hayır daha yeni çıkmışsın uslanacağına direk yasak olanları yapıyosun..
o farzetkide kaç kişi banlandı bu yüzden haberin varmı hee..
tohtur karısı gibi olacak sonun haberin olsun
hayır daha yeni çıkmışsın uslanacağına direk yasak olanları yapıyosun..
o farzetkide kaç kişi banlandı bu yüzden haberin varmı hee..
tohtur karısı gibi olacak sonun haberin olsun
şittt sevonun yarasını deşme
zaten psikoloğa gitmeye başladı bu yüzden
Hadi yaben ilk kez farzet ki de trip atıyorum
Ama kötü bişey yazmıyo ki
Sitem ediyorum azıcık
Sonum senin avatarın gibi olcak bu gidişle
Kızlar merhaba, hemen hepiniz burada olduğunuz için buraya yazıyorum. Aslında böyle hüzünlü şeyler buraya uygun değil ama
Kızlar bebek 12+5 de melek oldu.
Sen nasılsın derseniz, sanki birileri yaşıyor ve ben uzaktan izliyor gibiyim. Doğru dürüst ağlayamadım bile katıldım kaldım. Can dostum psikoloğa gidelim diyor, ben bilmiyorum. Yanımda dostum varken aşarım gibi geliyor.
Sevincimi paylaştığınız için, fazla uzatmadan bilin istedim. Bugün 4 gün oldu. Cümle düşüklükleri affola
duyduğuma göre psikolog, sevoyu kabul ettiğinden beri
psikoloğa gitmeye başlamış
Allah sabır versin çok zor çokk.
Kızlar kusura bakmayın ya sabah sabah tadınızı kaçırdım, hepinizi öpüyorum.
Hadi yaben ilk kez farzet ki de trip atıyorum
Ama kötü bişey yazmıyo ki
Sitem ediyorum azıcık
Sonum senin avatarın gibi olcak bu gidişle
canım bittimi cezan hg nasıl geçti özledik seni
hg nasılsın kolay gelsin canımKızlarr bi bakayım dedim gidiyorumm kocaiş sınav kağıtlarını getirmiş eve onları okudu o arada kaytardım bende evi topaylıyım da çıkalım biraz dışarı gezelim off sıkıldmım alışveriş yapiciğimmm.. Görüşürüz gelince girerim artık akşama fazla kaynatmayın heee
Merhaba, bu topiğe ilk adımımı atmış bulunuyorum
Yalnız topic "Allah belamızı versin bizim" der gibi olmuş
Kızlar merhaba, hemen hepiniz burada olduğunuz için buraya yazıyorum. Aslında böyle hüzünlü şeyler buraya uygun değil ama
Kızlar bebek 12+5 de melek oldu.
Sen nasılsın derseniz, sanki birileri yaşıyor ve ben uzaktan izliyor gibiyim. Doğru dürüst ağlayamadım bile katıldım kaldım. Can dostum psikoloğa gidelim diyor, ben bilmiyorum. Yanımda dostum varken aşarım gibi geliyor.
Sevincimi paylaştığınız için, fazla uzatmadan bilin istedim. Bugün 4 gün oldu. Cümle düşüklükleri affola
aaaa neden öyle dedinki şimdi
günaydınnn güzel br pazar olmasını istiyorummmmmm
olmuştur umarımm.. Benim ki sakin bir pazardı işte eşimle öyle oturduk bir ara eşim çarşıya gitti geldi bende o arada işlerimi yaptımm..
ah ev işleri bitermi her zaman aynı
ne sıkıcı bi gün
evett sormaaa başım ağrıdı benim hava çok kapalıydı tüm gün.. Daha duşa giricem kalkabilirsemm..
sevom napıosunnn cnmmm