Ne giyeceğimi şaşırdım.

Anaokulu olmasada bi sure sabredip sonra kısa surede eve cikmayi planliyorum. Anneminde asla duzeninin bozulmasini istemem.

Allah yardımcın olsun.cocukla beraber tek hayat kurmak kolay değildir ama ınsallah Allah kolaylık verir

Çok teşekkür ederim

Annem ne düşünüyorsa doğru olan her zaman odur. Hic bi zaman aksinin dogru oldugunu inandiramaz hic kimse.

Cok tesekkur ederim Allah sizinde yardimciniz olsun evet insanın gerçekten kendi evi gibisi yok

Isin zor.
Annene uymaya calis
Ne derse yap
Zamani gelince de ayril o evden

Evet bende oyle yapicam

Anneniz guvenmedigi bir adamla ne diyr evlenmis?
Bence ayri bir ev tutup gidin ordan. Annenizin sacmaligini gectim ben kan bagim olmayan bir erkekle ayni evde duramazdim.

Bende en kısa surede ayrılmayı planliyorum

Cok teşekkür ederim içime su serptiniz gercekten.

Evet bende biraz sabredip en kısa sürede kendi düzenimi kurucam çok tesekkur ederim

Evet bende biraz sabredip en kısa surede kendi evime cikicam. Uvey babamla bi problem yok ama her zaman mesafeliyimdir. Ayni evdeyiz diye problem yaratmiyor. Gercekten ev ev üstüne olmuyor.

Annem kendide çalışıyor bakamaz cocuga mecbur bakici tutacagim. Nafaka almiyorum alma şansım malesef yok.

ayrı eve çıkma durumunuz yok mu?
annenizi haklı buldum.şimdiki zamanda üvey babayı geç öz babaya bile güvenilmiyor

Biraz sabredip en kısa sürede kendi evime cikicam.

haklısınız ama artık kimseye güven yok , allah kurtarsın sızı o evden

Cok tesekkur ederim

Üvey babam olmasa yani kendi evimde kendi düzenimde şort askılı askılı giymek edepsizlik mi? Kendi evimde yabancı bi erkek yokken yazın sıcagında götümü basimi acmak (sizin tabirinizle) edepsizlik mi? Bu nasil bi bakış açısı yahu. Erkeklerin ihtiyaci varmis bakar bakmasa problem olurmus. Bi tek sizin yorumunuza sinirlendim. Siz resmen erkeklerin yaptiklari pisliklere kılıf uyduruyorsunuz. Erkeklerin ihtiyaci varda kadınların yok mu? Arada fark olan bisey yok kadınlarında ihtiyaci var ama neden erkekler orasini burasini kapatmiyor peki kadınların aklı karismasin diye??? Ben yaptığım makyaji sokakta millet beni begensin diye yapmiyorum. Evliykende yaptigim makyaji kocişim beni begensin diye yapmiyordum. Makyaj yaptigim zaman kendim icin yapiyorum! Kendimi mutlu ettigimi, kendimi sevdigimi, kendimle ilgilendigimi hissettigim icin mutlu olmak adına yapıyorum. Belki ben hayatim boyunca evlenmeyecegim ve kendimi saklayacaģım bi kocaşim olmayacak? Sirf bu yüzden ömrüm boyunca bakımsızmı gezeyim. Siz bu şekilde cok edeplisiniz benim bu edepsiz hallerimle siz hic muhatap olmamalisiniz bence. Hey Allah im deliricem

KOCİŞ nedir yaaa

Son düzenleme:

sen ne diyorsun ya konu sahibi edepsiz mi? evde kimse yokken istediği yerini açar gezer sana ne?? kocişine de sana da dicem yani. erkekler bakar diye biz kendimizi sürekli sakınmak zorunda mıyız? erkeğin gözünün de sahip olamıyorsa uçkurunun da allah bin belasını versin. sen giyinmiyorsun diye iki gün sonra açık giyinen birine kocan baktığında kocan haklı mı olacak erkektir bakar mı olacak.
2 çocuk anasısın 3.ye de hamilesin. oğlun varsa böyle mi yetiştireceksin? erkeksin bak mı diyeceksin.
yazıklar olsun bu zihniyetlere..
ban yiyeceksem de yerim ama tutamıyorum kendimi böyle zihni bozuk insanlara karşı ya.

İyi kılıf. Kocişinizde ihtiyaçtan bakıyordur o zaman sonuçta problemi olmadığının kanıtı, baktıkça sırtını sıvazlayın (!)

Şu zihniyete yazıklar olsun. Diyecek çok şeyim varda değeceğini sanmıyorum...

Annen malesef haklı..Kimse istemez ikinizinde bu durumu yaşamasını..ama annen belkide ileride senein başına gelebilecek bir şeyden seni kendisini ve kocasını korumak istiyor..Erkeklere güvenilmez konusuna katılıyorum.KOCASINA GÜVENMEYEN KADIN BOŞANSIN diyenler..acaba siz de aldatılıyor olabilirmisiniz? Bunun olmadığına kesin garantiniz var mı? Olayı bu kadar basite indirgemeyi bizde isterdik ama şartlar böyle olmuyor malesef.Ben 5 vakit namazlı ve dini ortamlarda büyümüş,kadınların yüzüne bile konuşurken bakmaktan kaçınan bir adamın yani eski kocamın beni aldatmadığı kadın kalmadığını görmüş bir insan olarak malesef babana bile güvenme demekten kendimi alamıyorum..Beşer Şaşar..Benim kızım 7 yaşında ve büyüdükçe bazı konularda uyarmaya başladım dedesinin elinde büyümesine rağmen dedesinin yanında bazı şeylere dikkat etmesi konusunda uyarıyorum..Bu benim babamın güvensiz veya sapık bir adam oluşundan değil.Bilakis babam onun tırnağına zarar gelse ağlayacak bir adam..Ama güven kontrole mani değildir..

Bi konuda 3. ye hamileyim benim kocişim aldatmaz aldatsada göz yumarım bencil olmamak lazım yazmiş. Bu kadın yada erkek resmen herkesle dalga geçiyor makara yapmak icin uye olmus belli

Elim ayagim titriyor sinirden. Evde üvey babam olmasa yabanci biri olmasa ben açık giyinirsem edepsizmişimm

Annenız calısıyor mu? Annenıze yakın bi ev tutun.. Gündüz cocuk annenızde kalsın.. Aksam alıp evinize gidin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…