Ne giyeceğimi şaşırdım.

Vay be arkadaslar konu sahibi nafaka bile almiyor hicbir geliri yok bi suru gideri var annesi elin adamiyla evliyken kizini torunuyla eve kabul ettirmis. Siz hala annen guvenmedigi adamla niye evli bilmem ne. Annesi nerden bilecekti kizin bosanip gelecegini. Kadin kendince tedbir aliyor oyle gormus dengeler bozulmasin diye nasihatlar veriyor. Konu sahibi uymak durumundasin anneni de sorgulamak olmaz. Yani bana mi guvenmiyor kocasina mi bilmem ne olmaz oyle diyorsa oyledir kadın size kapisini acmis yapin ne diyorsa. Akliniza kotu seyler getirmeyin. Ayrica kolay mi sanki ayri eve cikip bakici tutmak. Cocuk anaokuluna gidene kadar böyle gececek. Her evin kurallari vardir. Siz yarin bir gun düzeninizi kurunca kadının düzeni mi bozulsun

Anaokulu olmasada bi sure sabredip sonra kısa surede eve cikmayi planliyorum. Anneminde asla duzeninin bozulmasini istemem.

Allah yardımcın olsun.cocukla beraber tek hayat kurmak kolay değildir ama ınsallah Allah kolaylık verir

Çok teşekkür ederim

Kizini kapatarak koruyacagini dusunen ailelere bu cografyada 40 i cikmamis erkek bebeklerin tecavuzle olduruldugunu biri soylemeli...
Bakacak olan carsafa da girseniz size kotu gozle bakar, bunu annenize avik acik anlatin. Ikinize de eziyet böylesi

Annem ne düşünüyorsa doğru olan her zaman odur. Hic bi zaman aksinin dogru oldugunu inandiramaz hic kimse.

Nerde oturduğunu bilmiyorum ama ankara da durumu olmayan insanlara devlet yardim ediyo ev kirasını veriyolar diye biliyorum belki olduğun yerde de vardır araştır bi canım benim Bende boşanma asamasindayim babamın evinde kalıyorum en çok evimi özlüyorum insanın kendi düzeni kendi evi gibi olmuyo hiç Allah yardimcimiz olsun inşallah bu zamanlarda geçer

Cok tesekkur ederim Allah sizinde yardimciniz olsun evet insanın gerçekten kendi evi gibisi yok

Isin zor.
Annene uymaya calis
Ne derse yap
Zamani gelince de ayril o evden

Evet bende oyle yapicam

Anneniz guvenmedigi bir adamla ne diyr evlenmis?
Bence ayri bir ev tutup gidin ordan. Annenizin sacmaligini gectim ben kan bagim olmayan bir erkekle ayni evde duramazdim.

Bende en kısa surede ayrılmayı planliyorum

Evet, kapalıyım ama ailemizde açık olanlar da var. Onlar da benim gibidir kıyafet konısunda.

Söylemek istediğim, evet annenizin dedikleri rahatsız edici olabilir ama o da beraber yaşamanız için belli kurallar koymaya ve hassas olmaya çalışıyordur. Sonuçta eşi de olsa yabancı bir adam. Mantıklı olmasa da, hassasiyetine dikkat edebilirsiniz.

Size gereken tabi ki ayrı ev. Ben evliyim, ayrılsam, şu saatten sonra annemlerin evine gidip düzenlerine ayak uyduramam, çok zor gelir. Muhakkak ayrı evde olmak isterim oğlumla.

Siz şimdi ben çalışıp, kendi evime geçeceğim deseniz karışamaz mantıken ama anneniz bu konuda doğru olanı yapıyor. Beni ilgilendirmez, kendi çocuğu demiyor.

En güzeli, küçük çocuğunuz varken, şu bebeklik zamanlarını onunla doya doya geçirip, 3 yaşına geldiğinde, artık kendini anlatabildiğinde, bir bakıcı tutup ayrılmanız.

Bu çalışan kadınların da aradığı bir şey. Herkes keşke, bir 3 yıl çocuğuma bakıp öyle ayrılsam der. Benim bebeğini bakıcıyla büyütürken, bakıcıdan alan çok tanıdığım oldu. Annenin ya da aileden birinin bakmasıyla kesinlikle aynı şey değil.

Bebek büyütmek anneye bile zor, bebekle arasında kan bağı olmayan biri, bebeğin ihtiyaçlarını karşılar ama ona ihtiyacı olan sevgiyi veremez. Bebekse bunu ifade edemez. Ama konuşan bir çocuk, kendini anneye de anlatır, istemediği bir şey olduğunda da tepki gösterir.

Çalışacağınız işin maaşı da önemli. Hem bakıcıya, hem eve yetecek mi? Şu anda evde bebeğinizle rahat kalabiliyorken, geçinme endişesine düşerseniz, daha da mutsuz bir anne olabilirsiniz. Şu anda korunaklı bir limanda düşünün kendinizi. Yeterli enerjiyi topladığınızda zaten ayrılacaksınız oradan. Ve çocuğunuzla mutlu bir hayat kurarsınız. Bakıcıya ihtiyacınız olmadan, işinize yakın bir kreşe de verebilirsiniz o zaman çocuğunuzu.

Ev ev üstünde olmuyor. Bir kere kendi düzenine alışmış insan, tekrar ayak uyduramıyor. Hissettikleriniz normal şeyler ama bence çok gözünüzde büyütüp, içinizi karartmayın bu konuda.

Diğer geçim, çocuk filan gibi konularda anneniz sizi rahatsız hissettirmiyorsa, siz de bu konuda anlayış gösterin bence. Anneniz bana daha çok evladına sahip çıkan bir anne gibi göründü.

Benim eşimle ayrılma meselem hiç olmadı, ama evimizden atılma, haciz, iflas gibi konularımız oldu. Kendi ailemin aklı çıktı, bebeğini alır bize gelir diye.o dönem kiramızı veremiyorduk. Eve de devamlı icra geliyor, ne varsa alıyor. Babamın 20 den fazla evi var, birini gösterdi, şu kadar ay kalabilirsiniz, sonra çıkarsınız dedi.

Eşim kiramızı vermesek de, ev sahibimiz bile bize size şu kadar mühlet, sonra çıkarsınız demiyor, boş da olsa, kendi evimizde yaşarız dedi, çıkmadık. Ve ev sahibimiz 2 sene kira vermediğimiz halde, durumumuzu bildiği için bizden istemedi. Sonra biz ona ödedik hepsini tabi ki.

Dımdızlak ortada kalmayı iyi bildiğim için yazdım bunları. Bazen el bile aileden daha iyi olabiliyor. Anneniz iyi ama fazla korumacı gibi yalnızca.

Cok teşekkür ederim içime su serptiniz gercekten.

BDV'ye genelde yazmam ama benim de bir kız çocuğum olduğundan yazmak istedim konunuza.

Etrafımızda ve medyada artık o kadar çok duyuyoruz ki, -üvey babaları geçtim- öz babaların kızlarını taciz ettiğini...
Veya kızların, üvey babayla kaçtığını... veya başka türlüsü...
Bir anne olarak, doğurduğum ilk günlerde kendi kocamı bile takipteydim. Paranoyak oluyor insan bu kadar çok şey duydukça, koruma iç güdüsüyle böyle davranıyor.
Ve annen, gidip üvey babanı uyarmamıştır hiç, kulağına kar suyu kaçırmamak için... Kızı olduğundan gelir sana söyler her söylediğini.
Anneciğinizi dinleyin. Uygun vakitte de çıkarsanız evden herkes rahat etmiş olur.

Evet bende biraz sabredip en kısa sürede kendi düzenimi kurucam çok tesekkur ederim

Ayrı eve çıkman lazım . Belli ki annen rahatsız oluyor . Üvey baba la aran nasıl ? Aynı evde problem yaratıyor mu ? Kadın içinde zor ikinci evliliği yap . Kızınla torununda aynı evde zor . Ev üstüne ev olmuyor. Umarız tez zamanda kendi evine taşınırsın.

Evet bende biraz sabredip en kısa surede kendi evime cikicam. Uvey babamla bi problem yok ama her zaman mesafeliyimdir. Ayni evdeyiz diye problem yaratmiyor. Gercekten ev ev üstüne olmuyor.

Anneniz eşine güvenmiyorsa neden evlenmiş bu şekilde sizi yönlendirmesi çok yanlış akacak olan adam her halukarda bakar bir annenin kızını kıskanması garip. Anneniz bakar zaten çocuğa aynı evdesiniz neden bakıcıya bırakma çalışma diyor çalışın biraz para biriktirin kendi evinize çıkın yani eşinizde herhalde nafaka veriyordur çocuğun ihtiyaçlarını gideriyordur neden çekiyorsunuz ki.
Annem kendide çalışıyor bakamaz cocuga mecbur bakici tutacagim. Nafaka almiyorum alma şansım malesef yok.

ayrı eve çıkma durumunuz yok mu?
annenizi haklı buldum.şimdiki zamanda üvey babayı geç öz babaya bile güvenilmiyor

Biraz sabredip en kısa sürede kendi evime cikicam.

haklısınız ama artık kimseye güven yok , allah kurtarsın sızı o evden

Cok tesekkur ederim

cnm edep dye bişey var...herkes unutuyo ne yazık ki..hayr yani evde üvey baban olmasa çok affedersin götü başı açıp mı geziceksin???
erkekler sana bakar cnm,sen kendini baktırtmaaaaa
sonuçta yani şöyle düşün onların ihityaçları var erkek adam bakar yani bakmasa allah korusun problem olur !!!!
ben tesettürlü değilim,ama allah'ıma çok şükür yaz kız hatlarımı belli etmrm,yüzüke makyaj bile sürmem,sadece kocişime saklarım kendimi,sen de öyle yap bence cnm

Üvey babam olmasa yani kendi evimde kendi düzenimde şort askılı askılı giymek edepsizlik mi? Kendi evimde yabancı bi erkek yokken yazın sıcagında götümü basimi acmak (sizin tabirinizle) edepsizlik mi? Bu nasil bi bakış açısı yahu. Erkeklerin ihtiyaci varmis bakar bakmasa problem olurmus. Bi tek sizin yorumunuza sinirlendim. Siz resmen erkeklerin yaptiklari pisliklere kılıf uyduruyorsunuz. Erkeklerin ihtiyaci varda kadınların yok mu? Arada fark olan bisey yok kadınlarında ihtiyaci var ama neden erkekler orasini burasini kapatmiyor peki kadınların aklı karismasin diye??? Ben yaptığım makyaji sokakta millet beni begensin diye yapmiyorum. Evliykende yaptigim makyaji kocişim beni begensin diye yapmiyordum. Makyaj yaptigim zaman kendim icin yapiyorum! Kendimi mutlu ettigimi, kendimi sevdigimi, kendimle ilgilendigimi hissettigim icin mutlu olmak adına yapıyorum. Belki ben hayatim boyunca evlenmeyecegim ve kendimi saklayacaģım bi kocaşim olmayacak? Sirf bu yüzden ömrüm boyunca bakımsızmı gezeyim. Siz bu şekilde cok edeplisiniz benim bu edepsiz hallerimle siz hic muhatap olmamalisiniz bence. Hey Allah im deliricem

KOCİŞ nedir yaaa

Son düzenleme:
cnm edep dye bişey var...herkes unutuyo ne yazık ki..hayr yani evde üvey baban olmasa çok affedersin götü başı açıp mı geziceksin???
sonuçta yani şöyle düşün onların ihityaçları var erkek adam bakar yani bakmasa allah korusun problem olur !!!!
ben tesettürlü değilim,ama allah'ıma çok şükür yaz kız hatlarımı belli etmrm,yüzüke makyaj bile sürmem,sadece kocişime saklarım kendimi,sen de öyle yap bence cnm

sen ne diyorsun ya konu sahibi edepsiz mi? evde kimse yokken istediği yerini açar gezer sana ne?? kocişine de sana da dicem yani. erkekler bakar diye biz kendimizi sürekli sakınmak zorunda mıyız? erkeğin gözünün de sahip olamıyorsa uçkurunun da allah bin belasını versin. sen giyinmiyorsun diye iki gün sonra açık giyinen birine kocan baktığında kocan haklı mı olacak erkektir bakar mı olacak.
2 çocuk anasısın 3.ye de hamilesin. oğlun varsa böyle mi yetiştireceksin? erkeksin bak mı diyeceksin.
yazıklar olsun bu zihniyetlere..
ban yiyeceksem de yerim ama tutamıyorum kendimi böyle zihni bozuk insanlara karşı ya.

İyi kılıf. Kocişinizde ihtiyaçtan bakıyordur o zaman sonuçta problemi olmadığının kanıtı, baktıkça sırtını sıvazlayın (!)

Şu zihniyete yazıklar olsun. Diyecek çok şeyim varda değeceğini sanmıyorum...

Annen malesef haklı..Kimse istemez ikinizinde bu durumu yaşamasını..ama annen belkide ileride senein başına gelebilecek bir şeyden seni kendisini ve kocasını korumak istiyor..Erkeklere güvenilmez konusuna katılıyorum.KOCASINA GÜVENMEYEN KADIN BOŞANSIN diyenler..acaba siz de aldatılıyor olabilirmisiniz? Bunun olmadığına kesin garantiniz var mı? Olayı bu kadar basite indirgemeyi bizde isterdik ama şartlar böyle olmuyor malesef.Ben 5 vakit namazlı ve dini ortamlarda büyümüş,kadınların yüzüne bile konuşurken bakmaktan kaçınan bir adamın yani eski kocamın beni aldatmadığı kadın kalmadığını görmüş bir insan olarak malesef babana bile güvenme demekten kendimi alamıyorum..Beşer Şaşar..Benim kızım 7 yaşında ve büyüdükçe bazı konularda uyarmaya başladım dedesinin elinde büyümesine rağmen dedesinin yanında bazı şeylere dikkat etmesi konusunda uyarıyorum..Bu benim babamın güvensiz veya sapık bir adam oluşundan değil.Bilakis babam onun tırnağına zarar gelse ağlayacak bir adam..Ama güven kontrole mani değildir..

sen ne diyorsun ya konu sahibi edepsiz mi? evde kimse yokken istediği yerini açar gezer sana ne?? kocişine de sana da dicem yani. erkekler bakar diye biz kendimizi sürekli sakınmak zorunda mıyız? erkeğin gözünün de sahip olamıyorsa uçkurunun da allah bin belasını versin. sen giyinmiyorsun diye iki gün sonra açık giyinen birine kocan baktığında kocan haklı mı olacak erkektir bakar mı olacak.
2 çocuk anasısın 3.ye de hamilesin. oğlun varsa böyle mi yetiştireceksin? erkeksin bak mı diyeceksin.
yazıklar olsun bu zihniyetlere..
ban yiyeceksem de yerim ama tutamıyorum kendimi böyle zihni bozuk insanlara karşı ya.

Bi konuda 3. ye hamileyim benim kocişim aldatmaz aldatsada göz yumarım bencil olmamak lazım yazmiş. Bu kadın yada erkek resmen herkesle dalga geçiyor makara yapmak icin uye olmus belli

İyi kılıf. Kocişinizde ihtiyaçtan bakıyordur o zaman sonuçta problemi olmadığının kanıtı, baktıkça sırtını sıvazlayın (!)

Şu zihniyete yazıklar olsun. Diyecek çok şeyim varda değeceğini sanmıyorum...

Elim ayagim titriyor sinirden. Evde üvey babam olmasa yabanci biri olmasa ben açık giyinirsem edepsizmişimm

Annenız calısıyor mu? Annenıze yakın bi ev tutun.. Gündüz cocuk annenızde kalsın.. Aksam alıp evinize gidin..

X