- Konu Sahibi Midnight Sun
-
: )Defnehan rumuzlu arkadaş çok zor şeyler yaşamış anladığım kadarıyla. Öyle ya da böyle konu sahibi özrünü defalarca diledi ve kabul edildi sanırım. Bundan sonra bize laf düşmez elbet ama ben konu sahibi sorununu nasıl çözülecek onu çok merak ediyorum :) (açtığı konudan bahsediyorum)
Konuyu uzatmakta ısrar eden üyelerin amacını anlayabilmiş değilim
Ben onlara çok minnettarimKonuyu uzatmakta ısrar eden üyelerin amacını anlayabilmiş değilim
Ben onlara çok minnettarim
kendilerine yazılmış kadar sinirleniyorlar hazmedemediler
Ben gerçekten onlara teşekkür ederim
onlar belki sadece yorum yazıyorlar
ama benim için anlamı büyük
Demek ki benim yüzüme biri bunları vursa tepki gösterecek olanlar da var diyorum
Özel. Mesaj atanlar,burada benden fazla sinirlenenler filan hepsine çok çok teşekkür ediyorum
Merhaba eylul gibi nisan yapmaya karar verdik sozlumle. Ben bir salon tutariz, nisan bohcasi yapariz diye anlattim konustuk, hatta liste bile yaptik bohca icin, sozlum cok keyifliydi ve onayliyordu bu durumu:) neyse
Ailesiyle konusmus, cevaplari ne gerek var olmus.. ve sozlumde 180 derece degismis tabiki, aynen ailesinin dusundugu gibi dusunuyormus..
neden nisan yapacakmisiz disarida, milletten para toplamak icin yapacakmisiz, insanlar bu sefer dugunde para takmayacakmis bize, ne gerek varmis gosteris yapmaya.. neden bizi masrafa sokacaksiniz bosu bosuna ne gerek varmis bohcaya, kim yapiyor bohca kimse yapmiyor demis kayinvalide hanim.. bu arada bohca listemide paylasayim ki gorun, sozu edilecek bir bohca mi
1. Sandik
2. Nisan elbisesi ve ayakkabisi
3. Gecelik seti
4. ic, camasi, terlik, corap
5. Bakim urunleriarfum sampuan vs
hepsi bu...
Durumlari yok desem anlayacagim ama kayinpederim daha yeni emekli oldu ve cikis parasi 50bin lira aldi.. durumlarida iyi, iyi olmasina ragmen hep sozlumun parasini yeme derdindeler ya neyse, mezara gotursunler o parayi..
Sozlume dedim, tamam nisani zaten kiz tarafi yapiyor size birsey odetmeyecegiz, alti ustu bir taki takacaksiniz ve bohca masrafi vardi ama istemiyorum, kendim alirim 500 lira ile batmam dedim, ama ailen sonra nasil yuzume bakar bilmem dedim.. takida mi takacagiz diyor birdedugunde takariz diyor
zaten nisan takilan 1 bilezigi ben size iade edecektim, dugundede aynini takarsiniz masrafa gerek yok diye dusunmustum dedim.. birsey demiyor
Sozlum normalde har vurup Harman savuran biri, bol bol para harcayan biri, kendisinede banada ailesinede.. ama ne olduysa ailesiyle konusunca pek kiymetli oldu parasi neyseeee
Sozlumu seviyorum, para pul konusu yuzunden ayrilacak halim yok, ama yuz yuze geldigimizde ve ailesiyle konustugumuzda bu konuyu ne demeliyim, nasil davranmaliyim bilmiyorum. Saygisizlik yapmak istemem ama sessizde kalamam
Sizce?
Bence uzak dur bu insanlardan ben böyle bi aileden pacami zor kurtardim... Sözde beni çok seven kızım diye yağ bal çeken bi kayinvalide adayı vardı sözde bir elbise istedim diye olay çıkardı orada bıraktım o işi hiç de pişman değilim... Bazı şeyler birkez oluyor ve taviz tavizi doğurur... Şimdi sessiz kalirsan düğün de de hersey onların istediği gibi olur ve sen üzülürsun... Hele de ailesine hemen hak verip seni yariyolda bırakan bir adamla...
Aynen kardeşim. Kız kısmı yüz göz olmayacak.siz konusmayacaksiniz bunları ailenizin söylemesi gerekiyor bizde adet bu diyecekler bukadar basit yapamam nedir kaç kez evleneceksiniz Allah aşkına..
Belki burada birine ağzınıza geleni söyleyip özür dileyince konuyu kapatabilirsiniz ama gerçek hayatta her şey bu kadar kolay olmayabilir. Eğer erkek arkadaşınızın ailesi ile kendiniz konuşmayı düşünüyorsanız üslubunuza dikkat etmenizi öneririm.
Hiçbir nişan bohçası bir insana belaltı vurmak kadar önemli olamaz. Sizi altınla kaplasalar bile kalbinizi değiştiremezler. Yine de umarım kalbinizi temizleyip bir gün mutlu olursunuz.
ya ben konu sahibinide oyle iyi anlıyorumki benim basımada geldi benzeri beklentiyi az tuttukca karsı taraf dahada basitlestiriyor durumu kızda burda kayınpederinin 50 bin cıkıs parası aldıgını parasında gozu oldugundan degil durumlarının kotu olmadıgını belirtmek icin soylemiş biraz fazla ustune dusulmus surekli sizene 50 binden bilmemne denilmiş bende sinirlenirdim ve sinirine hakim olmamıs yanlıs cumle kurmus tek hatası bu ama insanların ustune bu kadar gtmeyin yahu
Bir kere bohça içim liste yapmanız ayıp daha aylar var öylr liste yapıp bohçaya şunlaru istiyorum denmez çıkılır çarşıya ne alabiliyorlarsa alırlar. Kayınpederin parasını düşündüğünüse göre nişanı daberkek tarafından beklemişsiniz aslında hadi ailen yapacak yazık değil mi masrafa onu yapana kadar eksiğinizi tamamlarsınız. Emekli parasını konu ediyorsunuz 50 bin bu zamanda çok para mı güvenceleri o para onların bunu aileler konuşmalı liste yapmak hoş değil siz sevdiğiniz kişiyle evleniyorsanız bohça filan ne önemi var benim eşim başka şehirdendi kaynanam kenndi aldı bohça eşyalarımı ne koyduysa kabul ettim şı olsun demedim çok maddi konulara girmişsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?