NE HALİMİZ VARSA GÖRELİM diyenlerr buyrun içeriiii

9+1 de kanamam olmuştu, plesantanın arkasında büyük bir kanama alanı vardı. Doktor yumuşama var erken ayrılabilir demişti. Pıhtılaşmam olmasına rağmen kan sulandırıcıyı bile kesmiktik ama bu bile kanama bölgesinin büyümesini engellemedi

işte olacak ya ne yaparsan yap fark etmiyor..meleğin şefaatçin olacak İnşallah canım..

geçen ay eltimde 8 aylık hamileyken bebeğini kaybetti..çok kötü birşey bu.

adunul çok üzüldüm cnmmm yaaaaaaaa :KK43::KK43: ne diyeceğimi bilemiorummmm başın sağolsunn :KK50::KK50:

ah canım allah sabır versin rabbim hakkınızda hayırlısını versin üzülme o artık melek sizi hep yukarıdan izleyip hep sizinle olcak

ne diyeceğimi bilemedim :KK50:
Allah sabır ve dayanma gücü versin

çok sağolun kızlar, Allah kimseye yaşatmasın. Daha öncede kayıplarım olmuştu ama çok küçüklerdi. Elini, kolunu, hareketlerini gördükten sonraki kayıp daha bir koydu sanki.

işte olacak ya ne yaparsan yap fark etmiyor..meleğin şefaatçin olacak İnşallah canım..

geçen ay eltimde 8 aylık hamileyken bebeğini kaybetti..çok kötü birşey bu.

Allah sabır versin çok zor çokk.

Kızlar kusura bakmayın ya sabah sabah tadınızı kaçırdım, hepinizi öpüyorum.

Allah sabır versin çok zor çokk.

Kızlar kusura bakmayın ya sabah sabah tadınızı kaçırdım, hepinizi öpüyorum.

olurmu bebişim senin üzüntün bizimde üzüntümüz sana biraz olsun yardımcı olabilsek ne mutlu

julımmm iyiyim sen nasılsın canım

çok sağolun kızlar, Allah kimseye yaşatmasın. Daha öncede kayıplarım olmuştu ama çok küçüklerdi. Elini, kolunu, hareketlerini gördükten sonraki kayıp daha bir koydu sanki.

Bir melek annesi olmuşsunuz...Rabbim sabırlar versin.
Kucağınıza alacağınız bir evlat nasip etsin dilerim size.

olurmu bebişim senin üzüntün bizimde üzüntümüz sana biraz olsun yardımcı olabilsek ne mutlu

julımmm iyiyim sen nasılsın canım

iyiyim ablacım çalışıorum işte işteim fırsat buldukça da sizlere yazmaya çalışıorummm :KK16::KK16:

adunul çok üzüldüm ..Allah sabır versin...sizlere sağlık versin..
inş. yavrun şefaatçi olacak sana...

Adunul akışta gördüm yazdıklarını. Ne desem boş, yarana derman olmaz biliyorum ama Allah sana sağlık versin, cok gencsin yeniden bebek sahibi olursun inşallah canım :KK43:

kader mapusatn çıkmış da trip atmaya başlamış da
şimdi çıkmasıyla girmesi bir olacak haberi yok
KADEEER:KK3:

X