NE HALİMİZ VARSA GÖRELİM diyenlerr buyrun içeriiii

Birazdan hepimiz psikopata bağlıycaz.

Sığınak dediğim apartmanların zemin katı be kuzum.

İşin en kötü yanı havalar çok soğuk.

Yiyecek bulunurda ,nasıl ısınırız onu bilemedim.

aman aman olmasın öyle şeyler..

ben size 1 ay önceden tiyoyu verdim
doğal yaşam dedim
odun dedim
şömine didim
köy didim ot çöp inek tavuk didim
sen şimdi düşün dur

Hadi gelin köyümüze geri dönelim o zamannn

Yaa valla yer yok ki çadır kuracak yanii bende bizim kampüsün bahçesi kocaman buraya gelirim kurarım çadırımı hem işe gip gitme derdi de olmaz

donuyorum.sabh 25 dakika servis bekledim.dondum.öksürüyorum.her yer kar buz

donuyorum.sabh 25 dakika servis bekledim.dondum.öksürüyorum.her yer kar buz

ayy canım bu havada çok zorr yaa bizim araba var ama onda bile zor geldik arabaları yolda kalanlar ittirenler falan sıcak birşeyler iç ısın canım valla bende bu akşam zencefilli ballı ıhlamur yapıcam önlem amaçlı.

nirdesiiiiz
korkuyorum yahu gelsenizeeee:18:

Syyahcım yettim garriii.. Korkmaa ama bişi yokk..

uf bekliyorum kar hala yağmadı güya yoğun karlı bugün
bi de şey hım ıhh yani şu 1 geçeydi

uf bekliyorum kar hala yağmadı güya yoğun karlı bugün
bi de şey hım ıhh yani şu 1 geçeydi

bizim burada yerler kar merkezde çok çok değildi ama baya tutmuştu şimdi ara ara yağıyor öğl tatilinde az kartoğu oynıcaz eşimle. Canım birşey olmayacak merak etme şöyle düşün birşey olacak olsa tek bize dğeil tüm dünyaya olacak ve bazı ülkelerde o saat çoktan geçti ve birşey olmadıı

işte biliyorum da
şüphe de insanın içine girdi mi
yağsın artık buraya da
en azından haftasonu tadını çıkaralım

işte biliyorum da
şüphe de insanın içine girdi mi
yağsın artık buraya da
en azından haftasonu tadını çıkaralım

yaa dimi valla haftasonunu iple çekiyorum uyuyacağım yaa bu havada erken kalkmak kötü yanii.

Süper bir kahvaltı hazırlıcamm keyif yapıcam gazetemi okucam sonra ev işlerini halledip eşimle alışverişe çıkıcam gezicem aman sefamm olsunnn :82:

allaaaam
bi karar verin ya
topic topic geziyorsunuz
50 bin tane kıyamet topiği var birine demir atın
ben ne geziyom ki burda
bütün gün hatta gece digitürkte kıyamet belgeselleri var oturim izlim bari

Son düzenleme:
allaaaam
bi karar verin ya
topic topic geziyorsunuz
ben ne geziyom ki burda

ayy taktın sne bu kıyamete fena halde yaaa

allaaaam
bi karar verin ya
topic topic geziyorsunuz
ben ne geziyom ki burda

Seyyahım kendi profiline bak,
Benim veya chess in mesajına git.
Biz bir saattir aynı topikteyiz

selammm fıstıklar nasılsınız

maya takvimide tutmadı eee allahın işine karışırlarsa böyleolur

Bağyanlar neredesiniz.. Ben eve geldim yemek yedil ay uyumuşum koltukta ama inanamazsınız yanii saat dört buçukta bir öğrenci patlaması oldu kütüphanede saydım tam 40 tane öğrenci kitap aldı fiş doldurt falan bir de bunların yarısından fazlası üye değilmiş onlara üyelik fiş idoldurttum fişi doldurttum birde anlamıuyorlar şuraya yaz buraya yaz, laf anlatmak işkence bir de iadeler var bir sürü. Gittiler önce üyelikleri, sonra üdünç kitap alanları gir bilgisayara başım şişti. Akşam içni gelen öğrenc işçi var akşam öğrencileri için ama akşam işi olmuyor derste oluyorlar çünkü açıköğretim lisans ingilizce öğretmenliği öğrencileri akşam geliyorlar bir kısmını çocuğu bıraktım gir sen diye hepsini de bırakabilirdim işin yok nasıl olsa diye ama yok bırakamıyorım deliyim ben çünkü kendime eziyet etmeye bayılıyorum 90 tane kişi girmişim tüm gün bilgisayara. Onun yarısından fazlası kadar da üyelik girişleri girdim, iadeleri sildim off off yanii. Fişleri d biraz biriktirip 21 aralık topiğinde muhabbet ettim. Neyse kalktım dalmışım işte sonra sigara böreği sardım yarın sabah kahvaltıya yeriz diye oturdum işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…