- 9 Temmuz 2007
- 17.040
- 11.252
- Konu Sahibi xxdegerlimxx
Isin zor.
Annene uymaya calis
Ne derse yap
Zamani gelince de ayril o evden
Annene uymaya calis
Ne derse yap
Zamani gelince de ayril o evden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet, kapalıyım ama ailemizde açık olanlar da var. Onlar da benim gibidir kıyafet konısunda.Nafaka alma durumum yok size özelden yazamadim siz yazarsaniz cevap olarak yazarim neden alamadigimi
Elimden gelen herseyi yapip çıkmayı planliyorum.
En çokta rahatsız oldugum durum annemin bana bunu soylemesi zaten kiyafetten ziyade.
Kiskanmiyordur ama sacmaliyor bence
Turbanli misiniz?
Aldigim zamanda en az 7 tane almam lazim hergun ust değişiyorm rahat edemiyorum
Bende babamla büyümedim ama dışarda giydigimiz şeyleri neden babaların yaninda giymeyelim ki
Nefret ettim erkeklerden
Imkanlarimi sonuna kadar zorlayip başımın çaresine bakicam
Yazın en sıcak günleri gelmeden başımın çaresine bakicam
Annemde calisiyor malesef bakma durumj yok
Annem normalde destek olmaya calisir ama ben onun soyledigini yapmayip (cocuk konusmaya baslayana kadar calisma ev tutma bakiciyla ugrasma sabre diyor) daha erken evimi tutup ayrilirsam sanirim uzun bi sure küs kaliriz
Kii ben gercekten kiyafetlerime dikkat ediyorum
Annemle boyle bi konuda konusmak uyarilmak bile beni son derece rahatsiz etti. Cevap bile vermek istemedim
Merhaba hepinize iyi günler o güzel yorumlarınıza çok ihtiyacım var.
Annem babam ayrı annem başkasıyla evlendi. Bende eşimden ayrıldım bebegimle annemin evine geri döndüm 1 sene önce.
Evde giydiğim kiyafetlere dikkat ederim, tayt giysem kalçamı kapatacak şekilde uzun yelek giyerim mesela.
Bundan 10 gün once falan marmara bölgesi baya sıcaktı bilirsiniz gunesliydi hava bi kac gun. Hava sıcak oldugu zamanda yelek giymek istemiyorum çok sicakliyorum. Yelek giymemek icin tayt yerine bol esofman tisort giyiyorum. Annem git ustune yelek giy diyor erkeklere güven olmaz diyor.(Hakli olabilir ama biz neden kadınlar olarak üst düzey önlem aliyoruz?) Normal bol esofmandanda ne olacak ki. Popomu kapaticam diye yelek giymek zorunda kaliyorum sıcaklıyorum normaldede kolay kolay üşüyen bi insan degilim kışın bile evde hep kısakollu dururum. Zaten yaz mevsiminde ortalık yaniyor ben evde şort askılı falan giyemiyorum(kendim giymiyorum rahat edemem kendi evim degil çünkü) ter içinde kaliyorum. Kış ayındada annem bu şekilde davranmaya başladı. Zaten ben yazın bile evdeyken kapali giyinmeye dikkat ediyosam, tayt giydigimde popomu mutlaka kapatacak birsey giyiyorsam bari bol esofman giydigimde birsey deme.
Dışarda annemle gezmeye çıkmış oldugumuz zamanlardada eve geliriz birazdan eşi gelecekse eger bana hemen der git üstünü değiş diye. Halbuki üstümdeki disarda giydigim kiyafetlerde açık degil asla öyle aşırı açık giyinen bi insan degilim zaten annemde izin vermez.Ama disarda giyindigim kiyafetle beni gormesini istemez eşinin. Geçenlerde ruj aldim koyu renkti dudağıma sürdüm. Xxx eşi olsun. XXX gelcek birazdan sil rujunu. Yani ne bileyim degisik bi rahatsiz oluyorum bu tavırdan. Garip geliyor anlam veremiyorum.
Anneniz hakli. O kadar cok sey duyduk ki.
Bence de üvey babanizin yaninda daha kapali giyinin ...
Merhaba hepinize iyi günler o güzel yorumlarınıza çok ihtiyacım var.
Annem babam ayrı annem başkasıyla evlendi. Bende eşimden ayrıldım bebegimle annemin evine geri döndüm 1 sene önce.
Evde giydiğim kiyafetlere dikkat ederim, tayt giysem kalçamı kapatacak şekilde uzun yelek giyerim mesela.
Bundan 10 gün once falan marmara bölgesi baya sıcaktı bilirsiniz gunesliydi hava bi kac gun. Hava sıcak oldugu zamanda yelek giymek istemiyorum çok sicakliyorum. Yelek giymemek icin tayt yerine bol esofman tisort giyiyorum. Annem git ustune yelek giy diyor erkeklere güven olmaz diyor.(Hakli olabilir ama biz neden kadınlar olarak üst düzey önlem aliyoruz?) Normal bol esofmandanda ne olacak ki. Popomu kapaticam diye yelek giymek zorunda kaliyorum sıcaklıyorum normaldede kolay kolay üşüyen bi insan degilim kışın bile evde hep kısakollu dururum. Zaten yaz mevsiminde ortalık yaniyor ben evde şort askılı falan giyemiyorum(kendim giymiyorum rahat edemem kendi evim degil çünkü) ter içinde kaliyorum. Kış ayındada annem bu şekilde davranmaya başladı. Zaten ben yazın bile evdeyken kapali giyinmeye dikkat ediyosam, tayt giydigimde popomu mutlaka kapatacak birsey giyiyorsam bari bol esofman giydigimde birsey deme.
Dışarda annemle gezmeye çıkmış oldugumuz zamanlardada eve geliriz birazdan eşi gelecekse eger bana hemen der git üstünü değiş diye. Halbuki üstümdeki disarda giydigim kiyafetlerde açık degil asla öyle aşırı açık giyinen bi insan degilim zaten annemde izin vermez.Ama disarda giyindigim kiyafetle beni gormesini istemez eşinin. Geçenlerde ruj aldim koyu renkti dudağıma sürdüm. Xxx eşi olsun. XXX gelcek birazdan sil rujunu. Yani ne bileyim degisik bi rahatsiz oluyorum bu tavırdan. Garip geliyor anlam veremiyorum.
öyle biri değildi belki..ama kadın yinede işini sağlama alıyor olamaz mı..o kadar haberler okuyoruz...konu sahibinin yapacağı en güzel şey durumu musait ise kendi evine çıkmakKarısının evladına göz dikebilecek bir erkekse anneniz neden evlendi acaba veya böyle bir şüphesi varsa neden boşanmıyor olabilir? Bencede çok garip ama anlamsız değil..
sanki öz babasından sakınıyor..başka bir adam ve o kadar haberler görüyor,duyuyoruz..kadın ne yapabilirki başkaAnnenizin bakış açısından midem bulandı! Bi an önce o evden ayrılmaya bakın
Öz babası ya da üvey babası farketmez.. Bu kadar güven teşkil etmeyen biriyse boşanacak o kadar basit. Adama sapık kıza da teşhirci muamelesi yapmıycak.sanki öz babasından sakınıyor..başka bir adam ve o kadar haberler görüyor,duyuyoruz..kadın ne yapabilirki başka
okuduğun kadarıyla adamda böyle bir olay yok..annesi önlem alıyorÖz babası ya da üvey babası farketmez.. Bu kadar güven teşkil etmeyen biriyse boşanacak o kadar basit. Adama sapık kıza da teşhirci muamelesi yapmıycak.
Bence eşini kiskanma degil de evlenip boşanmış kizini korumak istiyor. Sonucta kizinin gercek babasi degil. Hic bir erkeye de guven yok. Bazi "erkekler" 3-5 aylik bebeklere bile tecavuz ediyo. Neler neler duyuyoruz.Ne yalan diyeyim benim içimden de aynı şey geçti.
Ayrıca biraz annede eşini kıskanma ve ona tam güvenememe problemide var sanırım.
BUnunla birlikte konu sahibi madem annenizin kocasının evinde yaşayacaksınız terden sucuk gibi olasanız da çıkarmayın yeleğinizi.
Ha insanoğlu bu yapacak olan herşeyde yapar ama,tabiki tedbir almak lazım.
Önlem insanların psikolojileri bozularak alınmaz. Kız zaten usturuplu giyindiğini söylüyo. Burda bi güven sorunu var her iki tarafa da. Ben bunu normal bulamam kusura bakmayın. İnsanlar güvenmediği adamla evlenmeyecek ya da evli kalmayacak.okuduğun kadarıyla adamda böyle bir olay yok..annesi önlem alıyor
YA işte herşey olabilir.Bence eşini kiskanma degil de evlenip boşanmış kizini korumak istiyor. Sonucta kizinin gercek babasi degil. Hic bir erkeye de guven yok. Bazi "erkekler" 3-5 aylik bebeklere bile tecavuz ediyo. Neler neler duyuyoruz.
Bence de. Sonucta erkek ve uvey baba. Kirgin ciceklerde "Kemalim yapmaz" geldi aklima)))YA işte herşey olabilir.
Neticede kendini annesinin koruduğu kadar koruması lazım.
Hal haraket tavır giyim dikka edilmesi gereken şeyler....