Ne giyeceğimi şaşırdım.

Acaba üvey babanız giyim konusunda mı hassas o yüzden mi o gelmeden anneniz üstünüzü değişmenizi istiyor.

Evet en mantiklisi ayrı eve çıkmak.Bunu söylemekte bizim için çok kolay.
Lakin gercekci olmak lazim.Meslek yok,birikim yok,cocuga bakacak kimse yok.Nasıl olacak bu durumda? Kira,faturalar,mutfak masrafi,bakici parası asgari ücretle imkansız gibi.
Benim söyleyebileceğim annenizin de dediği gibi çocuk biraz daha buyuyene kadar annenizin yanında kalmaniz.Maalesef orada da annenizin hassasiyetine göre yaşamak zorundasınız.

Orda kalman bence zaten doğru değil. Sonuç olarak annenin kocasi da olsa yabancı bir adam ve anlaşılan o ki annen tedirgin. Demek ki kocasına ya da sana ya da ikinize birden güvenmiyor. Mutlaka çalışmıyorsan çalışmaya başla ve ayrı eve çık.

cevap vermemissiniz ama eski esiniz neden nafaka vermiyor cocugunuza ?
Nafaka alma durumum yok size özelden yazamadim siz yazarsaniz cevap olarak yazarim neden alamadigimi

Bir adamın içinde böyle bir şey varsa bırak bolu çuval giysen ne fayda...
Anneniz adama mı güvenmiyor nedir? Umarım yakın zamanda kendi evinize çıkarsıniz.

Elimden gelen herseyi yapip çıkmayı planliyorum.

Bir anne nasıl kızına benim evlendiğim adam sana göz koyabilir dikkat et diyebilir ki?? İnsan evladına bunu nasıl der utanmadan sıkılmadanbu nasıl bir kafa

En çokta rahatsız oldugum durum annemin bana bunu soylemesi zaten kiyafetten ziyade.

Icinde olan adamin uzun hirkaya bakmaz bunu da soyle annene...
Kusura bakma anneni hakli bulamadim
Bu isler bi rujla bi taytla olacak isler degil
Annen tarafindan baya baya kiskaniliyor gençliğin
Kiskanmiyordur ama sacmaliyor bence

Turbanli misiniz?

Konu sahibi lcw incecik uzun penye tunikler ver.. onlara bi bakın..
Aldigim zamanda en az 7 tane almam lazim hergun ust değişiyorm rahat edemiyorum

Bende babamla büyümedim ama dışarda giydigimiz şeyleri neden babaların yaninda giymeyelim ki

amanın erkeksiz amazonlar gibi mi yaşasak ne

Nefret ettim erkeklerden

Annen kendi bile tanıyamadığı bir adamla neden evlenmiş acaba ? Öyle kanı bozuk bi inansa çuval giysen yine düşünür. Bi an önce çık şimdi rden o evden

Imkanlarimi sonuna kadar zorlayip başımın çaresine bakicam

Yazın en sıcak günleri gelmeden başımın çaresine bakicam

Annemde calisiyor malesef bakma durumj yok

Annem normalde destek olmaya calisir ama ben onun soyledigini yapmayip (cocuk konusmaya baslayana kadar calisma ev tutma bakiciyla ugrasma sabre diyor) daha erken evimi tutup ayrilirsam sanirim uzun bi sure küs kaliriz

Boyle durumlara dusen herkes taytlı rujlumuydu inanamiyorum size...herkes ne kadar olağan karşılamış
Kii ben gercekten kiyafetlerime dikkat ediyorum

Annemle boyle bi konuda konusmak uyarilmak bile beni son derece rahatsiz etti. Cevap bile vermek istemedim

Evlenip çocuk yapabilen ama ayakları üzerinde duramayan anne baba yanına dönmeye mecbur kalanlara bişey diyemiyorum.. Bakıcı falan hikaye. Ayrı eve çıkabilecek olsan çıkarsın çocuğunada yine annen bakar bakıcıya gerek kalmaz.

Acaba üvey babanız giyim konusunda mı hassas o yüzden mi o gelmeden anneniz üstünüzü değişmenizi istiyor.
Uvey babamin benden yaş olarak daha büyük kızı var benden kat kat açık giyiniyor

Guvendigim insanlardanda akıl iş tavsiyesi isteyecegim gecinebilecegim

Bana guvenmemesi cok çirkin degil mi? Bana guvenmiyorsa sokmasaydi evine. Benim guvendigim evinde kalabilecegim arkadaslariminda oldugunu biliyor. Bi kez tartistik annemle ben gitme karari aldim beni evden gondermedi resmen

Bakıcı falan hikaye derken?? Annem calisiyor asla işi birakmaz sigortasi icin. Annemin bakma durumu yok yani

Belki kadıncağız bir şey hissetmiştir. Çok kalmamanızda fayda var. Annenize yakın bir ev tutup çalışmaya başlayın bence.

Aklında art niyet olan, yapacak insana yelek vs. önlem almak engel olmazki.
Art niyetten degil de genc guzel kadin, gözü kayar diye düşünüyordur. Benim ailem de anneniz gibi. Ki muhafazakar bir aile degiliz. Ben 11 yasindayken misafirin yaninda tayt giydim diye cok kizmislardi.Misafir de akrabamdı. Dedigi gibi giyiniverin, kadının gönlü olsun. Eskiler o kafa hep, değiştiremezsiniz ki.

Annende ne yapsın o kadar çok şey duyuyoruzki o ben onlemimi alayimda kötülük olmasın diyo ama o adamın içinde yoksa isterseniz evde bikini ile gezsen bişey olmaz tedbir amaçlı öyle davraniyo demekki anneniz zor aynı evde rahat edebilmeminz ama artık isleriniz yola girene kadar dikkat edeceksiniz

Belki kadıncağız bir şey hissetmiştir. Çok kalmamanızda fayda var. Annenize yakın bir ev tutup çalışmaya başlayın bence.

Annem bakamaz cocuga malesef bakici bulmam gerekiyor kafam allak bullak oldu malesef

Bizde muhafazakar degiliz. Disarda giydigim kiyafetle bile gormesini istemiyor. Disardada açık giyinmem annemin onayi olmayan birseyi giymem

Bi an once kendi evimi duzenimi kurmak istiyorum

Bi an önce elimden gelen en kısa sürede ayrı eve cıkacagim

Vay be arkadaslar konu sahibi nafaka bile almiyor hicbir geliri yok bi suru gideri var annesi elin adamiyla evliyken kizini torunuyla eve kabul ettirmis. Siz hala annen guvenmedigi adamla niye evli bilmem ne. Annesi nerden bilecekti kizin bosanip gelecegini. Kadin kendince tedbir aliyor oyle gormus dengeler bozulmasin diye nasihatlar veriyor. Konu sahibi uymak durumundasin anneni de sorgulamak olmaz. Yani bana mi guvenmiyor kocasina mi bilmem ne olmaz oyle diyorsa oyledir kadın size kapisini acmis yapin ne diyorsa. Akliniza kotu seyler getirmeyin. Ayrica kolay mi sanki ayri eve cikip bakici tutmak. Cocuk anaokuluna gidene kadar böyle gececek. Her evin kurallari vardir. Siz yarin bir gun düzeninizi kurunca kadının düzeni mi bozulsun

Kizini kapatarak koruyacagini dusunen ailelere bu cografyada 40 i cikmamis erkek bebeklerin tecavuzle olduruldugunu biri soylemeli...
Bakacak olan carsafa da girseniz size kotu gozle bakar, bunu annenize avik acik anlatin. Ikinize de eziyet böylesi

Nerde oturduğunu bilmiyorum ama ankara da durumu olmayan insanlara devlet yardim ediyo ev kirasını veriyolar diye biliyorum belki olduğun yerde de vardır araştır bi canım benim Bende boşanma asamasindayim babamın evinde kalıyorum en çok evimi özlüyorum insanın kendi düzeni kendi evi gibi olmuyo hiç Allah yardimcimiz olsun inşallah bu zamanlarda geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…