen yaz duydum,kocası bir rusla birlikte yaşamaya başlamış.Kızcağızıda boşamamış,.:KK50::KK50:

geçen yıllarına yazık olmuş :KK50:

erkeklerin güçsüzlüğünden,anneyi ve eşi arasında denge sağlayamamasından kaynaklanıyor çoğu sorunlar:KK50:

ben eşime bişey diyemiyorum ki..adam sus pus oluyor..bana tek dediği şey şu;bana annelik yapmadı,birgün oğlum demedi,sarılmadı ki sana kızım desin.sadece büyüklerimiz olduğu için saygı duy,başka birşey beklemiyorum diyor..

o böyle deyince çok üzülüyorum.

fikir alışverişi oldu bir ara
ferhunde gelinlik öğretmiştim:KK9:
Ferhunde gelinlik ne be:26::26:

QUOTE]

:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:
Tehdit etti demi alman için.:KK5:
Bilirim yapar:KK4:

olsun onlarda seneye açılır
sen şimdilik benim olduklarıma oy ver
yılın üyesi, en çalışkana kurşun kalemle yazıycam ben adımı
sende oy ver tamammı:13:
hemşeriliğini görelim:KK9:

Birçoğuna oyumu kullandım
Birer çeyreğe anlaştım sen fakir olduğun için sana sormadım bile :KK53:

Sana hemşeri kıyağı yapıp bedavadan alışverişçi seçtim ama nankörlük ediyorsun işte :63:

ben eşime bişey diyemiyorum ki..adam sus pus oluyor..bana tek dediği şey şu;bana annelik yapmadı,birgün oğlum demedi,sarılmadı ki sana kızım desin.sadece büyüklerimiz olduğu için saygı duy,başka birşey beklemiyorum diyor..

o böyle deyince çok üzülüyorum.

Hadi ya:KK50::KK50:

Bütün çocuklarına mı aynı imiş:44:

HanimKelesimiGetir,

Çok erken yaşta yapılan evlikler de sorun zaten had saftada oluyor,gerçi k.valide iyi olsa kendi kzıı gibi görüp sever kollar ona yardımcı olmaya çalışır..Bundada tam tersi olmuş o çok kötü zaten..Dediğim gibi erkekte bitiyor iş,gözlerimi kapalı yoksa ana kuzusumu bunlar,madem herşeyi görüyor kocasıda niye sesini çıkarmıyor..

Erkeklerin acizlğide bu herhalde anacı olmaları,iş işten geçtikten sonra anlasa ne olacakki..Kırılan üzülen kadın oluyor hep..

Şaka yapıyorum ablacım.:KK1::KK1::KK1:

Nasılsın:KK8:

Biliyorummmm hayatımmm :KK19: takılıyorum bendee

İyiyim canım sağol oğlun nasıl iyidir inşallah :KK19::KK19:

hadi oraya adım yazılmış bi de 13 tane oy almışım :KK53:

vallahi şoka girdim bence bana oy verenlerde şoka girdi :KK24:

Bayağıda oy almışsın :KK1::KK1: seneye de bekleriz bu oyları :KK1::KK54:

Onu becerebilseler keşkee ama nerdee :KK14::KK14:

hoş bulduk hanım abla :KK16:

:KK19::KK19::KK19:

Doğru diyorsun HanimKelesimiGetir ama işte bak kadesa yazmış, eşide annesinden ilgi görmemiş ki, evlat ayrımı yapanlara ne demeli:KK50:
Allah'tan reva mı bu şimdi:KK14:

geçen yıllarına yazık olmuş :KK50:

İşin kötü yanı kızın anne babası vefat etti,gidecek biryerim yok diye çocuklarıyla birlikte hala kayınvalideyle yaşıyor.Kocasıda rusla yaşayıp arada bunların yanına geliyor.Çok sinirleniyorum bu konu aklıma geldikçe:KK47::KK47:

X