gidemedin mi hala
hiç hava soğuk bütün gün evdeydim
şimdi annemlere geldim işte oturuyorum
sen napıyon :26:
ben çok mutluyum sevgilimle muhteşem bir gün gün geçirdimmmm sora akşam yemeği yedikkk sora bir cafeye gidip kahvemizide içtik şimdi geldim eve
bu arada yılbaşı rezervasyonumuuzu daaa yaptırdıkkk eğlencez yılbaşındaaaa hem banada süprizi varmış kız bu bana evlenme teklif etmesin bi dee parmağımda ki yüzüğü aldıı :26::26:
aa jüliaa süperr yaaa ne güzel tüm günü beraber geçirmişsiniz.. Kııız valla teklif geliyorr olabilir yer ayırtılmış, yüzül alınmış parmaktan yüzüğünü neden alsın ki ayy hadi hayırlısı 1 ocak sabahı hemen havadis beklerimmm..
ben çok mutluyum sevgilimle muhteşem bir gün gün geçirdimmmm sora akşam yemeği yedikkk sora bir cafeye gidip kahvemizide içtik şimdi geldim eve
bu arada yılbaşı rezervasyonumuuzu daaa yaptırdıkkk eğlencez yılbaşındaaaa hem banada süprizi varmış kız bu bana evlenme teklif etmesin bi dee parmağımda ki yüzüğü aldıı :26::26:
kesin
başka napsın yüzüğü :26:
heyecan bastı bana
ohh ne güzel gezmişsiniz eğlenmişsiniz
olabilir
hadi bakalım yılbaşında haberler sende
12den sora mutlaka gircem topiğeee ve haberi sizinle paylaşcam ama ben gene de fazla umutlanmayayımmmbide yüzük gelmezse üzülürüm soraaa
yüzük çıkmazsa çağır bizi tükürelim suratına
sizi düğünüme çağırcammmm nedimelerim olursunuzzz kına gecem deee
olur
bana düğün de yeter
söz mü gelcen miiiii valla sizi evimde ağırlarımmmm cnmmm rahat etmeniz için elimden geleni yaparımm
juli hayırlı olsun evleniyomusun
yalnız sevoyu çağırma düğün pastasını kesemeden yer bitirir rezil olursunuz:26:
bilmiorum ki kendi kendime gelin güvey oluorummm
evlenme teklif etcek mi bakalım daha belli değil kii
badiş sevooo düğün pastmı mı yicek anowwwwwwwwwwww
juli bu gazla adamın ilk dediğine evet diyip boynuna atlarsın
neyse sen süslen püslen bide fotoğraf makinası al yanına
evlenme teklif ederse foto çekersin
ne yaparsan yap sevoyu çağırma:26:
juli hayırlı olsun evleniyomusun
yalnız sevoyu çağırma düğün pastasını kesemeden yer bitirir rezil olursunuz:26:
bilmiorum ki kendi kendime gelin güvey oluorummm