NE HALİMİZ VARSA GÖRELİM diyenlerr buyrun içeriiii

hayır daha yeni çıkmışsın uslanacağına direk yasak olanları yapıyosun..
o farzetkide kaç kişi banlandı bu yüzden haberin varmı hee..
tohtur karısı gibi olacak sonun haberin olsun:KK20:

şittt sevonun yarasını deşme :KK20:

zaten psikoloğa gitmeye başladı bu yüzden :KK5:

hayır daha yeni çıkmışsın uslanacağına direk yasak olanları yapıyosun..
o farzetkide kaç kişi banlandı bu yüzden haberin varmı hee..
tohtur karısı gibi olacak sonun haberin olsun:KK20:

Hadi ya :KK17: ben ilk kez farzet ki de trip atıyorum :KK1:
Ama kötü bişey yazmıyo ki
Sitem ediyorum azıcık :KK6:

Sonum senin avatarın gibi olcak bu gidişle :KK53:

şittt sevonun yarasını deşme :KK20:

zaten psikoloğa gitmeye başladı bu yüzden :KK5:

duyduğuma göre psikolog, sevoyu kabul ettiğinden beri
psikoloğa gitmeye başlamış:KK60:

anarşikmi olacaksın başımıza anlamadım gitti:KK1:
git başka yerde at tribini:KK14:

Son düzenleme:
Kızlar merhaba, hemen hepiniz burada olduğunuz için buraya yazıyorum. Aslında böyle hüzünlü şeyler buraya uygun değil ama :KK43:

Kızlar bebek 12+5 de melek oldu.

Sen nasılsın derseniz, sanki birileri yaşıyor ve ben uzaktan izliyor gibiyim. Doğru dürüst ağlayamadım bile katıldım kaldım. Can dostum psikoloğa gidelim diyor, ben bilmiyorum. Yanımda dostum varken aşarım gibi geliyor.

Sevincimi paylaştığınız için, fazla uzatmadan bilin istedim. Bugün 4 gün oldu. Cümle düşüklükleri affola

Canım Allah sabırlar versin. Olacak olduktan sonra önüne geçilemiyor maalesef şimdi böyle olman çok normal ama yanındaki insanlarl aşmaya çalış bu günleri bunlarda geçecek yşne dimdik ayağa kalkacaksın yine anne olacaksın kucağına alacaksın bebeğini.

Kızlarr bi bakayım dedim gidiyorumm kocaiş sınav kağıtlarını getirmiş eve onları okudu o arada kaytardım bende evi topaylıyım da çıkalım biraz dışarı gezelim off sıkıldmım alışveriş yapiciğimmm.. Görüşürüz gelince girerim artık akşama fazla kaynatmayın heee :KK20:

Allah sabır versin çok zor çokk.

Kızlar kusura bakmayın ya sabah sabah tadınızı kaçırdım, hepinizi öpüyorum.

canım bittimi cezan hg nasıl geçti özledik seni

Kızlarr bi bakayım dedim gidiyorumm kocaiş sınav kağıtlarını getirmiş eve onları okudu o arada kaytardım bende evi topaylıyım da çıkalım biraz dışarı gezelim off sıkıldmım alışveriş yapiciğimmm.. Görüşürüz gelince girerim artık akşama fazla kaynatmayın heee :KK20:
hg nasılsın kolay gelsin canım

Kızlar merhaba, hemen hepiniz burada olduğunuz için buraya yazıyorum. Aslında böyle hüzünlü şeyler buraya uygun değil ama :KK43:

Kızlar bebek 12+5 de melek oldu.

Sen nasılsın derseniz, sanki birileri yaşıyor ve ben uzaktan izliyor gibiyim. Doğru dürüst ağlayamadım bile katıldım kaldım. Can dostum psikoloğa gidelim diyor, ben bilmiyorum. Yanımda dostum varken aşarım gibi geliyor.

Sevincimi paylaştığınız için, fazla uzatmadan bilin istedim. Bugün 4 gün oldu. Cümle düşüklükleri affola

Canım yoktum iki gündür,yeni gördüm mesajını.

Allah sabır versin adanulcum,çok zor günler geçiriyorsundur muhakkak.

Rabbim melek olan yavrunun ömrünü oğluşuna versin inşallah canım.

Lütfen gel arada,acılar paylaştıkça hafifler derler,hafiflemesede belki kafanı dağıtırsın.

X