NE HALİMİZ VARSA GÖRELİM diyenlerr buyrun içeriiii

Kim evleniyor, beni çağırmazsanız üzülürsünüz, nişan, kına, sünnet, nikah gibi özel günlere itinayla katılır, ağırlığınızca altın takarım.
Yavrularınızın doğum günü, diş buğdaylarında pırlanta taş süslemeli altın emzik hediye ederim:KK51:

sevgili munecimmmm kısmetse ben evlencemmmm umutla yılbaşını bekliorum anlayacağın erkek arkadaşım parmağımda ki yüzüğü aldıdaaaa sanırsammm bi teklif gelecekk :KK52::KK52:

Kim evleniyor, beni çağırmazsanız üzülürsünüz, nişan, kına, sünnet, nikah gibi özel günlere itinayla katılır, ağırlığınızca altın takarım.
Yavrularınızın doğum günü, diş buğdaylarında pırlanta taş süslemeli altın emzik hediye ederim:KK51:

bebem de yok düğünüm de geçti :KK14:

nikah tazelesek olur mu :26:

20 lik diş sayılıyosa ben beklerim diğer şıklarda pek uygun değilim:KK1:

sevgili munecimmmm kısmetse ben evlencemmmm umutla yılbaşını bekliorum anlayacağın erkek arkadaşım parmağımda ki yüzüğü aldıdaaaa sanırsammm bi teklif gelecekk :KK52::KK52:

Hayırlısı olsun İnşaAllah:KK34: Allah tamamına erdirsin, mutluluk ve huzurunuz daim olsun:nazar::nazar::nazar::nazar:

Nikah tazeleyin, 20lik dişlerde kabulüm, aranızda çekiliş yapıp sıra oluşturun:KK1::KK1::KK1:

kadesa ciddi ciddi kayınvaliden çok mu kötü yahu:44:

evet Mune hanım çok kötü..sadece yaşadıklarımın en basit ve komik hallerini buraya yansıtıyorum..

şu kk da açılan konular benimkisinin yanında hiç kalır..

Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın.

X